Horoscopul dragostei, 7 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7 septembrie 2019


Horoscop 7 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii se pot răsfăţa astăzi după bunul plac. Aştrii vă dau voie să mâncaţi câtă ciocolată vreţi, atât timp cât o împărţiţi şi cu ceilalţi. Cu alte cuvinte, fiţi darnici şi veţi fi răsplătiţi dublu.


Horoscop 7 septembrie 2019, Taur:

Nativilor Taur, aştrii le recomandă să fie echilibraţi. Încercaţi să nu spuneţi ceva ce aţi putea regreta, dar nici să vă lăsaţi insultaţi nu este benefic pentru viitor.


Horoscop 7 septembrie 2019, Gemeni:

Pentru Gemeni, răbdarea s-a cam terminat. Sunteţi curioşi în ceea ce priveşte o veste pe care o aşteptaţi de mult. Cea mai bună distragere este o ieşire cu prietenii.


Horoscop 7 septembrie 2019, Rac:

Racii nu excelează la capitolul comunicare, însă pot scăpa basma curată dacă îşi folosesc zâmbetul în interacţiunile cu ceilaţi. Puteţi să folosiţi şi câteva cuvinte, dacă vreţi să faceţi o impresie foarte bună.


Horoscop 7 septembrie 2019, Leu:

Iar nativii Leu sunt în totală opoziţie. Veţi spune chiar mai mult decât este necesar, însă ar putea fi un lucru bun dacă aveţi argumente solide.


Horoscop 7 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele ar trebui să evite conflictele şi să nu fie prea dure cu partenerul de viaţă. Până la urmă weekendul abia a început şi nu aţi vrea să stricaţi conjunctura astrală.






Horoscop 7 septembrie 2019, Balanţă:

În schimb nativii Balanţă par să fie sufletul petrecerii. Debordează de energie şi de bună dispoziţie, iar partea bună este că îi vor molipsi chiar şi pe cei mai introvertiţi, aşa că nu ezitaţi să staţi în preajma lor.


Horoscop 7 septembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni o stare de supărare este iminentă. Încercaţi să nu le transmiteţi şi persoanelor dragi această energie, iar în a doua parte a zilei lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 7 septembrie 2019, Săgetător:

Nici Săgetătorii nu sunt în cea mai bună stare. Aveţi senzaţia că nimic nu merge conform planului. Aştrii vă recomandă să încercaţi o activitate nouă şi, dacă aveţi nevoie de un partener, nativii Balanţă vă completează perfect.


Horoscop 7 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii ar putea să-şi dedice prima zi de weekend sportului. Alergaţi, faceţi yoga sau mergeţi la sală, dar important este să vă şi relaxaţi. Nu uitaţi să cooptaţi un prieten.






Horoscop 7 septembrie 2019, Vărsător:

Nativii Vărsător se vor confrunta cu o situaţie pe care mult timp au încercat să o ignore. Este momentul să clarificaţi lucrurile şi astfel veţi petrece weekendul mult mai liniştiţi şi poate nu singuri.


Horoscop 7 septembrie 2019, Peşti:

Creativitatea este nelipsită pentru peşti. Este momentul perfect să exploataţi mai mult această latură şi să nu vă îngrijoraţi dacă faceţi puţină dezordine pe parcurs.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS