Horoscopul dragostei, 30 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 30 septembrie 2019


Horoscop 30 septembrie 2019, Berbec:

Pentru Berbecii care s-au schimbat radical în ultimul timp, lucrurile nerezolvate din trecut pot fi uşor tulburătoare, însă, nu le ignoraţi. Încercaţi să găsiţi o soluţie acum, iar prietenii vă sunt recomandaţi în astfel de momente.


Horoscop 30 septembrie 2019, Taur:

Nici Taurii nu stau departe de schimbări. În ceea ce priveşte jobul sau o relaţie de iubire, acestea par să vină natural şi să vă ofere o stare permanentă de împlinire.


Horoscop 30 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii, în schimb, deja se află în perioada aceea a vieţii în care au tot ce şi-au dorit. Aţi muncit foarte mult să ajungeţi aici, aşa că cel mai bine este să păstraţi totul exact aşa cum este şi să nu lăsaţi plictiseala sau cotidianul să vă strice planurile.


Horoscop 30 septembrie 2019, Rac:

Nativii Rac se simt constrânşi de decizia unei alte persoane. Aveţi senzaţia că vă va influenţa pe plan personal şi atunci preferaţi să nu vă implicaţi deloc. Aştrii vă recomandă să vă spuneţi părerea cu atenţie şi să nu părăsiţi ringul.


Horoscop 30 septembrie 2019, Leu:

Leii se simt plini de viaţă şi de culoare. O schimbare de imagine se poate strecura printre activităţile de astăzi - poate chiar una radicală dacă vreţi să impresionaţi pe cineva.






Horoscop 30 septembrie 2019, Fecioară:

Iar nativii Fecioară sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte o decizie importantă. Vă aflaţi într-o situaţie delicată, iar aştrii vă recomandă să nu o luaţi pe drumul care pare sigur, ci să riscaţi.


Horoscop 30 septembrie 2019, Balanţă:

Balanţele simt că viaţa lor merge în direcţia potrivită atât pe plan profesional, cât şi personal. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie planului social şi să vă măriţi cercul de prieteni.


Horoscop 30 septembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu o decizie. Prezenţa voastră în viaţa unui prieten îl poate afecta negativ dacă răstălmăciţi amintiri din trecut, aşa că mare grijă cum vă alegeţi cuvintele.


Horoscop 30 septembrie 2019, Săgetător:

Nativii Săgetător ar trebui să renunţe la aşteptări şi, mai ales, la lucrurile care îi ţin pe loc. Poate fi dificil să eliminaţi anumite persoane sau obiceiuri din viaţa voastră, însă, ar trebui să vă puneţi pe primul loc.


Horoscop 30 septembrie 2019, Capricorn:

O reconversie profesională pare ideală pentru Capricorni. Cariera pe care o aveţi acum nu vă mulţumeşte şi doriţi o schimbare. Aştii vă recomandă să o gândiţi în detaliu şi să nu fie luată dintr-un impuls de moment.






Horoscop 30 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se simt vulnerabili din cauza unor amintiri care nu le dau pace. Nu încercaţi să le evitaţi, dar nici nu vă gândiţi prea mult la ele. Ţineţi-vă melancolia sub control printr-o discuţie cu un prieten sau o activitate relaxantă.


Horoscop 30 septembrie 2019, Peşti:

Nativii Peşti se regăsesc în obiceiuri vechi care le oferă confort. Fie că este vorba de o alimentaţie nu tocmai sănătoasă sau de o relaţie toxică, încercaţi să alegeţi diferit dacă nu vreţi să suferiţi mai mult pe viitor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS