Horoscopul banilor și a carierei, 5 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 5 septembrie 2019


Horoscop 5 septembrie 2019, Berbec:

În colţul opus, Berbecii au succes în orice îşi propun. Cheful de muncă vă ajută să vă atingeţi obiectivele, însă atenţie la colegii care vă pot pune mici piedici!


Horoscop 5 septembrie 2019, Taur:

Pentru Tauri zona relaţiilor nu este foarte bine delimitată. Confuzia îşi poate face loc în mintea voastră, însă, pe parcursul zilei de joi veţi clarifica lucrurile.


Horoscop 5 septembrie 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Dacă vreţi să achiziţionaţi bunuri de valoare sau să faceţi un împrumut, este ziua perfectă.


Horoscop 5 septembrie 2019, Rac:

Racii se vor concentra pe planul intelectual. Veţi participa la cursuri sau veţi aplica pentru un seminar care vă va îmbunătăţi considerabil abilităţile la care excelaţi.






Horoscop 5 septembrie 2019, Leu:

Iar nativii Leu au o zi foarte bună pentru ascensiune socială. Dacă vreţi să aplicaţi la un alt loc de muncă, fiţi siguri că totul va merge strună!


Horoscop 5 septembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să pună în practică lucrurile la care se gândesc. Aveţi grijă la modul prin care comunicaţi cu cei din jur, doar ştiţi că vorba dulce mult aduce.


Horoscop 5 septembrie 2019, Balanţă:

Nativii Balanță pot conta pe ajutorul unor prieteni. Sunt trup şi suflet în preajma voastră, gata să vă susţină oricând, fără niciun interes aşa că nu ezitaţi să-l cereţi.


Horoscop 5 septembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni emoţiile joacă un rol important astăzi. Este posibili să vă confruntaţi cu un adevăr dureros legat de relaţiile sociale sau de cele personale.






Horoscop 5 septembrie 2019, Săgetător:

Nici Săgetătorii nu au o zi tocmai bună în ceea ce priveşte afacerile. Aştrii vă recomandă să citiţi cu atenție orice contract înainte de a-l semna şi să nu riscaţi în investiţii.


Horoscop 5 septembrie 2019, Capricorn:

În schimb, pentru nativii Capricorn comunicarea şi călătoriile sunt punctul forte. Este ziua perfectă să plănuiţi o vacanţă, chiar dacă vara s-a sfârşit.


Horoscop 5 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte bine aspectaţi pe plan familial. Petreceţi mai mult timp cu cei dragi, iar cea mai bună metodă este să îi cooptaţi la reamenajarea casei sau la cumpărături.


Horoscop 5 septembrie 2019, Peşti:

Dacă nu sunteţi atenţi la acţiunile voastre, impulsivitatea voastră va isca multe conflicte cu cei din jur. Încercaţi să vă gândiţi de două ori înainte să spuneţi ceva ce veţi regreta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS