Horoscopul dragostei, 22 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22 octombrie 2019


Horoscop 22 octombrie 2019, Berbec:

Mai multă încredere în sine trebuie să aibă BERBECII, spun aştrii, pentru că dacă ei se subestimează. asta vor face şi ceilalţi!


Horoscop 22 octombrie 2019, Taur:

TAURII pot descoperi că sunt mai romantici decât credeau! O adevărată surpriză pentru ei dar şi pentru partenerul lor.


Horoscop 22 octombrie 2019, Gemeni:

O întâlnire din întâmplare, pe nepusă masă le poate aduce GEMENILOR un zâmbet de zile mari, pe care nimic nu va reuşi să îl şteargă!


Horoscop 22 octombrie 2019, Rac:

Schimbări pozitive în dragoste pentru nativii RAC. Vorbim aici în special de cei care nu au o relaţie stabilă. Ei au ocazia să îşi găsească echilibrul emoţional.


Horoscop 22 octombrie 2019, Leu:

Pentru LEI, se anunţă o zi extrem de plină, chiar sufocantă. Sunt tentaţi ca, din cauza stresului, să îşi verse nervii pe partener şi să regrete asta în scurt timp.






Horoscop 22 octombrie 2019, Fecioară:

O zi plină de provocări şi pentru FECIOARE. Multă alergătură, planuri pe ultima sută de metri şi o mulţime de oameni cu care trebuie să vorbească. Aştrii le sfătuiesc să se înarmeze cu multă multă răbdare.


Horoscop 22 octombrie 2019, Balanţă:

O veste sau un cadou neaşteptat din partea persoanei iubite îi poate lua pe nativii BALANŢĂ prin surprindere. De mult nu au mai avut parte de o surpriză.


Horoscop 22 octombrie 2019, Scorpion:

O persoană cu care au multe lucruri în comun, dar care în acelaşi timp se poate dovedi una toxică pentru sănătatea lor emoţională le dă bătăi de cap SCORPIONILOR.


Horoscop 22 octombrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII ar putea afla un lucru care să îi zdruncine uşor. Mare atenţie, dragi nativi, nu luaţi decizii la cald, ci lăsaţi să treacă puţin timp.


Horoscop 22 octombrie 2019, Capricorn:

Veşti mai bune au aştrii pentru CAPRICORNI, nativi care aproape se dau peste cap pentru a atrage atenţia cuiva şi au şi mari şanse să reuşească asta.






Horoscop 22 octombrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII nu ascultă niciodată de sfaturi, iar asta s-ar putea să îi coste puţin. Au acţionat de capul lor într-o situaţie, iar acum suportă consecinţele.


Horoscop 22 octombrie 2019, Peşti:

PEŞTII tind să îşi ascundă sentimentele faţă de cineva, au impresia că dacă o fac ar deveni vulnerabili. Astfel, dragi nativi, riscaţi să rămâneţi singuri!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS