Horoscopul sănătății, 23-29 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 23-29 septembrie 2019


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Berbec:

În zilele de vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, semn că te resimți destul de puternic după zilele de muncă de săptămâna aceasta. Indicat ar fi să îți dedici suficient timp odihnei în acest weekend, căci altfel există riscul să nu te poți ține de angajamentele pe care ți le-ai luat pentru acest sfârșit de săptămână. Gestionează-ți timpul atent.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Taur:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se perfecționează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că în următoarele două săptămâni, dar mai ales de miercurea aceasta până în weekend, scopul tău ar trebui să fie acela de a da dovadă de echilibru în tot ceea ce întreprinzi. Mai exact, alternează lucrul cu relaxarea, răsfățurile culinare cu mesele sănătoase și frugale.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Gemeni:

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne răsfățate de aștrii din acest punct de vedere. Mai exact, ele nu se ating de acest sector de viață, semn că dispui de liber arbitru total în ceea ce privește modul în care înțelegi să te folosești de rezervele tale de energie. Din câte se pare, ele se află la cotele obișnuite pentru un început de săptămână și trebuie doar să le gestionezi atent.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Rac:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna se mai află încă în semnul nașterii tale, semn că începi ziua de luni cu dreptul. Dispui de suficientă energie încât să nu te copleșească sarcinile de lucru de pe agenda zilnică, iar cât privește tonusul mental, nu se poate spune decât că ai parte de o mentalitate de învingător(oare). Caută să o cultivi în continuare. Are efecte inimaginabile.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Leu:

Lunea aceasta, Luna mai tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că nivelul tău de sensibilitate ar putea fi destul de ridicat. Mai exact, ar putea să te deranjeze tot felul de lucruri mărunte, cărora altfel nu le-ai fi dat prea multă atenție. Încearcă să realizezi că te lași pradă acestei tendințe și încearcă să te redresezi înainte să reacționezi agresiv.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Fecioară:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că ți-ar putea lipsi ceva pentru a te simți împlinit(ă). S-ar putea să nu îți dai seama mai exact ce, iar dacă stau așa lucrurile, nu poți pretinde de la ceilalți să îți ofere ceva. Atâta timp cât nu ești sigur(ă) care îți sunt nevoile și dorințele, nu poți emite pretenții și așteptări celor din jur.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se perfectează tocmai în semnul nașterii tale, semn că ar fi indicat să aduci unele ajustări stilului tău de viață. Dacă crezi că ai fost prea indulgent(ă) cu tine însuți(ăți), acum ar fi cazul să îi dai bice și să te pui pe treabă. În cazul în care nu ai acordat suficient timp odihnei, nu ar strica să îți impui un program de odihnă regulat.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că dacă te-a bătut gândul că nu o duci tocmai bine pe plan sentimental, acum ar fi momentul să faci o schimbare pe acest plan. Începe de la tine, mai ales dacă crezi că vina unor evenimente mai puțin plăcute o poartă și felul în care ai reacționat în anumite situații de cuplu.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează în casa viitorului din horoscopul tău general, iar mesajul ei este acela că nu ți-ar strica să privești cu mai mult optimism la ziua de mâine. De regulă, ești o persoană foarte pozitivă, dar ultimii ani te-au maturizat într-atât de mult încât tinzi să fii mai circumspect(ă) decât ar fi cazul. Relaxează-te și visează cu ochii deschiși.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Capricorn:

Marțea și miercurea aceasta, tranzitul Lunii prin casa transformărilor poate să te afecteze destul de mult. Nu înseamnă neapărat că vine la pachet cu evenimente mai puțin plăcute; poți băga mâna în foc însă că sunt suficient de puternice încât să creeze un răspuns emoțional pe măsură din partea ta. Încearcă să vezi ce anume încearcă să te învețe în aceste zile.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn că în această a doua parte a săptămânii se deschide o perioadă în care poți evolua mult în direcția adevăratului tău potențial. Orice discuție pe care o ai cu un duhovnic, psihoterapeut sau o persoană pe care o respecți te ajută să îți dai seama încotro să o iei.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că, în a doua parte a acestei săptămâni, te-ai putea confrunta cu tot felul de evenimente care te afectează emoțional destul de puternic. S-ar putea să nu fie vorba de ceva negativ, dar este suficient de marcant încât să genereze un răspuns din partea ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS