Horoscopul dragostei, 7 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7 octombrie 2019


Horoscop 7 octombrie 2019, Berbec:

Începutul de săptămână poate aduce surprize nebănuite în viaţa Berbecilor. Trebuie să aibă însă grijă cu ce oameni interacţionează.


Horoscop 7 octombrie 2019, Taur:

Taurilor, aştrii le recomandă să fie puţin mai îngăduitori cu persoana iubită şi, de ce nu, să le ofere chiar un cadou sau să îi răsfeţe cu o surpriză, pentru că merită din plin.


Horoscop 7 octombrie 2019, Gemeni:

Gemenii, în schimb, întâmpină ceva probleme în relaţia de cuplu. Se pare că, oricât ar încerca să repare anumite greşeli, lucrurile nu par a merge pe drumul cel bun.


Horoscop 7 octombrie 2019, Rac:

Racii parcă se tem să îi spună partenerului ce îi deranjează, din teamă de a nu strica relaţia. Ar trebui să ştie că dacă ascund nemulţumirile, în curând s-ar putea transforma în frustrări care să îi macine sufleteşte.


Horoscop 7 octombrie 2019, Leu:

Nativilor Leu li s-ar putea aprinde călcâiele după cineva care să îi face să uite imediat că au pe cineva acasă.






Horoscop 7 octombrie 2019, Fecioară:

Fecioarele simt că cineva le face competiţie în relaţia cu partenerul. Şi iau atitudine imediat, dându-şi silinţa să îi arate persoanei iubite că nimeni nu este mai presus de ele.


Horoscop 7 octombrie 2019, Balanţă:

Balanţele care au suferit o decepţie în dragoste şi-ar putea găsi alinarea în braţele unei persoane care le-a dovedit de multe ori că le este alături.


Horoscop 7 octombrie 2019, Scorpion:

Ziua de luni poate începe în forţă pentru Scorpioni, nativi care sunt hotărâţi să elimine rutina din viaţa lor şi să păşească pe un drum plin de provocări.


Horoscop 7 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se pot alege cu o lecţie importantă de viaţă. Pot afla că, oricât ar încerca cei din jur să le fie alături într-o problemă, dacă ei nu îşi vor deschide sufletul, nimeni nu îi va ajuta cu forţa.


Horoscop 7 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornii se trezesc uşor morocănoşi. Intuiţia le spune că este ceva în neregulă în viaţa lor, iar aştrii le sugerează că ar avea legătură cu o persoană care le tot dă târcoale.






Horoscop 7 octombrie 2019, Vărsător:

Pentru o parte dintre nativii Vărsător a venit momentul să facă un pas important în viaţa de cuplu, însă ceva îi ţine pe loc. Simt că îşi doresc să mai copilărească.


Horoscop 7 octombrie 2019, Peşti:

Chiar dacă nu au avut până acum ochi pentru o persoană, Peştii îşi pot da seama că au multe lucruri în comun cu acesta şi că ar merita să îi dea o şansă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS