Horoscopul zilei de joi, 21 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 21 noiembrie 2019


Horoscop 21 noiembrie 2019, Berbec:

Cei/le aflaţi/te sub acest semn zodiacal au nevoie de o pauză. Dragi Berbeci, eliberaţi-vă de presiunea care vă apasă sufletul. Dacă simţiţi nevoia de a vorbi cu cineva specializat, este momentul potrivit pentru a vă descărca de probleme. Schimbaţi-vă serviciul, încheiaţi relaţia sentimentală dacă vă este toxică, faceţi tot ce este nevoie pentru a vă limpezi mintea şi pentru a vă păstra sănătatea intactă.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Taur:

Petreceți ceva timp cu cei/le dragi astăzi. Folosiți ziua pentru a vă conecta de cei/le de care vă pasă cel mai mult. Este o oportunitate bună pentru a vă relaxa şi pentru a vă pune gândurile în ordine. Dacă aveţi o stare uşor negativistă, timpul alături de aceştia/stea clar vă va face să vă simţiţi mai bine. La serviciu s-ar putea să fiţi implicaţi într-un conflict din cauza unei comunicări deficitare.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Gemeni:

Chiar dacă vă este greu să recunoaşteţi atunci când greşiţi, dragi Gemeni, este momentul să vă călcaţi pe orgoliu şi să vă cereţi iertare dacă aţi supărat pe cineva drag/ă. Până la urmă, la sfârșitul zilei, suntem cu toții aici încercând să realizăm același lucru. Cu toții ne dorim doar să fim sănătoși, să iubim și să fim iubiți în schimb. Încercaţi să nu fiţi vulcanici şi să înţelegeţi că anumite persoane vă vor doar binele.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Rac:

Faceţi ceea ce vă place şi veţi avea parte de mulţumirea sufletească pe care o aşteptaţi de atât timp. Pentru început, trebuie să vă gândiţi dacă este momentul să puneţi piciorul în prag şi să le spuneţi celor din jurul vostru să înceteze să vă spună ce trebuie să faceţi. Orice decizie luaţi, trebuie să îi/le faceţi să înţeleagă că viaţa voastră vă aparţine şi aveţi nevoie de această independenţă pentru a funcţiona normal.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Leu:

Veţi încerca din răsputeri să faceţi în aşa fel încât să schimbaţi destinul, fie că este vorba de al vostru sau de al celor din jurul vostru. Totuşi, la sfârşitul zilei veţi descoperi că nu aveţi această putere şi că viaţa decurge în ritmul propriu cu toate încercările voastre. Vă veţi resemna şi totul va deveni cât se poate de normal. Mai mult, veţi înţelege, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, care este cu adevărat rolul vostru.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Fecioară:

O calitate nativă a zodiei Fecioară este loialitatea faţă de un loc anume. Atunci când vă stabiliţi într-un loc în care vă simţiţi bine şi în care vă întemeiaţi o familie, nu veţi mai pleca niciodată. Astăzi veţi avea un moment de reflecţie asupra a ceea ce aţi reuşit să faceţi în viaţa voastră, iar rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător. Împărtăşiţi aceste sentimente cu persoanele dragi din viaţa voastră şi începeţi să faceţi noi planuri pentru ceea ce urmează.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţa are o zi foarte complicată astăzi, în care se gândeşte la modul cum ar putea să rezolve o problemă mai veche, legată de sfera personală. Reflectați îndelung la acest subiect, iar acest lucrul vă poate distrage de la activităţile zilnice. Încercaţi să vă menţineţi concentrarea şi o atitudine pozitivă; totul se va rezolva în scurt timp.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionul se simte foarte norocos azi, iar energia care te înconjoară în ultima vreme te ajută să-ţi îndeplineşti toate sarcinile. Probabil te simți în vârful lumii şi capabil să faci orice, însă este indicat să observi atent tot ce trece pe lângă tine. Un eveniment important se prevede în această zi, pe plan personal sau în afaceri. O atenţie deosebită este necesară în a doua parte a zilei, când o persoană din anturaj îţi va cere ajutorul.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul este omul bun la toate, în această zi şi va puncta decisiv într-o situaţie foarte sensibilă. Totul pare să meargă în sensul pe care ţi-l doreşti, însă este posibil să iei o decizie care nu te va avantaja pe termen lung. O propunere în cursul serii te va bucura si mai mult, iar acest eveniment va contribui şi mai mult la starea de bine care te înconjoară.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii ar trebui să fi mai relaxaţi şi să accepte faptul că nu au întotdeauna toate răspunsurile. Trebuie să înveţi să fii mai puţin aspru/ă cu tine însuţi/ăţi. De asemenea, aştrii te sfătuiesc să nu iei asupra ta problemele celorlalţi/te. Dacă te hotărăști să ajuți un/o coleg/ă de muncă, trebuie să ştii că este foarte posibil ca acest efort să fie foarte stresant pentru tine. Nu-ţi epuiza forţele. Seara, vei avea o discuţie serioasă cu jumătatea ta, care va decide viitorul relaţiei voastre. Aşa că este foarte important să fii calm/ă şi pozitiv/ă.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii scapă de o problemă care i-au tot chinuit în ultima perioadă. De azi, începe să iasă soarele şi pe strada ta. Singurul lucru care te va afecta este problemă pe care trebuie să o rezolvi în cuplu. Dacă la locul de muncă totul merge strună, în viaţa personală lucrurile nu sunt aşa de roz. Sparge monotonia şi invită-ţi jumătatea la un restaurant. O veste despre un câştig în bani este un motiv în plus să sărbătoreşti.


Horoscop 21 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii se simt puternici, invincibili. Simţi că toată lumea este a ta. Dacă eşti căsătorit/ă şi nu te interesează o altă persoană, fă bine şi nu lăsa să se înţeleagă altceva. Cu tact şi diplomaţie, poţi da de înţeles că nu eşti disponibil/ă. Dacă eşti singur/ă, o idee excelentă ar fi să-ţi faci noi cunoştinţe. Mergi la evenimente, la întâlniri cu prietenii/ele. Este foarte posibil să întâlneşti o persoană şi totul să curgă spre o prietenie frumoasă sau o iubire de poveste.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS