Horoscopul zilei de miercuri, 2 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 2 octombrie 2019


Horoscop 2 octombrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, luaţi munca în serios şi lăsaţi pentru un timp pasiunile sau activităţile care nu vă oferă un venit stabil. Daţi dovadă de maturitate şi asiguraţi-vă că viaţa vă intră pe un făgaş normal. În dragoste lucrurile sunt incerte, doar voi sunteţi cei care pot găsi răspunsul pentru toate întrebările. Acordaţi-vă timp, dar gândiţi-vă că uneori timpul nu este întocmai în favoarea voastră.


Horoscop 2 octombrie 2019, Taur:

Tauri, fiţi cu ochii în patru la serviciu. Există posibilitatea ca superiorii să ofere un post nou în interiorul companiei. Dacă vă doriţi să avansaţi, depuneţi efort şi daţi dovadă de profesionalism, iar veştile bune vor apărea curând. Fiţi atenţi, răbdători şi înţelegători şi cu alţi colegi, mai ales dacă au nevoie de ajutor sau sfaturi în anumite situaţii.


Horoscop 2 octombrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, puneţi-vă gândurile în ordine. Are rost să trăiţi în trecut? Fiţi sinceri cu propria persoană şi acceptaţi oportunităţile care apar în calea voastră. Există posibilitatea să vă întâlniţi sufletul pereche, dar trebuie să aveţi inima deschisă pentru a face loc iubirii. Relaxaţi-vă, lăsaţi lucrurile să vină de la sine. Spre seară s-ar putea să primiţi o invitaţie de nuntă, în mod total neaşteptat.


Horoscop 2 octombrie 2019, Rac:

Aştrii vor fi de partea voastră, astăzi, în tentativa de a soluţiona anumite probleme la locul de muncă. Chiar dacă pentru majoritatea colegilor şi şefilor aceste lucruri nu vor fi importante, pentru voi satisfacţia va fi uriaşă. Veţi obţine rezultate de care veţi fi foarte mândri, motiv pentru care starea de spirit vi se va îmbunătăţi considerabil. Reveniţi, cu paşi mărunţi, la viaţa voastră obişnuită şi nu sunteţi afectaţi de schimbările anunţate. Pe plan personal, persoana iubită vă va face o surpriză extrem de plăcută. Fiţi atenţi!


Horoscop 2 octombrie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor descoperi, astăzi, o nouă perspectivă asupra vieţii, după o discuţie cu o persoană pe care o admiraţi foarte mult. Astfel, veţi găsi noi metode prin care veţi putea aborda anumite situaţii pentru a le putea rezolva cu uşurinţă şi rapiditate. În trecut, v-aţi fi consumat foarte mult, însă totul vi se va părea acum floare la ureche. După o astfel de zi, veţi avea nevoie de puţină distracţie, motiv pentru care trebuie să încercaţi să ieşiţi în oraş cu prietenii sau puteţi să găsiţi o metodă prin care să scăpaţi de plictiseală chiar şi acasă.


Horoscop 2 octombrie 2019, Fecioară:

Încrederea în sine va atinge un nou nivel pentru voi, astăzi, şi veţi descoperi că nu aveţi limite. Nu veţi avea probleme cu nimeni şi asta doar pentru că v-aţi propus voi acest lucru. Evitaţi să discutaţi în contradictoriu ori să vă certaţi cu colegii de muncă sau membri ai familiei. Stabiliţi-vă un scop în viaţă şi faceţi tot ce este posibil pentru a-l îndeplini. Acelaşi lucru trebuie să îl faceţi şi în cazul relaţiei pe care o aveţi sau pe care o doriţi.


Horoscop 2 octombrie 2019, Balanţă:

Astăzi vei simţi că eşti în centrul bârfelor, iar cei care urmăresc asta o vor face mult mai intens ca de obicei, mai ales în cercul de cunoscuţi din afara locului de muncă. E posibil să izbucnească o mică ceartă şi cel mai bine ar fi să respiri şi să te îndepărtezi de un potenţial conflict. Mai ales că la locul de muncă, chiar dacă nu va fi totul aşa cum îţi doreşti, vei fi extrem de productiv. E important să vezi calitatea muncii, nu cât de multe ai reuşit să faci.


Horoscop 2 octombrie 2019, Scorpion:

Ai o bănuială că ceva se întâmplă în spatele tău şi ai urechile ciulite ca să prinzi ceva. Ar fi bine să nu te pripeşti şi să reacţionezi înainte de a afla despre ce e vorba. Mai ales că e posibil ca tot ceea ce simţi că se întâmplă pe ascuns să fie în beneficiul tău. E posibil să fie vorba chiar despre o petrecere surpriză.


Horoscop 2 octombrie 2019, Săgetător:

La muncă totul ar trebui să fie în regulă, cu câteva întâlniri mai puţin obişnuite, dar în general va fi o zi decentă. Acasă s-ar putea să ai ceva tensiuni, e posibil să fii acuzat de ceva de care nu eşti chiar nevinovat. Cel mai bine e să abordezi situaţia pas cu pas şi mai ales să nu o iei personal.


Horoscop 2 octombrie 2019, Capricorn:

Miercuri, Capricornii îşi doresc liniște. Săptămâna a început cu agitaţie şi deja vă simţiţi extenuaţi şi suprasolicitați, mai ales că la serviciu nu vă veți mai vedea capul de treburi. Totuși, nu vă panicați. Sfârşitul zilei va fi exact invers. Toată forfota din jurul vostru dispare și vă veţi putea relaxa în voie, bucurându-vă de hobby-ul preferat. O surpriză din partea partenerului de viaţă va fi cireaşa de pe tort!


Horoscop 2 octombrie 2019, Vărsător:

Astăzi, un coleg de muncă vă va dezamăgi foarte tare. Nu are chef de treabă, iar asta vă va afecta activitatea, mai ales că trebuie să terminați tot ce v-ați propus. Aştrii vă recomandă să vă reevaluați relația cu unii colegi. Unii s-ar putea să nu merite prietenia voastră, mai ales că i-ați ajutat, dar când aveți nevoie, vă întorc spatele. Seara vă veţi întâlni cu o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme.


Horoscop 2 octombrie 2019, Peşti:

Luna octombrie începe bine pentru nativii Pești. Diplomaţia voastră dă roade atât la muncă, dar și în viața personală. Foarte multe dintre problemele care v-au necăjit în ultima perioadă își vor găsi astăzi rezolvarea. În plus, o persoană pe care aţi ignorat-o şi despre care nu aveaţi o părere foarte bună, vă va surprinde foarte plăcut. Atenție la discuțiile cu partenerul de viață. O vorbă spusă greşit poate avea consecințe greu de reparat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS