Horoscopul dragostei, 23-29 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23-29 septembrie 2019


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își face simțită influența și în plan sentimental, acolo unde te ajută să ștergi cu buretele trecutul și să pui bazele unui nou început cu partenerul de viață. Iată un prilej mai mult decât bun să puneți în practică lecțiile referitoare la viața în doi pe care vi le-a oferit soarta până acum. În cazul în care ești single, poți cunoaște pe cineva special.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Taur:

Vinerea și sâmbăta aceasta, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că ar trebui să dedici cea mai mare parte a acestui sfârșit de săptămână momentelor de calitate împreună cu cei dragi. Propune-ți așadar să incluzi în programul acestui weekend activități menite să vă aducă mai aproape și să cultive interesele voastre comune.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă din data de 28 septembrie își face simțită bagajul energetic în planul iubirii și al relației cu copiii, unde îndeamnă la bună înțelegere și eforturi de ambele părți pentru a stabili un nivel de comunicare optim. În caz contrar, se vor aduna multe lucruri nespuse sub covor, pe care veți continua să le măturați departe de văzul celorlalți până într-un moment când scapă de sub control.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Rac:

Luna Nouă din data de 28 septembrie se resimte și în cadrul familiei, acolo unde se instalează un climat liniștit între tine și cei dragi. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că ești genul de persoană non-conflictuală care încearcă să îi adune pe apropiați și nu să amplifice acele chestiuni care vă îndepărtează unii de ceilalți. Eforturile tale în acest sens vor da roade cât de curând.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Leu:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți creează oportunitatea de a da curs unui nou început în relația cu rudele apropiate. Ce-i drept, poate că nu ați avut parte de tensiuni memorabile în ultima vreme, dar parcă nu strică să faceți unele schimbări pe un teren curat, unde puteți clădi o relație mai apropiată și mai solidă. Încercați să mențineți un contact mai strâns pe viitor.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Fecioară:

În principiu, aștrii nu acordă prea multă atenție acestor sectoare de viață. Există însă posibilitate ca lunea aceasta să cunoști oameni care gândesc similar ție și care te inspiră într-un fel sau altul. S-ar putea chiar să legați o prietenie și să mențineți un contact stabil în perioada următoare. Poate nu ar strica să te gândești la un mod prin care puteți fructifica această compatibilitate intelectuală.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă din data de 28 septembrie este cea care îți maximizează potențialul de șarm și carismă. Nu este de mirare că nu îți lipsește atenția în plan social și sentimental. Dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea să se ivească ocazii de flirt cu persoane interesante. În cazul în care ești implicat(ă) într-o relație, lasă-l pe partener să descopere o nouă fațetă a personalității tale. Caută, de asemenea, să fii spontan(ă).


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Scorpion:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți atrage atenția asupra vieții sentimental. Doar analizând la rece ce a dus la destrămarea unor mai vechi povești de dragoste reușești să te vindeci de acele obiceiuri care poate ți-au afectat fostele relații. Doar implementând lecțiile de viață primite atunci vei reuși să te iubești pe tine cu totul și să oferi altuia afecțiune absolută.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă din data de 28 septembrie poate aduce schimbări benefice în plan social. Faci cunoștință poate cu oameni care îți împărtășesc idealurile și valorile și care te ajută să îți revitalizezi speranța în transformarea unor visuri în realitate. Ceva din atitudinea și personalitatea lor pare să aibă un efect mai mult decât bun asupra ta. Învață tot ce poți de la ei și arată-le și tu ceva nou.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Capricorn:

Cu excepția zilei de luni, atunci când Luna se mai află încă în casa cuplului din horoscopul tău general, nu se întrevăd alte zile în această săptămână în care aștrii influențează acest sector de viață. Mai exact, caută să nu cultivi tensiuni cu cel drag atunci și străduiește-te să comunicați la același nivel. În caz contrar, s-ar putea să nu vă înțelegeți și chiar să vă interpretați greșit.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Nouă din data de 28 septembrie poate aduce o îmbunătățire în relația cu rudele partenerului sau cu cei apropiați ai tăi de peste hotare. Indiferent dacă vă vizitați sau doar vă vorbiți, cert este că ești mai dispus(ă) decât oricând să lași la o parte diferențele de mentalitate și să te concentrezi pe ceea ce vă unește. Cu siguranță există multe subiecte pe seama cărora puteți ajunge la un acord.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își face simțită influența și în plan sentimental, unde te îndeamnă să dai dovadă de mai multă implicare emoțională. Sau poate că este nevoie de mai multă înțelegere pentru a-ți da seama de ce anume reacționează partenerul așa cum o face. S-ar putea să există unele motive care îl fac să se poarte ca în ultima vreme. Caută să îi intri în papuci.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS