Horoscopul dragostei, 10 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10 septembrie 2019


Horoscop 10 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii se pot trezi în mijlocul unor discuţii aprinse în familie. Li se recomandă să nu îşi dea cu părerea despre greşelile cuiva.


Horoscop 10 septembrie 2019, Taur:

Taurii simt că au nevoie de o pauză, parcă s-au implicat în prea multe sarcini deodată şi abia mai au timp să respire.


Horoscop 10 septembrie 2019, Gemeni:

Toată lumea ştie că Gemenii pot fi uşor... duplicitari, iar astăzi nu se vor sfii să şi arate asta. Nişte vorbe spuse de ei pot răni sentimentele unui apropiat.


Horoscop 10 septembrie 2019, Rac:

Racii trebuie să înveţe să fie mai blânzi cu ei înşişi, să nu se mai judece singuri atunci când greşesc. Nu puteţi aştepta îngăduinţa din partea altora, dacă voi nu v-o acordaţi.


Horoscop 10 septembrie 2019, Leu:

Iar nativii Leu pot isca o dramă din orice astăzi. Sunt pesimişti din cale afară, parcă văd câte un rău la tot pasul.






Horoscop 10 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt printre cei mai optimişti nativi astăzi. Indiferent de obstacolele întâlnite, pentru ei, totul are o rezolvare.


Horoscop 10 septembrie 2019, Balanţă:

Nativii Balanţă simt o stare de... singurătate. Aceşti nativi nu pot sta mult timp fără un partener şi încep să simtă puternic lipsa cuiva.


Horoscop 10 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt extrem de încântaţi de un nou hobby, descoperit în joacă. Această nouă pasiune le poate răpi tot timpul liber.


Horoscop 10 septembrie 2019, Săgetător:

Că vor, că nu vor, Săgetătorii sunt nevoiţi să se împartă în mai multe direcţii, după ce au făcut nişte promisiuni de ajutor cuiva.


Horoscop 10 septembrie 2019, Capricorn:

Norocoşii zilei în dragoste sunt, fără îndoială, Capricornii. Aştrii se aliniază perfect pentru ei în plan sentimental şi este posibilă reluarea unei legături sentimentale din trecut.






Horoscop 10 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt jucăuşi, au chef de glume şi de tot felul de mici aventuri, spun aştrii. Iar atitudinea pozitivă le aduce în jur numai oameni cu o energie bună.


Horoscop 10 septembrie 2019, Peşti:

Peştilor li se poate reproşa că au uitat de vechii prieteni, de vechile obiceiuri. Aceşti nativi se pot detaşa cu mare uşurinţă de lucruri la care au ţinut mult.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS