Horoscopul dragostei, 13 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 13 octombrie 2019


Horoscop 13 octombrie 2019, Berbec:

BERBECII sunt numai un zâmbet și au și de ce. Un mesaj sau un telefon primit din partea cuiva la care s-au tot gândit le va schimba complet starea de spirit.


Horoscop 13 octombrie 2019, Taur:

TAURII sunt puși pe schimbări! Vor să facă o reamenajare în casă, să cumpere diverse lucruri, vor musai să se bucure de ceva nou în ambientul lor.


Horoscop 13 octombrie 2019, Gemeni:

GEMENII parcă sunt mai stăpâni pe sine, mai hotărâți în a lua niște decizii în plan personal. Asta poate avea legătură cu schimbarea locuinței, poate chiar și a locului de muncă.


Horoscop 13 octombrie 2019, Rac:

Nativii RAC sunt entuziasmați până peste cap de prezența cuiva în viața lor. Aștrii spun că nu este vorba de o legătură sentimentală, ci de una de prietenie puternică.


Horoscop 13 octombrie 2019, Leu:

Niște întâmplări recente îi fac pe nativii LEU să își dea seama cât de norocoși sunt că au alături de ei oameni minunați, dar realizează și cine nu este demn să le stea în preajmă!


Horoscop 13 octombrie 2019, Fecioară:

Iar FECIOARELE ar putea fi puse într-o situație delicată, din care ajutate însă de farmecul personal, vor ieși basma curată.


Horoscop 13 octombrie 2019, Balanţă:

Nativii BALANȚă ar putea află un secret care trebuie păstrat cu orice preț. Sunt tentați să dezvăluie ce au aflat însă aștrii îi sfătuiesc să nu o facă.


Horoscop 13 octombrie 2019, Scorpion:

Vești excelente pentru SCORPIONI! Ar face bine să își pregătească inima, pentru că vor sta ceva timp de acum în preajma unei persoane care le pică cu tronc.


Horoscop 13 octombrie 2019, Săgetător:

Pentru SĂGETĂTORI, este o zi favorabilă excursiilor spontane, plimbărilor cu prietenii, adică activităților care să îi ajute să se și relaxeze.


Horoscop 13 octombrie 2019, Capricorn:

Spiritul de aventură i-ar putea împinge pe CAPRICORNI să facă ceva ce și-au dorit de multă vreme, un lucru ce implică mult curaj şi adrenalină.


Horoscop 13 octombrie 2019, Vărsător:

Dragi VĂRSĂTORI, pentru voi este o zi excelentă să faceți pace cu un prieten cu care ați avut câteva conflicte în ultima perioadă.


Horoscop 13 octombrie 2019, Peşti:

În ce îi privește pe PEȘTI, această zi de duminică este perfectă pentru planuri de viitor, pentru a analiza ce au reușit până în prezent și ce au de gând de acum încolo.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS