Horoscopul zilei de duminică, 1 Decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 30 noiembrie 2019


Horoscop 1 Decembrie 2019, Berbec:

Berbecii au nevoie de multă răbdare astăzi, mai ales în interacţiunea cu anumiţi/te membri/e ai/le familiei. Dacă o rudă vă cere ajutorul, indicat ar fi să nu refuzaţi, altfel riscaţi să porniţi un adevărat conflict. Aştrii vă sfătuiesc să rezolvaţi aceste sarcini cât mai repede, pentru a vă putea odihni în sfârşit spre seară.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Taur:

Dragi Tauri, de ce să staţi în casă astăzi? Chemaţi câţiva/teva prieteni/e sau invitaţi-vă jumătatea în oraş, la o plimbare în aer liber. Profitaţi de clipele libere pentru a vă relaxa şi pentru a vă reîncărca bateriile. Aştrii întrevăd o nouă săptămână plină de oportunităţi, dar şi sacrificii în afaceri.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Gemeni:

Cei/le aflaţi/te sub acest semn zodiacal sunt sfătuiţi/te să îşi ia inima în dinţi şi să treacă la fapte. Dragi Gemeni, aveţi curaj, deschideţi-vă inima şi faceţi tot ceea ce vă stă în putinţă pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Nu există câştig fără luptă. Vă menţineţi aceeaşi linie de plutire din punct de vedere profesional.






Horoscop 1 Decembrie 2019, Rac:

Dragi Raci, aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră. Aştrii vă sfătuiesc să depuneţi mai mult efort în acest sens, îmbrăcaţi-vă bine şi staţi departe de persoanele răcite, bolnave. Evitaţi de altfel mijloacele de transport în comun şi faceţi mai mult sport. Veţi observa o îmbunătăţire extraordinară, veţi fi mai energici/e, mai pozitivi/e.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Leu:

Pentru Lei, ar fi o zi foarte bună să delege anumite sarcini pe care le aveau de îndeplinit. Zicala „Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi” nu se aplică, pentru voi, cel puţin astăzi. Este momentul să vă gândiţi şi la voi, să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să încercaţi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele ce urmează. Mai aveţi foarte puţin până la concediul de sărbători, pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp, însă trebuie să dovediţi tuturor că sunteţi oameni de încredere.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Fecioară:

Perseverenţa este una dintre calităţile voastre de bază, motiv pentru care trebuie să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a reuşi atât la locul de muncă, cât şi în viaţa personală. Urmează zile pline de agitaţie, dar şi multă fericire. Înainte de a vă bucura de roadele muncii depuse în acest an, încercaţi să faceţi planuri pentru săptămânile ce vin. Împreună cu familia şi prietenii/ele apropiaţi/te puteţi pune la cale o petrecere uriaşă.






Horoscop 1 Decembrie 2019, Balanţă:

Aveţi de îndeplinit anumite scopuri personale, astfel că este momentul să vă concentraţi mai mult decât de obicei. Pasiunea şi imaginaţia vor fi punctele voastre forte în această luptă pe care o veţi da pentru a dovedi că sunteţi cei/le mai buni/e. Pe plan personal, este nevoie să depuneţi un pic mai mult efort. Persoana iubită consideră că aţi cam evitat-o în ultima perioadă, motiv pentru care trebuie să schimbaţi strategia.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Scorpion:

Spre surprinderea voastră, astăzi veţi fi plini/e de energie şi puşi/se pe fapte mari. Mai întâi de toate, aveţi de rezolvat anumite lucruri în interiorul casei. Ulterior, vă puteţi petrece restul zilei în linişte, împreună cu cei/le apropiaţi/te şi chiar există şansa să faceţi o ieşire în natură pentru ca totul să fie perfect. Seara vă rezervă o surpriză uriaşă din partea persoanei iubite. Fiţi atenţi/te la semne!


Horoscop 1 Decembrie 2019, Săgetător:

Este ziua veştilor bune. Nu trebuie să încercaţi să anticipaţi ce vi se va întâmpla. În mod cert vin veşti bune sau veţi avea parte de întâmplări plăcute şi profitabile pentru dumneavoastră, în special din punct de vedere al energiei pozitive care vă va încărca emoţional pentru o nouă săptămână dificilă. Nu uitaţi că aveţi de întreţinut câteva relaţii profesionale care se vor dovedi avantajoase într-un viitor nu foarte îndepărtat.






Horoscop 1 Decembrie 2019, Capricorn:

Aveţi parte de o zi extrem de intensă. Curiozitatea care vă caracterizează vă face să vă interesaţi şi să căutaţi rezolvări pentru problemele tuturor celor apropiaţi/te. Parcă aţi alerga pentru a face cât mai multe fapte bune înainte de sărbători, însă nu trebuie să exageraţi cu efortul depus. Oboseala acumulată s-ar putea să vă coste în momente nepotrivite şi chiar să vă pună sănătatea în dificultate.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Vărsător:

Este momentul potrivit în care să meditaţi asupra viitorului. Ar fi ideal să învăţaţi să eliminaţi din viaţa voastră elementele pe care le consideraţi nocive şi să acordaţi mai multă atenţie evenimentelor care vă produc fericire. Nu trebuie să vă fie ruşine de ce spun ceilalţi/lelalte. Acţionaţi în propriul avantaj, iar în cele din urmă şi ceilalţi/lelalte vă vor da dreptate.


Horoscop 1 Decembrie 2019, Peşti:

Aveţi tendinţa să vă grăbiţi şi să luaţi decizii pripite în toate evenimentele în care sunteţi implicaţi/te astăzi. Nu vă stresaţi aiurea pentru probleme pe care oricum nu aveţi cum să le controlaţi. Creaţi doar confuzie în jur şi nimeni nu înţelege ce aveţi de gând să faceţi. Apele s-ar putea linişti în a doua parte a zilei, când un mesaj neaşteptat vă aduce cu picioarele pe pământ.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS