Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 23-29 septembrie 2019


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din data de 28 septembrie se perfecționează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că în a doua parte a acestei săptămâni ai putea lega relații importante pe plan profesional. Nu trebuie decât să uzezi de rezervele tale de tact și diplomație pentru a construi poduri către potențiali clienți și colaboratori. Împreună puteți ajunge foarte departe.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Taur:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își lasă amprenta și în plan profesional, acolo unde ar trebui să acorzi mai multă atenție felului în care administrezi relațiile cu colegii de muncă. Atmosfera dintre voi are un efect mai mare decât îți dai seama asupra nivelului de productivitate de care dai dovadă, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri și să te convingă să încerci să te apropii de tovarășii de la serviciu.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează în casa speculațiilor financiare, indiciu că cei care își trag (o parte din) venituri din fluctuațiile bursei ar putea avea parte de noroc în această săptămână. Ține cont însă de faptul că te-ar tenta să îți asumi riscuri mai mari decât ar fi înțelept să o faci. Cel mai bine ar fi să soliciți unele opinii înainte să te arunci cu capul înainte.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Rac:

În cazul în care există chestiuni imobiliare sau locative care necesită atenția ta, concentrează-te asupra lor în a doua parte a săptămânii. Atunci, sâmbătă mai exact, se perfectează Luna Nouă, care te ajută să descurci ițele unor probleme de patrimoniu sau care țin de înstrăinarea, cumpărarea sau închirierea unui apartament, teren sau casă. Sau poate începi lucrări de amenajare.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Leu:

Luna Nouă din ziua de 28 se formează tocmai pe casa comunicării din horoscopul tău general, semn că abilitățile tale de a te exprima și de a relaționa sunt potențate de aștrii în a doua parte a acestei săptămâni. Mai exact, ai putea ajunge destul de departe în cadrul negocierilor și întâlnirilor de afaceri dacă te-ai baza mai mult pe capacitatea ta de improvizație.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Fecioară:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-a mers tocmai strălucit în plan financiar în ultime vreme, norocul tău s-ar putea schimba cândva de joia aceasta încolo și mai ales în prima parte a săptămânii viitoare. Așteaptă-te la oportunități însemnate de a-ți suplimenta veniturile și/ sau valorifica economiile.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă din data de 28 pune reflectorul cosmic pe tine. Acest lucru înseamnă că îți este urmărită fiecare mișcare în plan profesional. Dacă urmărești să evoluezi în ierarhia de la serviciu, acum ar fi cazul să demonstrezi ce poți. Pune-ți în valoare aptitudinile și talentul în ultima parte a acestei săptămâni și vei vedea că beneficiile nu vor întârzia să apară.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Scorpion:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, oferindu-ți oportunitatea să te remarci prin cunoștințele și capacitățile pe care le-ai acumulat în domeniul tău de activitate. S-ar putea să lași o impresie pozitivă superiori și chiar să atragi atenția unui angajator din cadrul unei companii concurente. Focalizează-te pe ce îți dorești în acest sector.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Săgetător:

Luna Nouă de sâmbăta aceasta îți face simțită influența și în cadrul proiectelor de grup în care ești implicat(ă) sau a planurilor personale de lungă durată. În cazul în care cauți un finanțator, s-ar putea să descoperi în a doua parte a acestei săptămâni pe cineva care crede cu adevărat în viziunea ta. Sau poate că întâlnești pe cineva dispus să îți ofere unele sesiuni de mentorat.






Horoscop 23-29 septembrie 2019, Capricorn:

Luna Nouă din 28 a lunii se formează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat să te concentrezi pe carieră, cel puțin în a doua parte a acestei săptămâni. Ești pe val în acest domeniu și ai șansa să te remarci în ochii șefilor și să te bucuri de beneficii mari de pe urma acestui lucru. Nu pierde așadar șansa de a te face cunoscut(ă) pentru calitățile tale.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Vărsător:

Oportunitățile de învățare se arată, cu prilejul acestei lunații, și în plan profesional. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre un schimb de experiență, iar alții(te) ar putea pleca într-o delegație. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să te ocupe dezvoltarea și punerea la curent cu ultimele noutăți la acest nivel. Vei ajunge departe dacă te ocupi de evoluția ta.


Horoscop 23-29 septembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă din 28 a lunii îți percepe să te apleci mai mult asupra finanțelor și a bunurilor dobândite și/ sau câștigate în asociere cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Dacă politicile de gestionare a resurselor aplicate până acum nu au funcționat prea bine, poate încerci să iei inițiativa schimbării lor. Nu implementa însă nimic până nu vorbești și cu apropiații.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS