Horoscopul sănătății, 30 septembrie - 6 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 30 septembrie - 6 octombrie 2019


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Berbec:

Luni și marți, Luna se plimbă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că echilibrul tău emoțional ar putea fi destul de fragila la începutul acestei săptămâni. Situația se schimbă de miercuri încolo, când intră în casa filozofiei de viață și îți conferă un tonus mental mai bun. Încearcă să îl cultivi pe parcursul tuturor zilelor care au mai rămas în această săptămână.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Taur:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa transformărilor, semn că mijlocul de săptămână ar putea să îți aducă evenimente de viață care îți supun unui test anumite principii de viață sau valori. În cel mai bun caz, s-ar putea să te scape de unele prejudecăți pe care le-ai lăsat prea multă vreme să își pună amprenta asupra deciziilor pe care le iei sau asupra modului în care vezi oamenii.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Gemeni:

De joi începând, Mercur tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce favorizează ajustările aduse stilului de viață și alimentație care se bazează pe o documentare prealabilă serioasă. Dacă vrei să vezi cum mai stai cu sănătate, caută să faci o baterie de teste în perioada următoare. Ele te pot ajuta să îți dai seama la ce aspecte ar trebui să mai lucrezi.






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Rac:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că dacă nu ești într-o formă fizică prea bună și îți lipsește energia, cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci este acela de a practica un sport. La fel de favorizate sunt plimbările și orice alte activități care îți pun sângele în mișcare. Ai nevoie să schimbi peisajul și să te miști pentru a-ți recupera energia.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Leu:

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru îți poate semnala faptul că te-ai putea pricopsi cu o senzație de disconfort la nivelul încheieturilor sau a spatelui. Dacă ai un stil de viață sedentar, ar fi de dorit să îți faci timp să ajungi la masaj. Sau încearcă să iei pauze mai des la birou pentru a te mișca de colo-colo.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Fecioară:

Nu se întrevăd provocări pe acest plan în următoarele zile, dar cu toate acestea, este foarte important cum îți gestionezi rezervele de energie de săptămâna aceasta. Dacă aștrii nu te condiționează în vreun fel sau altul, acest lucru nu înseamnă că nu riști să îți disipezi forțele în toate direcțiile dacă nu ești atent(ă) și organizat(ă). Încearcă să îți faci un program atent.






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Balanţă:

Joia aceasta, Marte poposește în semnul nașterii tale, conferindu-ți mai multă energie decât ai avut parte în ultima perioadă. Iată un prilej bun să îți reînnoiești abonamentul la sală sau să te bucuri de ultimele zile cu soare și să te plimbi mai des. În felul acesta, capeți un tonus mai bun și vei vedea cum silueta ta se va modela armonios în săptămânile care vin. Ai mai multă grijă de tine.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Scorpion:

Mercur poposește miercurea aceasta în semnul nașterii tale și te provoacă să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalți. Mai exact, în loc să internalizezi emoții și gânduri, încerci mai des să le exprimi atunci când simți că ți-ar fi prea greu să le ții pentru tine. În felul acesta, nu cultivi tipare de gândire negative, care îți pun serios amprenta asupra tonusului tău mental.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Săgetător:

Cu Mercur în casa subconștientului de miercuri începând, s-ar putea să fii tentat(ă) să acorzi prea multă atenție unor gânduri negative care te încearcă în această perioadă. Le dai prea multă importanță, cu toate că știi că sunt condiționate de lucruri care ți s-au întâmplat în trecut și care nu au legătură cu prezentul. Înconjoară-te de oameni veseli și încearcă să fii pozitiv(ă).






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Capricorn:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce riscă să aducă în actualitate prejudecăți și preconcepții de care nu ai scăpat încă. Ele riscă să te influențeze destul de mult în felul în care privești peisajul vieții tale actuale, iar felul în care îți modifică perspectiva nu este cel mai benefic. Încearcă să renunți la ele cât mai repede.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Vărsător:

Marte poposește în casa filozofiei de viață joia aceasta și prin intermediul său, intri într-o perioadă a unei maturizări accelerate. Pe parcursul tranzitului lui, s-ar putea să treci prin tot felul de evenimente care te învață lecții prețioase despre viață. Unele principii și valori după care te ghidai acum ar putea să dispară și altele noi le iau locul. Încearcă să faci alegeri educate.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Peşti:

Mercur ajunge miercurea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, scoțându-ți în cale experiențe și oameni care te vor inspira și îți vor răspunde chiar și la acele întrebări existențiale pe care nu ai apucat să ți le pui. Unele lecții pe care le vei primi pot fi dureroase la început, dar vei vedea că, pe termen lung, schimbările pe care le propun sunt benefice.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS