Horoscopul dragostei, 12 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12 septembrie 2019


Horoscop 12 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată. Ei bine, ea revine în actualitate.


Horoscop 12 septembrie 2019, Taur:

Pentru Tauri se anunţă o zi plină de evenimente, de socializare. Sunt foarte relaxaţi şi îi vor face şi pe ceilalţi să se deschidă imediat în faţa lor.


Horoscop 12 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii ar face bine să mai renunţe puţin la încăpăţânare, altfel vor avea parte de o zi marcată de conflicte.


Horoscop 12 septembrie 2019, Rac:

Este posibil ca Racii să întâmpine ceva probleme în dragoste. Iar asta s-r putea să se întâmple numai din cauza lor.


Horoscop 12 septembrie 2019, Leu:

Nativii Leu se bucură de reuşite în familii. Este posibilă chiar o veste despre apariţia unui copil, despre un legământ puternic.






Horoscop 12 septembrie 2019, Fecioară:

Se anunţă o zi agitată pentru Fecioare, dar şi ceva surprize în jurul serii. Este posibil chiar să facă o plimbare departe de casă.


Horoscop 12 septembrie 2019, Balanţă:

Balanţele se află la răscruce de drumuri şi pot face alegeri importante. Este indicat să cântărească bine lucrurile, înainte de a lua o decizie.


Horoscop 12 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii rămân şi ei surprinşi de câtă putere de concentrare vor da dovadă astăzi. Şi surprizele pe plan sentimental se vor ţine lanţ.


Horoscop 12 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii pot suferi o uşoară dezamăgire după ce o persoană pe care o ridicau în slăvi se poate dovedi a nu fi chiar demnă de laudele lor.


Horoscop 12 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi şi ca toţi îndrăgostiţii, sunt cu capul în nori.






Horoscop 12 septembrie 2019, Vărsător:

Nativii Vărsător se numără printre cei mai optimişti nativi astăzi. Chiar dacă ziua nu decurge cum vor ei, vor avea o vorbă bună pentru toată lumea.


Horoscop 12 septembrie 2019, Peşti:

Peştii, în schimb, sunt foarte sensibili. Este posibil să ascundă o suferinţă în suflet, o situaţie despre care nu vor să vorbească.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS