Horoscopul sănătății, 14-20 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 14-20 octombrie 2019


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Berbec:

Luna Plină din 14 octombrie se manifestă plenar în semnul nașterii tale, indiciu că nu vei duce lipsă de energie, mai ales în cea de-a doua parte a săptămânii. Ține însă cont de faptul că ar putea crește și tendința de a o gestiona deficitar, împărțindu-te în prea multe direcții fără să realizezi mare lucru. Încearcă așadar să fii mai atent(ă) cu modul în care îți administrezi forțele.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Taur:

Luna Plină din 14 a lunii interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele ei se resimt cel mai mult în zona subconștientului. Mai exact, s-ar putea să te facă mai reactiv(ă) decât de obicei, până și la cei mai mici stimuli. Recomandate sunt exercițiile de respirație atunci când simți că riști să spui sau să faci lucruri nepotrivite.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Gemeni:

În zilele de 14, 15 și 16 octombrie, se poate să nu fii în cea mai bună formă a ta, deci caută să fii mai înțelegător(oare) cu tine însuți(ăți). Lucrurile vor reintra pe făgașul normal joi sau vineri, atunci când Luna intră în semnul nașterii tale. Pentru a evita orice risc de suprasolicitare, este important să îți programezi la mijlocul acestei săptămâni sarcinile ceva mai dificile.






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Rac:

Joia și vinerea aceasta ești foarte activ(ă) din punct de vedere mental, dar există riscul ca gândul să te ducă la tot felul de scenarii care se bazează prea puțin pe realitate. Întorci toate situațiile cu care te confrunți acum pe toate părțile și există riscul să tragi unele concluzii care te pun pe gânduri inutil. Dacă vezi că îți zboară mintea prea departe, încearcă să îți vii în fire.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Leu:

Pe fondul Lunii Pline de lunea aceasta care se manifestă plenar în casa filozofiei tale de viață, îți regăsești curajul și spiritul de inițiativă necesare pentru a face schimbări de substanță în felul în care vezi lucrurile și acționezi în situații-limită. Nu ți-este teamă de noi începuturi, iar o astfel de atitudine nu poate decât să îți aducă o serie de beneficii foarte importante.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Fecioară:

Aștrii nu par prea interesați de acest domeniu al vieții tale în această săptămână, dar trebuie să ții cont de faptul că acolo unde este un nivel ridicat de liber arbitru, nu te poți învinovăți decât pe tine dacă lucrurile nu merg tocmai bine. Încearcă așadar să îți gestionezi energia cu multă atenție, pentru că te așteaptă o săptămână destul de aglomerată, în care trebuie să performezi la înălțime.






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Balanţă:

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, dar cu toate acestea îi vei simți influența în prima parte a acestei săptămâni. Ea îți conferă un imbold de energie nesperat, dar trebuie să ții cont de faptul că cresc și șansele ca energia să îți fie disipată destul de mult în tot felul de activități care nu au nicio finalizare.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Scorpion:

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment numai bun să vezi de tine, mai ales dacă nu ai fost într-o starea prea bună în ultima perioadă. Altfel, s-ar putea să te confrunți cu migrene sau alte dureri localizate în același segment de corp, semn că ai lăsat prea mult stresul și presiunea să îți pună amprenta.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Săgetător:

Poate că nu ești în cea mai bună formă mentală și emoțională la începutul și la finele acestei săptămâni, dar simți că ți s-a luat o piatră de pe inimă și că poți respira ușurată. Ai navigat cu succes unele probleme familiale sau locative care ți-au dat destul de multă bătaie de cap. Acum este momentul să te concentrezi mai mult asupra ta și a ceea ce ai nevoie pentru a fi împlinit(ă).






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Capricorn:

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi indicat ca la mijlocul acestei săptămâni să ai mai multă grijă de nevoile organismului tău. Starea de surescitare mentală continuă cu care te alegi de la serviciu poate ajunge să te obosească foarte mult și chiar să îți fie destul de greu să adormi sau să te relaxezi vreun pic.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Vărsător:

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, crescând riscul de a te alege cu senzații de disconfort de sorginte psihosomatică. Mai exact, ai tendința să internalizezi energia negativă a celorlalți sau supărările de peste zi, mai ales din plan profesional și există posibilitatea ca organismul să se resimtă la propriu de pe urma lor. Nu ține în tine.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Peşti:

Aștrii nu îți pregătesc nicio surpriză pe acest plan, nici plăcută, nici mai puțin fericită. Se poate spune așadar că te lasă să dispui cum consideri de nivelul de energie pe care îl ai în această săptămână, iar cum el se află la cote obișnuite, se poate spune că nu îți vor lipsi forțele necesare să faci față provocărilor cu care vin la pachet următoarele zile. Ba chiar ești motivat(ă) încă de luni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS