Horoscopul dragostei, 7-13 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7-13 octombrie 2019


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Berbec:

Același ingres al lui Venus aduce un bagaj consistent energetic și în plan sentimental, iar cel mai bun mod în care îl poți întrebuința este acela de a te apropia mai mult de partener(ă). În principiu, ea te susține, în sensul că te încurajează să dai dovadă de mai multă deschidere vizavi de cel(a) drag(ă). Doar încurajându-vă reciproc la dialog puteți persevera împreună.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Taur:

Influența lui Venus se face simțită și în plan sentimental, unde s-ar putea ca, de la începutul acestei săptămâni încolo, atmosfera să devină mai caldă și mai prielnică oricăror inițiative de a forma o legătură și mai strânsă cu partenerul. În cazul în care ești singur(ă) și urmărești să începi o relație, s-ar putea să ai parte de mai mult noroc. Încearcă să dai dovadă de disponibilitate.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Gemeni:

Sâmbătă și duminică, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, moment numai bun să îți faci mai mult timp pentru prieteni. Ieșind cu ei la finele acestei săptămâni, poți cunoaște persoane noi care se vor dovedi a fi un suflu de aer proaspăt în viața ta. Prin intermediul lor, capeți inspirație în privința unor idealuri și viziuni mai vechi la care ai renunțat temporar.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Rac:

Lunea și marțea aceasta, caută să petreci mai mult timp cu partenerul, în special dacă ați trecut prin perioade aglomerate și nu ați avut timp să stați la masă și să discutați pe îndelete în ultima perioadă. Trebuie să îți faci timp pentru viața sentimentală. Așadar, caută să faci ceva special cu persoana iubită după programul de la serviciu. Cu siguranță ați tot amânat activități.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Leu:

Venus poposește marți în casa familiei din horoscopul tău general, îndulcind atmosfera în raport cu cei dragi după o perioadă în care tensiunile s-au menținut la cote destul de ridicate. Este drept că furtuna nu va trece cu totul până când nu vă găsiți curajul de a pune pe tapet unele subiecte pe care ați tot evitat să le deschideți. Poate că pe fondul ei vă veți găsi curajul de a vorbi deschis.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Fecioară:

După cum te-ai aștepta poate, banii constituie un subiect fierbinte pe agenda de cuplu a acestei săptămâni. Se duc discuții mai mult sau mai puțin tensionate cu privire la felul în care tu și persoana iubită înțelegeți să uzați de resursele comune. S-ar putea să fie nevoie să regândiți strategia financiară colectivă, astfel încât să nu mai existe diferențe de mentalitate pe această temă.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Balanţă:

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa astrologică asociată vieții sentimentale. Pe fondul acestui tranzit, de dorit ar fi să îți dedici mai mult timp în a doua jumătate a săptămânii persoanei iubite. Poate că nu este nevoie de intervenția ta în chestiuni serioase, dar simpla interacțiune cu cel drag te umple de bună dispoziție și o senzație de bine.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Scorpion:

Intrarea lui Venus de luni în semnul nașterii tale îți potențează șarmul și carisma, ceea ce îți face bine atât pe plan social, cât și sentimental. Ești în centrul atenției printre prieteni, cunoști persoane noi, iar în cuplu, reușești să revitalizezi relația cu persoana iubită prin încrederea de sine de care dai dovadă. Trebuie doar să îți faci timp în program pentru ambele sectoare de viață.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Săgetător:

De luni până vineri, Luna se mișcă prin casele astrologice asociate familiei de origine, semn că ar trebui să îți găsești în această săptămână timp de petrecut cu părinții și/ sau frații ori surorile, mai ales dacă nu ai avut timp să te întâlnești cu ei în ultima perioadă. S-ar putea ca întrevederea cu ei să te ajute să îți pui ordine în minte, dat fiind că treci printr-o perioadă în care se întâmplă multe în viața ta.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Capricorn:

Și în cazul tău familia ar trebui să ocupe un loc de seamă în lista ta de priorități, dar este vital să le acorzi mai mult din timpul tău la finele acestei săptămâni. Caută așadar ca pe lângă angajamentele sociale pe care ți le-ai luat, să îți faci timp și pentru cei dragi ai casei, cu atât mai mult dacă treceți printr-o perioadă mai specială în plan familial sau derulați proiecte mari în gospodărie.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Vărsător:

Același ingres se poate dovedi a fi unul de bun augur pentru viața socială, mai ales dacă urmărești să obții accesul în cercuri selecte. Se întrevede așadar o perioadă în care ai putea face networking cu persoane foarte importante, care pot avea o influență puternică asupra dezvoltării tale în plan profesional și în ce privește statutul tău în societate.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Peşti:

Luna îți vizitează semnul nașterii de miercuri până vineri, indiciu cum că te bucuri de mai multă priză la oameni la mijlocul acestei săptămâni. Nu este de mirare așadar că îți faci mai mulți prieteni sau că dai dovadă de mai multă îndrăzneală în plan sentimental. Indiferent dacă ești implicat(ă) într-o relație sau cauți încă persoana potrivită, cert este că încrederea de sine îți dă un imbold fără precedent.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS