Saturn s-a aflat în poziție retrogradă. Iată ce va experimenta fiecare zodie!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Saturn s-a aflat în poziție retrogradă. Iată ce va experimenta fiecare zodie!


Pentru o lungă perioadă din anul acesta, începând cu 29 aprilie, Saturn, planeta misterelor, s-a aflat în poziție retrogradă. Acest lucru a influențat multe aspecte din viața zodiilor, dându-le bătăi de cap și tulburări ori, dimpotrivă, făcându-le să prospere, dacă se află printre favoriții sumbrului guvernator al Timpului.

Saturn este stăpânul karmei și ne-a făcut să culegem roadele acțiunilor noastre. Pentru cei care au depus efort și urmărit țeluri înalte, Saturn retrograd a adus oportunități și întorsături neașteptate, care au venit în întâmpinarea strădaniilor lor. Poziția sa a permis multor zodii să-și testeze limitele și să-și acceseze energiile latente.Berbec:

Săptămâna aceasta, influențele lui Saturn te ajută să realizezi că tu stai în calea propriei evoluții. Dacă vrei să-ți îndeplinești dorințele și să atingi succesul, este vremea să ieși din zona ta de confort și să-ți asumi anumite responsabilități. Profită de puterea planetei care aduce noroc celor ce fac efortul de a-și depăși limitele.


Taur:

Dacă ți-ai pierdut credința în ceva care a însemnat cândva totul pentru tine, înseamnă că ai menirea să crezi în ceva mai bun. Nu trebuie să-ți fie teamă să îți schimbi idealurile. Vei descoperi cum să îți trăiești viața într-un mod cu adevărat semnificativ. Poziția retrogradă a lui Saturn, pe punctul de a se schimba, corespunde perfect nevoilor tale de transformare.


Gemeni:

Pentru Gemeni, Saturn retrograd a dat prilejul unei reflecții profunde asupra lucrurilor care pot fi controlate și a celor peste care nu avem nicio putere. Gemenii au învățat cum să se elibereze de atașamente și dependențe. În ultimele momente ale lui Saturn retrograd, nativii acestei zodii pot pune în aplicare cea mai importantă lecție pe care au deprins-o: aceea de a se elibera de trecut și de a merge mai departe, către lucrurile bune care îi așteaptă.


Rac:

Dezvăluirea pe care Saturn retrograd a adus-o în viața acestei zodii este de maximă importanță. Racii au înțeles ce relații sunt destinate să dureze și care nu sunt construite pe un teren stabil. În felul acesta, ei pot decide asupra căror legături din viață să se concentreze, pentru a le repara sau pentru a le da mai multă vigoare. Totodată, Racii au învățat că nu are rost să-și piardă timpul prețios încercând să mențină relații superficiale sau dăunătoare.


Leu:

Ultimele clipe ale lui Saturn retrograd îi aduc Leului un moment de trezire. Va înțelege că lucrurile cu care se confruntă sunt, de fapt, repercusiuni ale modului în care își petrece viața de zi cu zi și își hrănește bunăstarea. Înainte de a-și schimba poziția, guvernatorul timpului și al disciplinei îi dă Leului un avertisment: acela de a face din sănătatea sa mentală și fizică o prioritate. Lipsa de rigoare și pierderea inutilă a energiilor le pot dăuna Leilor, dacă nu iau măsuri serioase pentru schimbare.


Fecioară:

Ceea ce stăpânitorul limitelor umane îi dezvăluie Fecioarei este caracterul misterios al propriului sine, cu puterea și fragilitatea sa. Dependentă până acum de validarea externă, Fecioara este gata să găsească satisfacția și motivația de a crea în interiorul său, mai degrabă decât în aprecierea celorlalți. Este un salt important, care poate fi făcut numai dacă Fecioara renunță la vocea critică, ce-i impune standarde mult prea înalte, doar pentru a răspunde așteptărilor altora.


Balanţă:

Pentru Balanțe, Saturn retrograd a păstrat o dezvăluire care le poate schimba viața. Nativii acestei zodii înțeleg, în sfârșit, care sunt tiparele familiale ce le-au influențat existența și le-au determinat alegerile. Pricep în profunzime care sunt rezultatele unor tradiții păstrate de-a lungul generațiilor sau ale unor răni încă nevindecate din trecutul lor și al familiei din care provin. Ceea ce Balanțele înțeleg, mai presus de toate, este că nu-și pot schimba rădăcinile, dar pot alege cum să crească de acum înainte.


Scorpion:

Pentru Scorpion, Saturn retrograd aduce beneficii importante în aria comunicării. Nativii Scorpioni vor învăța să-și exprime mai bine gândurile și emoțiile, dar vor înțelege și valoarea tăcerii și a diplomației în relații. Mai mult decât atât, vor deprinde capacitatea de a se pune în locul celorlalți, pentru că empatia este cea mai profundă formă de comunicare cu cei din jur.


Săgetător:

Nu ți-ai folosit cu suficientă responsabilitate resursele, iar acum trebuie să faci față anumitor dificultăți financiare. Revelația pe care Saturn retrograd ți-o aduce este că trebuie să-ți schimbi radical modul în care îți organizezi economiile, pentru că altfel vei trece prin momente de mare cumpănă. Deși poate părea simplu de înțeles, este destul de greu de pus în practică și tocmai aici va interveni influența ordonatoare a lui Saturn.


Capricorn:

Unul dintre marii favoriți ai lui Saturn, Capricornul beneficiază din plin de poziția retrogradă a planetei, care îi clarifică multiple aspecte ale vieții personale și îl ajută să-și descopere identitatea reală. Pentru zodia sa preferată, zeitatea disciplinei și a timpului va aduce un adevărat traseu de dezvoltare personală, permițându-i să se elibereze de tirania celorlalți și să-și urmeze propriile visuri.


Vărsător:

Este timpul ca Vărsătorul să își înfrunte temerile și să se elibereze de toate sentimentele reprimate. Anumite amintiri sau situații nerezolvate din trecutul său îi blochează dezvoltarea și creativitatea. Saturn retrograd îi dă capacitatea de autoanaliză, de a găsi aceste noduri interioare și de a le reteza, descătușându-și potențialul. Numai înfruntarea cu natura sa autentică îi va aduce Vărsătorului vindecarea mult așteptată.


Peşti:

Ceea ce Saturn retrograd le aduce Peștilor este îndepărtarea de influențele celorlalți, care îi distorsionează realitatea. Mai mult decât oricând, în aceste zile, Peștii vor simți nevoia să judece lucrurile pe cont propriu, fără să mai adere la părerile unor grupuri sau comunități, fie ele și spirituale.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS