Horoscopul dragostei, 9-15 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 septembrie 2019


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Berbec:

Tot sâmbătă, Mercur și Venus intră în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că de la finele acestei săptămâni începând, ar fi de dorit să te concentrezi mai mult pe relația cu partenerul. În cazul în care ești single și ai încercat să cucerești pe cineva, acest eveniment astral îți poate încununa eforturile în weekend. Te așteaptă surprize plăcute la orizont.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Taur:

Axa peste care „cade” Luna Plină interconectează și casa prieteniei și pe cea a iubirii din horoscopul tău general, dar influența acestui eveniment astral se va resimți cu precădere în perimetrul vieții sociale. Pătrunzi în cercuri de persoane creative și altruiste care te provoacă să descoperi și cultivi aceste trăsături de caracter. Vei avea mult de câștigat dacă iei exemplul lor!


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Gemeni:

Chiar dacă Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa carierei, nu înseamnă că ocolește cu totul pe cea a familiei. Cei dragi te-ar putea critica pentru faptul că te încăpățânezi să rămâi într-o companie ori domeniu profesional nerentabil sau că nu te impui mai mult la serviciu. Dacă în cel de-al doilea caz ar putea avea dreptate, nu același lucru se poate spune despre primul.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Rac:

Aceeași axă stimulată de Luna Plină de sâmbătă simbolizează rudele apropiate, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestei lunații se fac simțite în felul în care interacționezi cu apropiații partenerului. Iertarea este cheia unei mai bune conviețuiri, dacă nu de dragul lor, măcar pentru liniștea persoanei iubite. Șterge cu buretele ce-a fost în trecut și încearcă să nu porți ranchiună!


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Leu:

Axa posesiunilor peste care se suprapune Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și posesivitatea, semn că ideea pe care ți-ai făcut-o tu despre viața ta intimă nu coincide neapărat cu cea a partenerului. Poate că tu crezi că e ruptă din poveștile de dragoste, dar persoana iubită poate fi de altă părere. Asigură-te periodic că nu-ți faci iluzii și știi exact ce-și dorește cel drag.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Fecioară:

Luna Plină de sâmbătă ar putea anima și viața ta de cuplu. Deși există momente în care ai impresia că partenerul e cu capul în nori și nu te poți baza nicicum pe el/ea, adevărul este că te completează perfect. Uneori tu tinzi să te iei prea în serios, iar cel drag te provoacă, prin comportamentul său, să nu pierzi contactul cu latura ta sensibilă. Faceți o echipă pe cinste!






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Balanţă:

Cu Mercur și Venus în semnul nașterii tale de sâmbăta aceasta începând, șarmul și carisma ta sunt potențate la maximum. Nu este de mirare că primești mai multă atenție din partea admiratorilor și că partenerul pare că te vede cu alți ochi. Profită de acest plus la încrederea de sine și caută să fii mai activ(ă) pe plan social. Poți cunoaște oameni cu adevărat interesanți.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Scorpion:

Casele pe care le unește Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și prietenia și iubirea, semn că săptămâna aceasta s-ar dori să te concentrezi pe sectorul sentimental. Ce-i drept, amicilor le va lipsi atenția ta dacă stai mai mult prin preajma noii achiziții sau a partenerului, dar vor înțelege în cele din urmă că nu pot ocupa de fiecare dată locul întâi. Se anunță clipe cu adevărat romantice.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Săgetător:

Pe fondul Lunii Pline de sâmbătă, fie ți se face un dor teribil de copilărie și de momentele magice petrecute în compania celor dragi, fie ai impresia că tot ceea ce te-a deranjat la ai tăi când erai de-o șchioapă se accentuează și te supără chiar mai mult decât atunci. Ai răbdare, nu-i critica și acceptă-i așa cum sunt. După cum ți-ai putut da seama, nu prea ai cum să-i schimbi.






Horoscop 9-15 septembrie 2019, Capricorn:

Casele interconectate de Luna Plină de sâmbătă simbolizează rudele tale apropiate, respectiv pe ale partenerului, cu mențiunea că, în cazul tău, schimbări se produc în relațiile pe care le ai cu frații/surorile/verii/verișoarele tale. Poate dac-ai da dovadă de mai multă înțelegere în raport cu ei/ele, multe din certurile voastre s-ar înăbuși încă din fașă. Toleranța e cheia în situația voastră.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Vărsător:

Exceptându-l pe Mercur, cealaltă planetă care intră sâmbătă în casa călătoriilor și a mentalităților este Venus. Pentru unii(ele) nativ(e) ai(le) acestui semn, se întrevede o posibilă idilă la orizont. Nu este exclus ca, în săptămânile care urmează, unele relații să se desfășoare la distanță sau să implice o persoană de o altă religie și/ sau naționalitate. În sfârșit, te deschizi unor noi perspective relaționale.


Horoscop 9-15 septembrie 2019, Peşti:

Efectele Lunii Pline de sâmbătă se disting și în viața de cuplu unde partenerului îi vine mai greu decât de obicei să-ți cuprindă cu mintea felul de a fi. Poate că acesta e unul din acele momente în care vi se pare că n-aveți nimic în comun, dar ar fi de dorit să-l luați drept o provocare și nu o piedică. Când faceți echipă, sunteți de neoprit, dar trebuie să vi se aducă aminte acest lucru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS