Horoscopul banilor și a carierei, 7-13 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 7-13 octombrie 2019


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Berbec:

Luna Plină îți conferă mai mult șarm și carismă, ceea ce te poate ajuta să ieși în evidență la serviciu. În cazul în care încerci să atragi unii potențiali clienți și colaboratori, ambiția și spiritul de inițiativă de care dai dovadă din plin în această săptămână, dar mai ales în a doua ei jumătate, te pune într-o lumină pozitivă și te ajută să faci pași consistenți în direcția lor.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Taur:

S-ar putea să simți efectele acestui Lunii Pline și în planul muncii prin faptul că te simți mai impulsionat(ă) ca oricând să activezi la înălțime. Ținând cont că, din data de 7 încolo, Venus intră în casa competitorilor, energia celor două combinată crește nivelul de competitivitate la serviciu. Îți este din ce în ce mai clar faptul că trebuie să faci ceva pentru a rămâne relevant(ă).


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 13 ar putea să armonizeze atmosfera de la locul de muncă, mai ales dacă ai experimentat tensiuni în raport cu colegii de serviciu. Ține cont însă și de faptul că Luna Plină din ziua de 13 îți atrage atenția asupra planurilor de viitor și a proiectelor de grup, care necesită să renunți poate la unele preocupări personale de moment pentru a te dedica dezvoltării celor dintâi.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Rac:

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă ai depus eforturi pe acest plan, s-ar putea ca săptămâna aceasta să primești semnale clare că ele nu au fost în van. Este evident că te îndrepți în direcția cea bună pe acest plan și în cazul în care vei menține ritmul, nu va dura mult până când îți vei atinge cele mai îndrăznețe obiective.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Leu:

Luna Plină din 13 a lunii te poate face însă destul de combativ(ă) în comunicare, ceea ce te împiedică uneori să vezi care este limita între conflict și dezbatere. Așadar, nu sunt recomandate în această săptămână negocierile, tratativele în vederea stabilirii unor colaborări sau parteneriate sau întrevederile cu potențiali clienți. Dacă nu le poți evita, ai mare grijă cum comunici.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Fecioară:

Luna Plină de duminica aceasta se desăvârșește în casa banilor și a bunurilor pe care le-ai câștigat și/ sau de care dispui cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Pe fondul acestui eveniment astral, este de așteptat să apară cheltuieli și câștiguri deopotrivă, iar dacă primul scenariu este cel care se materializează, înseamnă că trebuie să creionați strategii mai lucrative pe viitor.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Balanţă:

Cu Luna Plină care se manifestă plenar în casa parteneriatelor, este de așteptat ca săptămâna aceasta să culegi roadele unor colaborări sau relații cu niște clienți stabilite destul de recent. Având în vedere că luni intră Venus în casa finanțelor și a bunurilor, s-ar putea să fie vorba despre unele profituri destul de consistente încât să te motiveze să faceți o treabă la fel de bună.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Scorpion:

Luna Plină din data de 13 dinamizează lucrurile în plan profesional, semn că te așteaptă o săptămână sau o a doua jumătate a sa destul de agitată și aglomerată la serviciu. Oricât de multe ar fi lucrurile pe care se așteaptă să le duci la bun sfârșit, caută să nu pierzi controlul și dă dovadă de profesionalism. Prin echilibru mental și în agendă, poți face față oricărei provocări.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Săgetător:

Cu toate că Luna Plină de duminica aceasta nu se manifestă plenar în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, îi vei simți totuși influența pe parcursul acestei săptămâni, dar mai ales în cea de-a doua sa jumătate. Dar cum ritmul de dezvoltare al acestora se accelerează, indicat ar fi să aduci unele ajustări agendei tale, astfel încât să te poți ocupa mai mult de acest sector.






Horoscop 7-13 octombrie 2019, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 13 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a carierei, dar energia sa se va face totuși simțită și în plan profesional. Așa se face că a doua parte a acestei săptămâni ar putea fi destul de aglomerată și solicitantă, deci încearcă să nu te aglomerezi pe ultimele zile lucrătoare. În caz contrar, s-ar putea să intri în criză de timp.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Vărsător:

Luna Plină din 13 a lunii se desăvârșește tocmai în casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că te așteaptă o săptămână dinamică și ofertantă. Dat fiind însă faptul că acest sector coincide cu semnul Berbecului în horoscopul tău general, trebuie menționat faptul că trebuie să ai grijă ca graba să nu strice treaba. În caz contrar, s-ar putea să comiți erori importante.


Horoscop 7-13 octombrie 2019, Peşti:

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar tocmai în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu-ți lipsesc săptămâna aceasta oportunitățile de a-ți rotunji veniturile și/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Încearcă să faci în așa fel încât să nu le depășească valoarea cheltuielile în următoarele zile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS