Horoscopul dragostei, 10 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10 octombrie 2019


Horoscop 10 octombrie 2019, Berbec:

Pentru Berbeci, în dragoste, lucrurile sunt puţin nefericite, însă viaţa de unul singur are avantajele ei în această perioadă.


Horoscop 10 octombrie 2019, Taur:

Taurii simt nevoia urgentă de o schimbare. De imagine, de garderobă, de locuinţă poate sau chiar vor să întâlnească persoane noi.


Horoscop 10 octombrie 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni sunt sufletul oricărui loc în care ajung. O reuşită le atrage toată admiraţia celor din jur.


Horoscop 10 octombrie 2019, Rac:

Pentru Raci, nu există astăzi niciun motiv de îngrijorare. Aştrii spun că tensiunile, supărările cu cei dragi din ultimele zile devin doar o amintire.


Horoscop 10 octombrie 2019, Leu:

Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre Lei. Cei din jur îi pot acuza că sunt egoişti şi că se gândesc numai la ei.






Horoscop 10 octombrie 2019, Fecioară:

Iar în cazul Fecioarelor, vorbim de o zi plină de spiritualitate. Simt nevoia să facă nişte confesiuni unor oameni de lângă ei, să le mulţumească pentru sprijinul primit într-o situaţia delicată.


Horoscop 10 octombrie 2019, Balanţă:

Ritmul alert al nativilor Balanţă îi poate face să se distanţeze de familie. Nu uitaţi, dragi nativi, că timpul petrecut cu cei pe care îi iubiţi este mai important ca orice.


Horoscop 10 octombrie 2019, Scorpion:

Scorpionii simt o chimie aparte cu o persoană, iar tensiunea între ei poate fi atât de puternică, încât să nu le mai stea gândul la nimic altceva astăzi.


Horoscop 10 octombrie 2019, Săgetător:

Una caldă, una rece pentru Săgetători, au aştrii în ultima vreme. Astăzi însă, se numără printre norocoşii zodiacului în dragoste, dar e musai să facă şi ei un pas către cineva, dacă îşi doresc măcar o discuţie.


Horoscop 10 octombrie 2019, Capricorn:

Puţin mai multă atenţie şi la nevoile partenerului, dragi Capricorni, pentru că aţi cam început să vă neglijaţi relaţia sentimentală.






Horoscop 10 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii, dacă îşi doresc o zi liniştită, trebuie să lase de la ei într-un conflict cu partenerul, chiar dacă dreptatea este de partea lor.


Horoscop 10 octombrie 2019, Peşti:

Mult stres, multă aşteptare le rezervă aştrii Peştilor. Trebuie să primească o veste importantă şi nu mai au răbdare să o audă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS