Horoscopul dragostei, 8 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8 octombrie 2019


Horoscop 8 octombrie 2019, Berbec:

Berbecilor le poate fugi gândul toată ziua la o persoană faţă de care nu au avut până acum vreo apropiere, iar asta îi cam intrigă.


Horoscop 8 octombrie 2019, Taur:

Pentru o viaţă cât mai liniştită, nativii Taur ar face bine să nu mai facă atât de mult planurile dinainte, ci să lase lucrurile să vină şi de la sine.


Horoscop 8 octombrie 2019, Gemeni:

O discuţie sinceră poate fi cea mai bună idee să scăpaţi de povara pe care o purtaţi pe umeri, dragi Gemeni. Adevărul spus persoanei iubite vă scuteşte de multe neplăceri.


Horoscop 8 octombrie 2019, Rac:

Racii pot fi uimiţi să afle că, odată ce îşi deschid sufletul şi depăşesc experienţele urâte din trecut, li se deschid tot mai multe uşi şi, tot aşa poate apărea şi persoana potrivită în viaţa lor.


Horoscop 8 octombrie 2019, Leu:

Un singur gest, o singură privire din partea cui trebuie le poate schimba Leilor starea de spirit pentru toată ziua.






Horoscop 8 octombrie 2019, Fecioară:

Iar voi, dragi Fecioare, aţi face bine să lăsaţi puţin orgoliul deoparte şi să îi arătaţi persoanei iubite afecţiunea şi sprijinul pe care îl merită, altfel, riscaţi să pierdeţi o persoană valoroasă.


Horoscop 8 octombrie 2019, Balanţă:

Balanţele caută să atingă apogeul pe toate planurile. Ar putea fi dezamăgite să afle că nu le pot merge chiar toate ca pe roate.


Horoscop 8 octombrie 2019, Scorpion:

Surprize peste surprize pentru Scorpioni. Se bucură de o perioadă favorabilă sentimental, de răsfăţ şi de multă afecţiune.


Horoscop 8 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii care îşi caută perechea ar trebui să ştie că nu pot găsi ceva... dacă nu ştiu ce îşi doresc. Pare că nimeni nu le intră în graţii.


Horoscop 8 octombrie 2019, Capricorn:

Şanse mai mari decât Săgetătorii de a-şi găsi liniştea emoţională au astăzi Capricornii. Era şi cazul după o vreme în care a cam lipsit soarele de pe strada lor.






Horoscop 8 octombrie 2019, Vărsător:

Mici probleme de concentrare pentru Vărsători. Se trezesc cu capul în nori, pică pe gânduri toată ziua şi parcă nimic nu îi poate aduce înapoi.


Horoscop 8 octombrie 2019, Peşti:

Un eveniment de amploare, o veste importantă legată de familie le-ar putea ocupa întreaga zi a Peştilor, care va fi un du-te-vino continuu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS