Horoscopul banilor și a carierei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 30 septembrie - 6 octombrie 2019


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Berbec:

Luni și de joi începând, poți pune în discuție cu succes chestiuni legate de finanțe cu partenerul de viață și/ sau de afaceri ori cu clienții și colaboratorii, dar joia aceasta ar fi indicat să nu derulezi negocieri sau să intri în conversații despre termenii unei viitoare colaborări. S-ar putea ca diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori să fie mai mari decât de obicei.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Taur:

La finele acestei săptămâni, se deschide o perioadă în care pui bazele unor noi colaborări sau contracte. Marte și Mercur pătrund joi și vineri în casele aferente din horoscopul tău general, potențându-ți nivelul de productivitate și capacitatea de a relaționa pe plan profesional. Dacă lucrezi constant cu oamenii, aceasta ar trebui să fie o veste foarte bună pentru tine.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Gemeni:

Aceeași planetă produce efecte și în plan profesional, în sensul că îți atrage atenția asupra modului în care comunici cu colegii de muncă. De asemenea, îți este mai ușor să detectezi în care dintre tovarășii de la serviciu te poți încrede. Unele persoane nu îți sunt într-atât de apropiate pe cât par și ar fi mai bine să păstrezi distanța. Încearcă să vezi despre cine e vorba.






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Rac:

Tot la mijlocul săptămânii poți da dovadă de un nivel ridicat de productivitate. Ți-este mai ușor decât de obicei să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă decât cea obișnuită și vezi soluții unde altfel ai fi văzut doar provocări. Vineri, ar fi indicat să te concentrezi pe relațiile de la serviciu, care pe fondul tranzitului selenar pot înregistra progrese destul de importante.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Leu:

Începutul acestei săptămâni, dar mai ales ziua de marți, riscă să fie una destul de solicitantă în mediul profesional. Erorile își pot face cu ușurință loc în treburile de care te ocupi, iar atmosfera dintre tine și unii colegi de serviciu este destul de tensionată. În cazul în care nu reușești să faci tot ce ți-ai propus în această zi, ține cont de faptul că aștrii te ajută să recuperezi vineri.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Fecioară:

Joia aceasta, Marte intră în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, semn că începând de weekend-ul acesta, s-ar putea ca starea bugetului tău să se schimbe destul de repede. Mai exact, câștigi și cheltuiești destul de mult, iar cu toate că apar mai multe oportunități de a face bani, conturile tale arată cam la fel. Poate ar trebui să îți evaluezi obiceiurile de consum.






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Balanţă:

Cu Mercur în casa banilor și a bunurilor de miercuri încolo, îți parvin idei și informații cu privire la oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare prin investiții sau alte mijloace a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Nu va dura mult până când vei vedea diferența pe care o face acest tranzit în ceea ce privește bugetul tău. Profită de aceste șanse de câștig.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Scorpion:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra sectorului financiar. Este drept că mai este cale lungă până să fii mulțumit(ă) cu totul de veniturile tale, dar simți că te îndrepți în direcția cea bună. Ai făcut multe progrese în ultima perioadă, iar bugetul tău pare să crească încet dar sigur.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Săgetător:

Marte ajunge joi în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, semn că acestea își pot accelera evoluția începând de la finele acestei săptămâni. Ai toate motivele să te concentrezi mai mult asupra lor, astfel încât să le ghidezi dezvoltarea în direcția pe care ți-o dorești. S-ar putea, de asemenea, să cunoști persoane care te ajută să faci progrese mai mari decât ți-ai imaginat.






Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Capricorn:

Cu Mercur în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup și cu Marte în cea a carierei, săptămâna aceasta deschide o perioadă extrem de favorabilă atât în plan profesional, cât și în cel extraprofesională. Mai activ(ă) s-ar putea să fii în sectorul din urmă, dar grație networking-ului, vei face progrese și în cel de-al doilea. În orice caz, primești semnale că mergi în direcția bună.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Vărsător:

Același Marte prognozează unele călătorii în interes profesional și/ sau înscrierea la unele cursuri. Indiferent ce va aduce în viața ta, cert este că vei avea mult de învățat de pe urma acestor experiențe. Iar cum Mercur ajunge și el miercuri în casa carierei, vei avea posibilitatea de a aplica aceste lecții și în plan profesional, pentru a grăbi ritmul evoluției tale profesionale.


Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2019, Peşti:

Marte intră joi în casa banilor și a bunurilor pe care le deții și/ sau le-ai câștigat în raport cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, semn că se anunță mult dinamism în acest sector financiar. Este important să vă asigurați că nu doar cheltuielile cresc, ci și câștigurile, deci caută să cauți oportunități de investiție și dezvoltare în plan economic. Rezultatele se pot vedea rapid.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS