Horoscopul dragostei, 24 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 24 octombrie 2019


Horoscop 24 octombrie 2019, Berbec:

Berbecii au șansa de a pune capăt unei supărări pe care o au de multă vreme pe suflet. Comunicarea cu partenerul începe să se îmbunătățească.


Horoscop 24 octombrie 2019, Taur:

Faptele contează mult mai mult decât vorbele, iar Taurii vor afla asta pe pielea lor. Se fac remarcați în fața cuiva după ce onorează o promisiune.


Horoscop 24 octombrie 2019, Gemeni:

Și Gemenii au ocazia să se lămurească în privința unei persoane din jurul lor. Cu răbdare, timpul va arăta întotdeauna cine este demn de ținut aproape.


Horoscop 24 octombrie 2019, Rac:

Este o zi a confesiunilor și a discuțiilor sincere pentru Raci! Cineva le face o mărturisire cam dureroasă, însă adevărul este cu siguranță de preferat în fața amăgirilor.


Horoscop 24 octombrie 2019, Leu:

Nativii Leu ar putea întâmpina ceva probleme în relația cu partenerul. Iar asta poate fi din cauză că dedică prea mult timp profesiei.






Horoscop 24 octombrie 2019, Fecioară:

Fecioarele i-ar putea lua pe mulți prin surprindere cu și vorbele lor tăioase. Spun verde în față ceea ce cred, iar asta nu va pica bine oricui.


Horoscop 24 octombrie 2019, Balanţă:

O veste importantă este posibil să primească Balanţele. Poate fi vorba chiar de o mutare departe de casă, de o separare de cei dragi.


Horoscop 24 octombrie 2019, Scorpion:

Scorpionii pot fi surprinși să găsească un umăr de sprijin tocmai unde se așteptau mai puțin. Au șanse să câștige un prieten de nădejde.


Horoscop 24 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii au fericirea chiar sub nasul lor, însă preferă să se îmbete cu apă rece. Dacă voi, dragi nativi, nu vă dați voie să vă găsiți liniștea, nimeni nu v-o poate oferi cu forța.


Horoscop 24 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornii fac ce fac și ajung din nou să suspine după trecut. Nu reușesc să se desprindă de o perioadă mai veche și de dorul de o persoană.






Horoscop 24 octombrie 2019, Vărsător:

Nativii Vărsător află că cel mai bun prieten le este intuiția, acel al șaselea simț care nu îi trădează niciodată. Dacă își ascultă instinctul, vor avea numai de câștigat.


Horoscop 24 octombrie 2019, Peşti:

Ziua Peștilor este presărată cu plimbări, răsfăț și multă relaxare. Persoana iubită le poate face chiar o petrecere surpriză.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS