Horoscopul sănătății, 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 28 octombrie - 3 noiembrie 2019


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din 28 se perfectează tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn cum că a doua parte a acestei săptămâni ar putea aduce evenimente de viață cu impact emoțional suficient de puternic încât să producă o reacție aproape imediată din partea ta. Îți va lua ceva timp să procesezi trăirile pe care ți le produc, dar îți vor demonstra cât de puternic(ă) ești de fapt.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Taur:

Din 29 începând, dar mai intens din 31 încolo, revin în actualitate trăiri pe care ai tot amânat să le procesezi așa cum se cuvine. Ele vizează unele chestiuni de viață sentimentală de care trebuie să te ocupi mai îndeaproape pentru ca lucrurile să evolueze în direcția dorită cu partenerul. Găsește-ți așadar timp să meditezi asupra lor și să vezi ce anume încearcă să te învețe despre tine.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă din 28 se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că trebuie să acorzi mai multă atenție nevoilor organismului tău în a doua parte a acestei săptămâni. Dacă traversezi o perioadă mai complicată sau tocmai ai ieșit din ea, nu este exclus să te resimți la nivel fizic din pricina stresului la care ai fost expus(ă). Caută să te menajezi.






Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Rac:

Venus poposește vinerea aceasta în casa sănătății din horoscopul tău general, favorizându-i/le pe acei(le) nativi(e) care se vor ocupa mai îndeaproape de bunăstarea lor pe acest plan în săptămânile care urmează. Așadar, dacă aduci unele mici ajustări stilului tău de viață și alimentație, s-ar putea ca beneficiile să le simți mai repede și mai intens decât te-ai fi așteptat.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Leu:

Joia aceasta, Luna ajunge în casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că ai putea să te confrunți cu dureri de spate în a doua parte a acestei săptămânii. Așadar, este foarte important să alternezi echilibrat odihna cu munca, astfel încât să nu te alegi cu o stare de disconfort care să își lase amprenta pe randamentul de care dai dovadă. Îngrijește-te ceva mai atent zilele acestea.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Fecioară:

Cu excepția zilei de 3 noiembrie, atunci când Luna poposește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nicio zi a acestei săptămâni nu riscă să fie una cu surprize mai puțin plăcute pe acest plan. Așadar, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că, în ultima zi a acestei săptămâni, îți faci timp pentru odihnă. În caz contrar, poți începe săptămâna viitoare fără prea multă energie.






Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Balanţă:

Lunea aceasta ar putea apărea unele motive de tensiune între tine și partener sau o persoană cu care derulezi afaceri, ceea ce riscă să își lase amprenta pe starea ta de spirit din prima parte a acestei săptămâni. Se întrevede așadar o zi de luni nu prea veselă, dar pe ale cărei stări ar trebui să le procesezi cât de repede pentru a evita situația în care îți este afectată dispoziția și în zilele care urmează.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă de lunea aceasta se formează tocmai în semnul nașterii tale, prognozând o perioadă a noilor începuturi în plan personal. Ele pot fi de natură exterioară, în sensul că adopți o imagine nouă sau schimbi ceva la garderoba ta ori poate este vorba de felul în care te raportezi la unele situații de viață. Cert este că sunt favorizate transformările și trebuie să te bucuri de ele.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă de lunea aceasta se perfecționează în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să îți semnaleze că trebuie să acorzi mai multă atenție unor gânduri pe care le-ai lăsat să zburde prea departe. Dacă nu iei atitudine la timp, s-ar putea ca acest eveniment astral să scoată la iveală unele temeri și frustrări pe care nu ți le dorești în peisajul actual.






Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Capricorn:

Venus poposește vineri în casa subconștientului din horoscopul tău general, iar misiunea pe care ți-o trasează ea este aceea de a te debarasa de unele prejudecăți și preconcepții. Dacă reușești să renunți la ele, nu va dura mult până când vei reuși să vezi beneficiile în plan relațional ale unei atitudini mai tolerante cu cei din jur. Învață să apreciezi diferențe dintre tine și cei din jur.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Vărsător:

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că trebuie să reevaluezi gândurile cărora le dedici din timpul și energia ta. În caz contrar, există posibilitatea să dezvolți tipare mentale nesănătoase și coercitive care nu te vor lăsa să vezi oportunitățile care îți ies în cale. Așadar, antrenează-ți mintea să adopte o perspectivă pozitivă.


Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă de lunea aceasta se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că aștrii te provoacă să aduci unele ajustări sistemului tău de referință. În acest proces te ajută evenimentele de viață prin care ai trecut în ultima vreme sau unele persoane care te inspiră și de la care știi că ai multe de învățat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS