Horoscopul dragostei, 16-22 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 septembrie 2019


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Berbec:

De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa rudelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a săptămânii, cei dragi vor juca un rol important în viața ta. Reușești poate să restabilești contactul cu apropiați cu care nu ai mai vorbit de multă vreme sau poate că vă vizitați sau vă ajustați într-o chestiune de viață foarte importantă pentru tine sau pentru ei.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Taur:

În cazul în care nu ți-ai făcut planuri pentru joia aceasta, indicat ar fi să te gândești la ceva cu persoana iubită și copiii. Poate că o ieșire din localitate și o schimbare de peisaj vă va ajuta să schimbați atmosfera de acasă. Pe duminică, nu ar fi rău să te gândești la o activitate care să te aducă mai aproape de rudele apropiate, mai ales dacă timpul nu ți-a prea permis să vă vedeți.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Gemeni:

În ziua de 21 a lunii, s-ar putea să apară rost de conflict și în plan relațional. Tu sau partenerul de viață tindeți să faceți pe cocoșul în casă și riscați să treceți de limitele impuse de comun acord la începutul relației. Duminică, s-ar putea ca atmosfera dintre voi să devină și mai încărcată, ceea ce poate acutiza sau chiar croniciza această stare. Faceți ceva în această privință cât de curând.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Rac:

Viața socială pare să te preocupe destul de mult în primele două zile ale săptămânii. Ieși destul de mult și îți faci timp de prieteni, care s-ar putea să îți mai facă cunoștință cu alte persoane care te vor inspira într-un fel sau altul. Joi, se creează cadrul astral propice pentru a acorda mai multă atenție vieții de cuplu. În cazul în care ești single, dar interesat(ă) de cineva, invită-l/o în oraș.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Leu:

De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, motiv numai bun să acorzi mai multă atenție acestui sector la finalul acestei săptămâni. Ține însă cont că sâmbătă s-ar putea naște unele tensiuni între tine și persoana iubită. Există între voi o stare de neîncredere destul de puternică și trebuie să faceți ceva pentru a vă recăpăta siguranța unul în altul.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Fecioară:

De miercuri începând, Saturn se mișcă în sens direct prin casa iubirii din horoscopul tău general, ceea ce face ca tu și partenerul de viață, respectiv copiii să comunicați mai ușor decât de obicei. Vă împotmoliți mai rar decât până acum în diferențe de mentalitate care făceau în trecut să ajungeți la ceartă în loc să construiți poduri peste nepotrivirile de caracter. Acum ai răbdarea să le depășești.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Balanţă:

De miercuri începând, Saturn revine la mersul în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general. Cu excepția zilei de sâmbătă, când pot apărea unele mici tensiuni între tine și unii membri ai familiei, pare că lucrurile reintră pe făgașul normal pe acest plan. Poate că nu vor dispărea toate problemele de relaționare, dar cu siguranță le vei resimți mai puțin intens de acum înainte.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Scorpion:

Marți și miercuri, ar fi de dorit să petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubită. Sunt lucruri important pe agenda acestei perioade pe care ar trebui să le discutați împreună. În caz contrar, s-ar putea ca în a doua parte a săptămânii să se încingă atmosfera, mai ales din pricina unor aspecte de ordin financiar asupra cărora nu reușiți să ajungeți la un comun acord.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Săgetător:

S-ar putea ca, în cursul sau în jurul zilei de sâmbătă, să apară unele tensiuni între tine și unii membri ai familiei, mai ales din cea de origine. Ceva din comportamentul tău s-ar putea să îi deranjeze. Vezi dacă au dreptate în ceea ce îți reproșează. Duminică, prietenii îți pot propune activități de weekend destul de costisitoare. Indicat ar fi să nu le dai curs dacă nu te simți financiar confortabil.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Capricorn:

De miercuri încolo, Saturn, stăpânul zodiei tale, traversează din nou în sens direct semnul nașterii tale, fapt pentru recuperezi din șarmul și carisma de care poate nu ai mai fost la fel de conștient(ă) în ultima vreme. Iată o oportunitate bună să schimbi ceva în atitudinea ta vizavi de cei dragi. Siguranța de sine conferită de acest tranzit te poate ajuta să faci transformări pozitive.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Vărsător:

Marți și miercuri, ar fi de dorit să îți faci timp pentru familia de origine. Indiferent dacă îi vizitezi dau doar le dai un telefon, cert este că îți va face foarte bine să vezi cum i-a tratat viața în ultima vreme. În a doua parte a săptămânii, concentrează-te pe relația cu partenerul de viață și/ sau copiii. În cazul în care nu ai cunoscut încă pe cineva special, ieși mai mult și arată-te disponibil(ă).


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Peşti:

Ziua de joi este una propice pentru întâlniri cu prietenii, poate chiar pentru un double date cu persoana iubită și cu partenerul celui mai bun tovarăș. În cazul în care te afli încă în căutarea persoanei potrivite, s-ar putea ca în aceeași zi să ți se facă cunoștință de către un prieten cu cineva special. Nu este exclus să se lege ceva chiar de la finele acestei săptămâni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS