Horoscopul dragostei, 11 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11 octombrie 2019


Horoscop 11 octombrie 2019, Berbec:

Chiar dacă au nevoie de odihnă, astăzi BERBECII ar putea fi oamenii la care toţi cei dragi lor aleargă să le ceară ajutorul, iar ei nu pot refuza.


Horoscop 11 octombrie 2019, Taur:

TAURII se trezesc cu chef de aventură, de adrenalină, lucru ce i-ar putea băga puţin în bucluc, însă asta este până la urmă ce îşi doresc în acest weekend.


Horoscop 11 octombrie 2019, Gemeni:

Nativii GEMENI, în schimb, pot simţi un mare gol în suflet. Pierderea persoanei iubite sau poate a unui prieten apropiat i-ar putea face să sufere.


Horoscop 11 octombrie 2019, Rac:

RACII se numără printre norocoşii zodiacului şi astăzi. Se simt foarte energici, cu voie bună şi atrag numai oameni pozitivi în jurul lor.


Horoscop 11 octombrie 2019, Leu:

Nativii LEU fac ce fac şi îşi fac partenerul gelos. Nevoia de adrenalină şi de diversitate a acestor nativi face mereu ca viaţa lor sentimentală să fie plină de suişuri şi coborâşuri.






Horoscop 11 octombrie 2019, Fecioară:

Iar FECIOARELE ar putea fi foarte dezamăgite să afle că o persoană de care sunt extrem de ataşaţi le cam poartă sâmbetele şi încearcă să le pună beţe în roate.


Horoscop 11 octombrie 2019, Balanţă:

BALANŢELE pot ascunde un secret care să îi consume atât de mult încât poate a venit momentul să îl destăinuie cuiva. Trebuie să aibă mare grijă insa cui vor spune ce îi apasă.


Horoscop 11 octombrie 2019, Scorpion:

Veşti mult mai bune au aştrii pentru SCORPIONI! Pot fi puşi pe jar de o apariţie răvăşitoare şi nimic să nu le mai ia gândul de la această persoană.


Horoscop 11 octombrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII cum se îndrăgostesc, atât de repede le şi trece. Aşadar, dacă mai ieri erau entuziasmaţi până peste cap de cineva, ei bine, astăzi, s-ar putea să îl vadă cu alţi ochi.


Horoscop 11 octombrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII că vor, că nu vor, ar putea fi nevoiţi să renunţe la planurile pe care le aveau pentru astăzi ca să îşi ajute un prieten la nevoie.






Horoscop 11 octombrie 2019, Vărsător:

Deşi în jurul lor este o continuă agitaţie, VĂRSĂTORII parcă nu au fost vreodată mai relaxaţi. Iar indiferenţa de care dau dovadă le este mai mult decât benefică.


Horoscop 11 octombrie 2019, Peşti:

Relaxare, detaşare, telefon închis sunt cuvintele cheie astăzi pentru nativii PEŞTI, pentru că au mare nevoie de asta. Un plan perfect pentru început de weekend.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS