Horoscopul banilor și a carierei, 16-22 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 16-22 septembrie 2019


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Berbec:

De miercuri încolo, Saturn reîncepe să se miște direct prin casa carierei din horoscopul tău general. Acest lucru indică faptul că ascensiunea ta profesională ar putea să o apuce iar pe o curbă ascendentă, după o perioadă în care ai stagnat pe acest plan sau nu ai înregistrat progresele la care te-ai fi așteptat sau pe care ți le-ai fi dorit. Iată acum o oportunitate bună să te focalizezi pe muncă.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Taur:

De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor dobândite pe urma muncii proprii, semn că în a doua parte a acestei săptămâni te poți pomeni cu oportunități de a-ți rotunji veniturile și/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut în ultima vreme. Cu toate că nu va fi vorba de sume mari, ele sunt suficient de mari încât să îți acopere unele plăți inevitabile.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Gemeni:

Per ansamblu, nu te așteaptă o săptămână lucrătoare cu peripeții. Ar fi însă de reținut faptul că nu se recomandă întâlnirile de afaceri, formale sau informale, în cursul zilei de sâmbătă. În cazul în care ai parte de o întrevedere cu un colaborator sau un client, ideal ar fi să nu aduci în discuție subiecte care vă pot aduce în pragul unui conflict. Există riscul să degenereze într-o ceartă.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Rac:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, prilej numai bun să te concentrezi pe inițiativele de business dezvoltate și/ sau implementate cu alte persoane, dar și pe strategiile de consolidare a viitorului personal pe termen lung. Joi, abilitățile tale de comunicare și relaționare se potențează, prilej numai bun să participi la întrevederi și interviuri.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Leu:

De miercuri încolo, Saturn începe să se deplaseze din nou în sens direct prin casa muncii, semn că dai dovadă de un nivel de productivitate mai crescut decât acela pe care l-ai afișat în ultimele luni. Este drept că nu scapi de provocări la serviciu cu totul, dar s-ar putea să nu le mai simți atât de puternic apăsarea de acum încolo. În plus, joia aceasta se anunță rost de profituri însemnate.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Fecioară:

S-ar putea ca a doua parte a acestei săptămâni să fie mai aglomerată și mai stresantă decât prima, motiv pentru care ar fi de dorit să îți conservi energia și să o gestionezi înțelept pentru a putea face față cerințelor și încercărilor cu care te întâlnești la locul de muncă. În plus, s-ar dori ca sâmbăta aceasta să ai mai mare grijă cu cheltuielile. Riști să-ți depășești bugetul setat pentru aceste zile.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Balanţă:

Zilele de marți și miercuri sunt extrem de favorabile negocierilor în vederea stabilirii unui parteneriat nou cu un client important sau cu un colaborator pe care l-ai curtat de multă vreme. În cazul în care ai parte de o întâlnire cu un asociat vechi, discuțiile voastre par să meargă în direcția bună. Joi și/ sau vineri, reușești să depui un dosar important în vedere obținerii unei aprobări.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Scorpion:

Zilele de marți, miercuri și joi sunt extrem de prielnice pentru întâlniri cu potențiali colaboratori și clienți sau cu persoane cu care ți-ai dori să derulezi afaceri. Există posibilitatea să bateți palma pentru niște termeni care vă avantajează pe toți, mai ales dacă conduceți negocieri în a doua parte a săptămânii. Sâmbătă, ar fi de dorit să ai mai multă grijă cât cheltuiești pe lucruri care nu reprezintă o prioritate.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Săgetător:

De miercuri încolo, Saturn se mișcă iar în sens direct prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară mai multe oportunități de suplimentare a bugetului și/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Este drept că nu va fi vorba de sume prea mari, dar le simți oricum diferența la buzunar.






Horoscop 16-22 septembrie 2019, Capricorn:

Tot în a doua jumătate a săptămâni, s-ar putea ca atmosfera la serviciu să fie destul de instabilă. Ai poate senzația că umbli pe coji de ouă. Colegii de muncă sunt tensionați, atmosfera încărcată și nivelul tău de productivitate poate avea de suferit. Joi, pe de altă parte, s-ar putea să primești o aprobare mult așteptată sau reușești să descurci ițele unei probleme birocratice destul de complexe.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Vărsător:

Nu se întrevăd schimbări de substanță pe acest plan în săptămâna aceasta. Cu toate acestea, ține cont de faptul că, în cursul sau în jurul zilei de sâmbătă, nu ar fi de dorit să amesteci prietenia cu banii. Un amic ți-ar putea solicita un împrumut sau o sponsorizare pentru un proiect în care este implicat. Gândește-te bine dacă ar fi bine să i-l acorzi. Te poți expune unui risc de pagubă prea mare.


Horoscop 16-22 septembrie 2019, Peşti:

Același eveniment astral poate accelera și evoluția unor proiecte în care ești implicat(ă) sau poate că îți oferă mai multă claritate în ceea ce privește unele planuri cu bătaie lungă în cazul cărora te-ai cam împotmolit. De asemenea, dacă nu ai avut prea mult noroc în a găsi persoane dispuse să te sprijine moral sau financiar să implementezi o idee de afaceri, s-ar putea să ai acum mai mult succes.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS