Horoscopul dragostei, 29 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 29 septembrie 2019


Horoscop 29 septembrie 2019, Berbec:

Ce bine le-ar merge toate BERBECILOR, dacă nu și-ar pune singuri bețe în roate! Tocmai când le e lumea mai dragă, acești nativi simt nevoia să spună sau să facă ceva cu care să strice tot!


Horoscop 29 septembrie 2019, Taur:

TAURII au ceva mustrări de conștiință pentru o faptă din trecut. Dragi nativi, câtă vreme nu mai puteți schimba nimic, ați face bine să treceți peste situație.


Horoscop 29 septembrie 2019, Gemeni:

GEMENII se plâng că nu sunt cât de fericiți și-ar dori, însă nici ei nu știu ce își doresc exact de la un partener. Prea multă seriozitate îi plictisește, iar superficialitatea, bineînțeles, îi pune pe fugă.


Horoscop 29 septembrie 2019, Rac:

Entuziasm fără limite pentru nativii RAC, în schimb. Ultima zi a săptămânii îi găsește într-o formă excelentă, bucurându-se se clipe frumoase lângă apropiații lor, dar și de o veste surpriză.


Horoscop 29 septembrie 2019, Leu:

Chiar dacă sunt semne de foc și în general le place adrenalina, nativii LEU încep să caute tot mai mult liniștea. Confortul emoțional câștigă teren în fața dorinței de a trăi riscant.






Horoscop 29 septembrie 2019, Fecioară:

Ceva semne de întrebare, mici îndoieli pot apărea în viața FECIOARELOR. Doar privind în interiorul vostru, cu sinceritate, dragi nativi, veți afla ce drum să alegeți de acum încolo.


Horoscop 29 septembrie 2019, Balanţă:

O problemă de sănătate s-ar putea să le ruineze pofta de viață a BALANȚELOR. Eforturile peste măsură își spun cuvântul și ar trebui să ia în serios ideea de o pauză.


Horoscop 29 septembrie 2019, Scorpion:

Tot ce își doresc SCORPIONII astăzi este să stea singuri. Și nu pentru că i-ar supăra ceva, ci dimpotrivă, simt că a petrece timp singuri le încarcă bateriile.


Horoscop 29 septembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII încep să își schimbe modul în care privesc eșecurile. Dau dovadă de mai multă maturitate și asumare, iar această atitudine le va fi de mare ajutor de acum.


Horoscop 29 septembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII care își caută jumătatea ar face bine să arunce o privire mai atentă în jur, pentru că dragostea nu se găsește cu ochii în pământ sau cu capul în nori. Cineva foarte potrivit pentru ei ar fi la doar câțiva pași distanță.






Horoscop 29 septembrie 2019, Vărsător:

Pentru nativii VĂRSĂTOR în căutare de experiențe noi, astăzi este momentul perfect. Își doresc mai multă adrenalină, pentru că viața lor a intrat de ceva timp pe o pantă monotonă.


Horoscop 29 septembrie 2019, Peşti:

PEȘTII pot învăța că iubirea care vine repede la fel și pleacă, de cele mai multe ori. Pot descoperi că au fost prea entuziasmați de cineva și nu era cazul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS