Horoscopul banilor și a carierei, 10 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 10 septembrie 2019


Horoscop 10 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii au de luat nişte decizii fulger în cariera lor, pentru care ar face bine să consulte părerea celor cu mai multă experienţă.


Horoscop 10 septembrie 2019, Taur:

Veşti bune în plan profesional pentru Tauri. O mărire de salariu sau o propunere tentantă de colaborare le-ar putea face ziua perfectă.


Horoscop 10 septembrie 2019, Gemeni:

Iar nativii Gemenii îşi exercită abilităţile de negociatori şi pot avea o mare surpriză să descopere cât de pricepuţi sunt la asta.


Horoscop 10 septembrie 2019, Rac:

Racii îşi pun mari speranţe într-un proiect născut dintr-o pasiune a lor şi dacă respectă cu stricteţe un plan, au şi şanse mari de reuşită.






Horoscop 10 septembrie 2019, Leu:

Leilor le va fi foarte greu să lucreze astăzi în echipă, mai ales când au impresia că părerea lor este mai bună decât a oricui.


Horoscop 10 septembrie 2019, Fecioară:

Dragi Fecioare, vreţi să intraţi în graţiile unui şef, însă nu efortul peste măsură vă va duce acolo, ci doar puţin mai multă disciplină.


Horoscop 10 septembrie 2019, Balanţă:

Este de ajuns ca cineva doar să le vorbească Balanţelor de un plan de vacanţă, că aceşti nativi se şi văd cu bagajele la uşă.


Horoscop 10 septembrie 2019, Scorpion:

La polul opus, Scorpionii au o putere de muncă nestăvilită care îi ajută să se menţină pe primul loc în echipa de la serviciu.






Horoscop 10 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorilor le poate lua ceva timp să se obişnuiască cu nişte noutăţi în plan profesional, însă într-un final o vor face cu succes.


Horoscop 10 septembrie 2019, Capricorn:

O zi de luni grea din cale afară pentru Capricorni. Cu chiu, cu vai, se vor obişnui cu ideea că este abia începutul săptămânii.


Horoscop 10 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt parcă mai atenţi ca niciodată la sarcini pe care până acum le făceau cu ochii închişi.


Horoscop 10 septembrie 2019, Peşti:

Peştii încep să fie perfecţionişti şi aspri cu ei înşişi atunci când nu le iese ceva. Exigenţa cu propria persoană îi poate influenţa şi pe cei din jur.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS