Horoscopul banilor și a carierei, 12 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 12 septembrie 2019


Horoscop 12 septembrie 2019, Berbec:

Surprize pentru Berbeci astăzi! Pot primi o propunere de a lucra la un nou proiect care prezintă multe avantaje la prima vedere. Sunt sfătuiţi totuşi să ceară cât mai multe detalii, pentru a nu se trezi păcăliţi.


Horoscop 12 septembrie 2019, Taur:

Un apropiat, dragi nativi Taur, v-ar putea cere o sumă de bani cu împrumut, pentru o scurtă perioadă. Aţi fi tentaţi să refuzaţi, însă faceţi bine şi acordaţi ajutorul, pentru că nu va rămâne nerăsplătit.


Horoscop 12 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii sunt, de departe, norocoşii zodiacului astăzi. O şansă pe care o aşteptau de multă vreme şi care le-a tot fost luată de sub nas, este în sfârşit a lor.


Horoscop 12 septembrie 2019, Rac:

Pentru Raci se întrevăd numeroase probleme de rezolvat, dar au suficientă energie pentru a duce totul la bun sfârşit.






Horoscop 12 septembrie 2019, Leu:

Iar Leii ar putea găsi o soluţie la o problemă mai veche şi astfel vor câştiga aprecierea şefilor şi a colegilor.


Horoscop 12 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele se vor concentra numai asupra problemelor financiare. Au şanse mari să facă investiţii profitabile şi să obţină şi câştiguri.


Horoscop 12 septembrie 2019, Balanţă:

Pentru Balanțe, aştrii anunţă o zi bună pentru a obţine cu uşurinţă o sumă de bani. Cu o singură condiţie: să nu se lase tentaţi de chilipiruri.


Horoscop 12 septembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii pot primi o propunere de a lucra la un proiect important. Indicat ar fi să se gândească la ceea ce îşi doresc cu adevărat, pentru că vor câștiga mulţi bani, dar vor pierde timp preţios.






Horoscop 12 septembrie 2019, Săgetător:

Pe Săgetători, aştrii îi sfătuiesc să amâne călătoriile de afaceri, deciziile importante, dar şi investiţiile, pentru că nu este o zi prielnică acestor planuri.


Horoscop 12 septembrie 2019, Capricorn:

În schimb, Capricornii au o energie cu totul şi cu totul ieşită din comun. Vor reuşi să îndeplinească lucruri cu adevărat extraordinare dacă se vor concentra.


Horoscop 12 septembrie 2019, Vărsător:

Se pare că Vărsătorii parcurg o perioadă mai dificilă din punct de vedere material şi îi preocupă găsirea unor noi surse de venituri.


Horoscop 12 septembrie 2019, Peşti:

Nativii Pești au astăzi tendinţa de a-şi asuma riscuri prea mari în plan profesional şi riscă să fie dezamăgiţi de oferte sau promisiuni înşelătoare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS