Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 9 noiembrie 2019


Horoscop 9 noiembrie 2019, Berbec:

Berbecii se bazează pe noroc în această zi, mai ales în ceea ce priveşte parcursul lor profesional. Dacă ştiţi că şansele de câştig sunt considerabile, atunci riscaţi, se poate ca la final să aveţi parte de o surpriză extrem de plăcută. Spre seară ieşiţi totuşi din casă, faceţi o scurtă plimbare în aer liber sau organizaţi o întâlnire cu mai mulţi/te prieteni/e.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Taur:

Taurii sunt sfătuiţi de aştrii să lase ruşinea deoparte şi să îşi asume riscul de a încerca activităţi noi. Poate chiar să vorbiţi cu cineva, ori să-i propuneţi în sfârşit acelei persoane faţă de care aveţi sentimente puternice, să ieşiţi la o întâlnire romantică. Deşi veţi acţiona probabil cu multă timiditate, la finalul zilei de sâmbătă veţi realiza că v-aţi învins fricile.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, aştrii anunţă o zi liniştită pentru voi. Dacă v-aţi redescoperit o veche pasiune atunci este momentul necesar să duceţi bătălia până la final. Faceţi ceea ce iubiţi, munciţi cu drag şi doar aşa veţi avea spor şi rezultate deopotrivă remarcabile. În dragoste s-ar putea să fiţi indecişi, însă important este să aveţi grijă de sănătatea voastră, din toate punctele de vedere.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Rac:

Racii au şansa de a se redescoperi. Faceţi o schimbare de imagine, mergeţi la cumpărături, schimbaţi-vă garderoba sau modificaţi mobila prin casă, practic orice vă aduce un aer nou şi o stare pozitivă. Dacă în ultima vreme v-aţi irosit tot timpul şi v-aţi concentrat doar asupra proiectelor profesionale, acum este momentul să vă gândiţi mai mult la voi.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Leu:

Eşti cunoscut pentru puterea şi pentru loialitatea ta. De asemenea, munceşti din greu, o perseverenţă de neegalat. E uşor pentru tine să ajungi aproape de casa din vis sau de meseria din vis. Acum e momentul să treci la următorul pas, să poţi afirma că tu eşti, tu ai reuşit. E practic ultimul pas pentru a deveni persoana care ai crezut întotdeauna că eşti.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Fecioară:

Nu există o Fecioară care să nu fie sensibilă. Nici astăzi nu e altfel. Aşa că vei trece prin această zi în cel mai bun mod cu putinţă pe care îl cunoşti. S-ar putea ca o lene bruscă să te lovească pe parcursul acestei zile. Poţi deveni uşor distras de un lucru care pare mai uşor de obţinut decât ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Dar dacă nu laşi asta să te domine, astăzi e ziua în care faci primul pas spre o viaţă mai bună pentru tine. Iar mâine îţi va părea o zi mult mai uşoară.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Balanţă:

Faptul că alţii te încurajează îţi dă o mare energie. Parcă primeşti combustibil şi lucrezi mult mai repede. Şi azi e ziua în care şi prietenii/ele, dar şi oameni necunoscuţi, te încurajează. Aşa că te simţi plin de energie. O energie care-ţi ajunge şi să te distrezi. Ai grijă însă, alege acea distracţie care te va ajuta şi să găseşti calea spre visele tale.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Scorpion:

Legea atracţiei nu îţi e străină. Aşa că, la fel ca oricine altcineva poţi să ieşi puţin din felul tău obişnuit de a te manifesta. Pentru asta îţi vor fi puse la încercare toate cunoştinţele şi observaţiile tale despre comportament. Ar fi bine să începi ziua cu o plimbare lungă, petrecând mai mult timp în aer liber. Încearcă să prinzi răsăritul afară. Ai putea apoi să planifici obiectivele săptămânii următoare.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Săgetător:

Dacă îşi doresc un anumit lucru, Săgetătorii trebuie să îl obţină singuri. Sfatul aştrilor pentru tine este să nu aştepţi de la alţii/tele să-ţi rezolve problemele. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în forţa ta. De asemenea, astăzi, ai face bine să nu te pierzi în conversații inutile, altfel tot timpul din ziua asta va fi pierdut. Seara, vei primi o veste importantă de la un/o prieten/a pe care nu l-ai/ai mai văzut/-o de foarte multă vreme.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii trebuie să fie mai creativi pentru a-şi putea atinge obiectivele. Te vei întâlni cu o persoană influentă, care te poate ajuta în carieră, aşa că încearcă să fii cât mai inspirat/ă. Dacă-ţi vei păstra calmul şi nu vei da semne de nervozitate ori de slăbiciune, totul va fi bine, spune horoscopul. Spre seară, după o zi dificilă, vei avea parte de o cină delicioasă. Relaxează-te, pentru că meriţi din plin!


Horoscop 9 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte stresaţi de problemele financiare din ultima perioadă şi simt nevoia de a se distanţa de probleme. O excursie la munte, de exemplu, te va scuti de iritare sau oboseală. Încearcă să gândeşti mai pozitiv şi vei vedea că rezultatul va fi unul spectaculos. În plus, un plan de afaceri bine pus la punct îţi va aduce cu siguranţă beneficiile financiare pe care le aştepţi. O altă soluţie ar putea fi schimbarea locului de muncă.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii vor primi astăzi tot felul de critici din partea apropiaţilor. Nu te pierde cu firea, nu te enerva, este sfatul aştrilor. Nu ai niciun motiv să pui la inimă aceste vorbe, mai ales că nu sunt făcute cu rea intenţie. Chiar dacă vei simţi o mică frustrare, fă lucrurile aşa cum ştii tu cel mai bine, însă acordă câteva secunde şi criticilor primite. Cine ştie, poate există acolo şi un sâmbure de adevăr.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS