Horoscopul zilei de marți, 15 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 15 octombrie 2019


Horoscop 15 octombrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, viitorul aduce veşti bune în plan emoţional pentru voi. Nici la capitolul bani nu staţi rău, astăzi s-ar putea să obţineţi o înţelegere cu un partener de afaceri, în vederea unui proiect de succes. Gândiţi-vă bine paşii, iar la final vă veţi bucura de reuşită alături de cei dragi. Poate o petrecere fastuoasă sau modestă, doar alături de familie, însă trebuie să sărbătoriţi în vreun fel.


Horoscop 15 octombrie 2019, Taur:

Taur, astăzi este o zi bună pentru a începe să lucraţi la proiecte mai dificile, de care nu vă simţeaţi capabili în trecut. Cereţi totuşi ajutor persoanelor avizate în cazul în care simţiţi că v-aţi poticnit. Nu vă fie teamă sau ruşine să apelaţi la cei dragi atunci când aveţi nevoie. În dragoste, aştrii întrevăd foarte multă bucurie şi fericire alături de acea persoană specială. Veţi înţelege ce înseamnă respectul şi fidelitatea.


Horoscop 15 octombrie 2019, Gemeni:

Gemeni, parcă aţi renăscut din propria cenuşă! În această zi vă veţi simţi foarte bine, pozitivi, cu gânduri măreţe spre un viitor de succes. Dacă o anumită persoană vă oferă mai multă atenţie, iar dacă sentimentul este reciproc, nu rataţi oportunitatea de a vă vedea şi de a vă cunoaşte mai bine. La serviciu, dacă daţi dovadă de profesionalism, veţi încheia contracte avantajoase care vă pot aduce succesul binemeritat.






Horoscop 15 octombrie 2019, Rac:

Racii merg la serviciu mai binedispuşi ca niciodată. Evenimentele recente v-au adus o stare de bine, motiv pentru care vă face plăcere să fiţi în preajma colegilor de muncă. Este un lucru foarte bun. Cu cât vă veţi iubi mai mult domeniul de lucru, cu atât veţi fi mai productivi. La fel este şi în dragoste, acolo unde, dacă oferiţi respect, înţelegere şi încredere, veţi primi acelaşi tratament din partea jumătăţii voastre.


Horoscop 15 octombrie 2019, Leu:

La locul de muncă totul merge ca pe roate şi sunt semne că în curând va urma o avansare. Prieteniile sunt foarte importante pentru tine astăzi, aşa că ai putea să îi cauţi pe cei la care te gândeşti şi să afli cum o mai duc. E posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de sprijin emoţional şi, deşi de obicei nu faci asta, astăzi vei găsi forţa interioară care să îi ajute. Vei fi şi tu surprins cât de bucuros o să fii când oferi sprijin apropiaţilor.


Horoscop 15 octombrie 2019, Fecioară:

Te vei simţi ca peştele în apă la serviciu, vei fi inventiv şi vei fi dat exemplu ca un bun şi inspirat muncitor. După muncă, vei întâlni o persoană de care eşti foarte interesat în ultima vreme şi vei face ceva ce nu obişnuieşti să faci. Îi vei arăta o parte din tine, cea sensibilă.






Horoscop 15 octombrie 2019, Balanţă:

Atmosfera de astăzi îţi prinde bine, pentru că nu vei fi forţat şi nici controlat ca să faci ceva anume. Nu ar strica un pic de muncă în plus, pentru că asta te va face să te simţi împlinit. Spre seară vei observa o creştere considerabilă a creativităţii, profită de ea. Chiar şi doar scriind ideea pe o hârtie, nu vei lăsa acest moment să treacă nefructificat.


Horoscop 15 octombrie 2019, Scorpion:

E posibil, în funcţie de meseria ta, să descoperi cum colegii tăi nici nu îşi dau seama cât de capabil eşti şi cât de plin de creativitate. Astăzi, ceva pentru care doar tu eşti calificat la locul de muncă ţi se va cere să faci, iar cei de acolo vor descoperi la tine un talent de care nu aveau habar. Aşa că să nu te mire că cei care te cunosc de mult timp, la serviciu, vor fi şi ei uimiţi.


Horoscop 15 octombrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul va fi ocupat azi cu o mulțime de activități și va simți că nu-i mai ajunge timpul să le termine pe toate. Încercaţi să vă liniştiţi puţin şi să vă puneţi ordine în gânduri. Luaţi toate sarcinile pe rând şi încercaţi să vă concentraţi pe sarcinile care sunt mai importante. Doar aşa veţi încheia această zi, cu o atitudine pozitivă şi aplicată.






Horoscop 15 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornul simte o presiune enormă la locul de muncă și s-ar putea să fie implicat într-o situaţie în care cineva se va simţi destul de ridicol, dacă nu manifestă o atenţie sporită. Privind la o situaţie de criză în care este implicat un coleg, ai tendinţa de a încerca să ajuţi acea persoană. Înainte să faci ceva, încearcă să afli dacă acea persoană are nevoie de ajutorul tău, altfel ai putea să intri într-o situaţie din care nu vei ieşi bine.


Horoscop 15 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul are parte astăzi de o mare bucurie, izvorâtă dintr-un hobby sau un talent pe care îl aveţi într-un domeniu. Priceperea ta este imediat observată, iar răsplata nu întârzie să apară. Cei din jurul vostru sunt deosebit de mulţumiţi că sunteți pricepuți la ceea ce faceți și asta vă va folosi foarte mult în carieră. Totuşi, încearcă să menţii un comportament modest, pentru că altfel rişti să devii incomod pentru anumite persoane.


Horoscop 15 octombrie 2019, Peşti:

Peştii sunt foarte creativi astăzi şi cel mai bine este să încerce sa canalizeze această creativitate în munca lor. Probabil că veți fi înclinat să ignoraţi anumite aspecte mai plictisitoare, dar nu e cazul să faceţi asta. Orice lucru mărunt ignorat acum poate deveni o problemă importantă în viitor. Luaţi-vă toate măsurile necesare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS