Horoscopul dragostei, 12 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12 octombrie 2019


Horoscop 12 octombrie 2019, Berbec:

BERBECII ar putea avea parte de o schimbare de planuri pe ultima sută de metri, însă nu e nimic de rău la mijloc, ci dimpotrivă, pot primi o invitație pe care o așteptau de mult timp.


Horoscop 12 octombrie 2019, Taur:

Energie pozitivă la cote maxime pentru TAURI astăzi! Aștrii țin cu ei zilele acestea și îi lasă să se bucure de clipe minunate lângă apropiații lor.


Horoscop 12 octombrie 2019, Gemeni:

GEMENII au ocazia de a călători într-un loc unde să se deconecteze total, să se bucure de natură și de toată relaxarea după care au tânjit.


Horoscop 12 octombrie 2019, Rac:

Pentru RACI, în schimb, lucrurile nu stau atât de roz. Aștrii prevăd o despărțire pentru ei, după ce își dau seama că nu se mai regăsesc în relația lor sentimentală.


Horoscop 12 octombrie 2019, Leu:

Și nativilor LEU le surâde norocul astăzi. Fac pace cu un prieten sau cu o rudă cu care au avut certuri aprinse, iar viața lor intră pe un făgaș liniștit.






Horoscop 12 octombrie 2019, Fecioară:

Pentru FECIOARE, poate fi o zi cu totul specială, în care să își amintească de copilărie și să ajungă într-un loc care îi va încărca sufletește.


Horoscop 12 octombrie 2019, Balanţă:

BALANȚELE pot rezolva o dilemă care le stă de mult timp pe suflet. Îndrăznesc să poarte o discuție cu o persoană care se joacă cu sentimentele lor.


Horoscop 12 octombrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII au indicii că cineva le face ochi dulci, însă parcă nu vor să vadă asta. Nu simt că este momentul potrivit să se implice în ceva serios.


Horoscop 12 octombrie 2019, Săgetător:

Nativii SĂGETĂTOR, cu cât primesc mai puțină atenție, cu atât sunt mai interesați de persoana care îi ignoră! Asta simt și în această perioadă față de cineva care îi ține pe jar.


Horoscop 12 octombrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII se plâng că nu mai întâlnesc o persoană așa cum își doresc, însă nici nu fac ceva în această privință. Mai mult curaj și inima deschisă le recomandă aștrii.






Horoscop 12 octombrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII parcă simt un gol interior greu de explicat. Absența cuiva din viața lor îi macină extrem de mult.


Horoscop 12 octombrie 2019, Peşti:

S-a terminat vremea flirturilor și a jocurilor, dragi PEȘTI! Dacă vă doriți ceva serios cu o persoană, renunțați să o mai țineți pe jar și spuneți-i sincer ce aveți de gând!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS