Horoscopul dragostei, 14-20 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 14-20 octombrie 2019


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Berbec:

Din 17 până în 20 a lunii, Luna se deplasează prin casele din horoscopul tău general care sunt asociate relației cu rudele mai mult sau mai puțin apropiate, indiciu că în cea mai mare parte a acestei săptămâni familia va juca un rol important în viața ta. Încearcă așadar să menții un contact stabil cu ei, mai ales dacă tu sau ei treceți printr-o perioadă ceva mai solicitantă acum.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Taur:

Tot la începutul și la sfârşitul săptămânii, aștrii te susțin în plan social și sentimental. În cazul în care te simți pregătit(ă) pentru o relație, e poate ca amicii să îți facă cunoștință atunci cu cineva special. Sau poate realizezi tu că ai început să dezvolți alt fel de sentimente pentru un prieten. Dacă ești deja într-o relație, caută să ieși mai mult cu anturajul și cu persoana dragă.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Gemeni:

Luna Plină este cea care te îndeamnă să te concentrezi mai mult asupra vieții sociale. Pe fundalul energetic pe care îl creează, urmezi o curbă ascendentă pe acest plan și ar fi păcat să nu profiți de toate ocaziile care vin la pachet odată cu persoanele noi pe care le cunoști și care îți devin prieteni. Încearcă totuși să nu sacrifici prea mult din timpul cu partenerul și cei mici.






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Rac:

Luna Plină din data de 14 poate face însă ca nivelul de implicare și atenție de care dai dovadă în gospodărie și în familie să scadă într-o anumită măsură, iar reacția apropiaților la această schimbare de priorități nu este cea mai fericită. Caută așadar să îți ordonezi timpul cu simțul răspunderii. În felul acesta, nu ți se aduc critici că nu ești implicat(ă) în raport cu persoanele dragi.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Leu:

În zilele de 17 şi 18 octombrie, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, moment numai bun să îți faci mai mult timp pentru prieteni. Ieșind cu ei după programul de la serviciu, poți cunoaște oameni noi care se vor dovedi a fi un suflu de aer proaspăt în viața ta. Prin intermediul lor, capeți inspirație în privința unor idealuri și viziuni mai vechi la care ai renunțat temporar.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Fecioară:

În cazul în care intenționezi să ieși cu cineva special, zilele de 19 și 20 sunt cele în care aștrii garantează succesul unei prime întâlniri. S-ar putea să nu dureze mult până când va apărea șansa să vă vedeți din nou. Sâmbătă și duminică, încearcă totuși să îți faci timp și pentru prieteni, mai ales dacă au insistat de multă vreme să vă faceți cu toții timp să vă întâlniți.






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Balanţă:

Luna Plină aduce la climax starea relației tale cu partenerul, în sensul că dacă ați avut parte de tensiuni, ele ar putea să crească, iar dacă ați conlucrat în cadrul unui proiect comun, veți vedea primele progrese palpabile ale acestuia. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să fiți uniți și să formați o echipă puternică. În felul acesta, nicio provocare nu va fi prea mare.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Scorpion:

Zilele de 14 și 20 te surprind într-o dispoziție foarte bună, iar acest fapt se datorează cu precădere faptului că ai parte de o atmosferă armonioasă în raport cu persoana iubită și/sau cei mici. În cazul în care nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca faptul că ai cunoscut o persoană specială să te motiveze să devii cea mai bună versiune a ta. Te simți încurajat(ă) să mergi înainte cu încredere.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Săgetător:

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește tocmai în casa iubirii din horoscopul tău general, indiciu că dacă tu și partenerul ați depus eforturi pentru a vă reîmprospăta relația sau a forma o familie, s-ar putea să observați primele rezultate în această săptămână. Acest eveniment astral este la fel de favorabil pentru acei(le) nativi(e) care urmăresc să cucerească pe cineva special.






Horoscop 14-20 octombrie 2019, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 14 își exercită influența cu precădere pe plan familial, acolo unde îți semnalează nevoia de schimbare de atitudine în raport cu cei dragi. Altfel, s-ar putea să apară tensiuni între tine și apropiați, cu atât mai mult dacă acorzi o mai mare atenție carierei în această perioadă. Încearcă să vezi care sunt nemulțumirile lor și ce poți face în privința lor.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Vărsător:

Luna Plină din data de 14 îți poate reduce din răbdare, mai ales în interiorul discuțiilor cu apropiații. Ar fi de dorit să nu abordezi subiecte de discuție cu grad ridicat de conflict în prima parte a săptămânii, când Luna Plină își face cel mai puternic simțită prezența. Există riscul să conducă la certuri cu cei dragi pe unele teme care altfel nu v-ar fi adus la cuțite.


Horoscop 14-20 octombrie 2019, Peşti:

Din 17 până în 20 a lunii, Luna se mișcă prin casele astrologice din horoscopul tău general care sunt asociate vieții de familie și celei sentimentale. Pe fondul acestui tranzit, bine ar fi să îți dedici mai mult timp în a doua jumătate a săptămânii celor dragi. Poate că nu este nevoie de intervenția ta în chestiuni serioase, dar simpla interacțiune cu ei te umple de bună dispoziție și o senzație de bine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS