Horoscopul banilor și a carierei, 21-27 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 21-27 octombrie 2019


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Berbec:

În zilele de 23 şi 24 octombrie, este de așteptat să ai parte de cele mai aglomerate și solicitante zile lucrătoare din această săptămână. Este foarte important să îți prioritizezi atent activitățile, astfel încât să nu te încurci în termene-limită și alte astfel de considerente. Altfel, ești pasibil(ă) să comiți erori pe care ai reuși să le eviți în mod normal. Dă dovadă așadar de atenție și perseverență.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Taur:

În zilele de 25 şi 26 octombrie, dacă lucrezi atunci, este de așteptat să ai parte de multe sarcini profesionale care te provoacă să îți menții echilibrul în pofida agitației care se prefigurează la birou. În unele momente, se poate să îți fie greu să păstrezi controlul, dar vei vedea că, într-un final, vei reuși să faci față presiunii și să atingi toate obiectivele pe care ți le-ai propus zilele acestea.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Gemeni:

Soarele poposește miercurea aceasta în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu că la mijlocul acestei săptămâni începe o perioadă destul de ocupată la locul de muncă. Mizele sunt mari, stresul și presiunea direct proporționale, iar ceea ce trebuie să faci este să îți găsești forța de a rezista tuturor acestor provocări. Poți ajunge foarte departe dacă le faci față cu succes.






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Rac:

De oportunități financiare ai putea avea parte lunea aceasta, dar trebui să dai dovadă de atenție și prezență de spirit pentru a putea profita la timp de ele. În următoarele două zile, ai de făcut destul de multe drumuri, iar la serviciu trebuie să dovedești că poți face față multor sarcini. Ai multe de rezolvat, timpul este scurt și așteptările mari, dar nicio provocare nu te depășește.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Leu:

În zilele de 21 şi 22 octombrie, Luna se deplasează prin casa finanțelor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te pomenești cu șanse de câștig potențate la începutul acestei săptămâni. Ar putea fi vorba de unele oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Încearcă să profiți de acelea care nu implică riscuri.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Fecioară:

Soarele poposește miercuri în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu că de la mijlocul acestei săptămâni te așteaptă câteva săptămâni în care trebuie să ai foarte mare grijă cum îți alegi cuvintele. Așadar, dacă ai programate negocieri, ședințe sau alte astfel de activități, este foarte important să gândești de două ori înainte să semnezi sau să vorbești.






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Balanţă:

Miercuri, Soarele ajunge în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că la mijlocul acestei săptămâni se deschide o perioadă în care pot apărea mai multe oportunități de a-ți rotunji veniturile și/sau de a-ți valorifica o parte din economii. Se poate să vezi primele efecte benefice ale acestui tranzit duminică, atunci când apar șanse de câștig extraprofesional.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Scorpion:

În zilele de 21 şi 22 octombrie, Luna poposește în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că momente bune să ieși în evidență la serviciu se întrezăresc la începutul acestei săptămâni. Poate ți se oferă posibilitatea să te remarci prin soluția pe care o oferi unei probleme de la locul de muncă. La fel de posibil este să ți se delege sarcini de serviciu care vor constitui o provocare pentru tine.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Săgetător:

În zilele de 21 şi 22 octombrie, Luna se plimbă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că ți se pot oferi oportunități la începutul acestei săptămâni să te faci remarcat(ă) în plan profesional. Profită de ele și arată ce poți înainte să ți-o ia înainte altcineva. În următoarele zile, primești șansa de a înregistra progrese notabile cu unele proiecte pe care le derulezi sau în care ești implicat(ă).






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Capricorn:

Soarele poposește miercurea aceasta în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu că de la mijlocul acestei săptămâni începând ar bine să te concentrezi mai mult pe activitățile și inițiativele de perspectivă. Poți înregistra mari progrese în privința lor, deci încearcă să vezi care sunt oportunitățile pe care ți le-au pregătit aștrii în următoarea perioadă.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Vărsător:

Soarele ajunge miercurea aceasta în casa carierei din horoscopul tău general, semnal cum că ar trebui să te apleci mai mult asupra acestui domeniu de viață în perioada următoare. Aștrii ți-au pregătit o grămadă de ocazii în care să te faci remarcat(ă) și te apropii de superiori. Caută așadar să profiți de ele, astfel încât să îți accelerezi ascensiunea profesională. Astfel, ajungi foarte departe.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Peşti:

Același eveniment astral deschide o perioadă în care ar trebui să te concentrezi - sau să îți faci timp măcar - pentru perfecționare la locul de muncă. Pentru unii(ele) din nativi(e), acest lucru ar putea presupune cursuri sau seminare, iar pentru alții călătorii la mare depărtare de casă și schimburi de experiență. Oricare ar fi situația, cert este că te vei alege cu multe informații prețioase.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS