Horoscopul zilei de luni, 9 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 9 septembrie 2019


Horoscop 9 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii s-ar putea simți bizar în prima zi a săptămânii, excluși din colectiv și lăsați deoparte. Însă este doar o senzație de moment, după un weekend petrecut în centrul atenției. Încearcă să intri ușor în ritm, pas cu pas, având încredere în forțele proprii. Atmosfera se va schimba complet spre seară, odată cu primirea unei vești bune cu privire la bani. Numai să ai grijă să nu-i "rezolvi" din prima pe toți, după cum ai bunul obicei.


Horoscop 9 septembrie 2019, Taur:

Taurii trăiesc un roller-coaster emoțional, iar asta îi face să se simtă vii și plini de energie. Habar nu au ce se va întâmpla în clipa următoare, dar nici că le pasă. Singurele probleme ar putea veni pe plan profesional, acolo unde șefii apreciază mai degrabă un angajat posac, decât unul care se comportă de parcă ar urma să sară cu parașuta. Mare atenție în dragoste, riscul unor gafe numai bune de povestit nepoților este mare.


Horoscop 9 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au senzația că tocmai au pierdut ceva important, un moment unic, asta deși nu se întâmplă mare lucru în jurul lor. Acest sentiment are rădăcini mai profunde și ar putea veni pe fondul unor nemulțumiri ascunse în străfundul sufletului. Află ce te deranjează cu adevărat și nu căuta o plăcere de moment, care să te facă să ieși din această stare, pentru că va reveni din nou.


Horoscop 9 septembrie 2019, Rac:

Racii prea îndrăgostiți intră iar în belele, dar asta nu mai e o surpriză pentru nimeni. De data aceasta, însă, s-ar putea ca lucrurile să o ia puțin razna. Pentru cei mai norocoși, totul s-ar putea sfârși cu un schimb lung de replici, urmate de o noapte la fel de lungă, dar ceva mai interesantă. Pentru cei cu ghinion se anunță doar ceartă, vinovați și păreri de rău. Dar, ca de obicei, norocul și-l mai face și omul. Mare atenție la reacții, în special dacă atmosfera devine tensionată. Tăcerea e de aur.


Horoscop 9 septembrie 2019, Leu:

Ați putea primi o veste neașteptată sau chiar ați putea pleca din oraș într-o vizită neașteptată. Oricum ar fi, nu este nimic pentru care trebuie să vă îngrijorați. Astăzi, totul va fi despre voi. Profitați din plin de timpul liber și de compania familiei sau a prietenilor. Spre seară veți afla ce aveți de făcut în zilele următoare, motiv pentru care trebuie să vă mobilizați și să vă pregătiți sufletește. Chiar dacă va fi dificil, satisfacția la final va fi pe măsură.


Horoscop 9 septembrie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea tendința de a face foarte multe schimbări. Începând cu redecorarea unei camere sau chiar a întregii case și până la schimbări de ordin relațional, astăzi veți fi puși pe fapte mari. Totuși, înainte de a lua o decizie care v-ar putea afecta serios viitorul, trebuie să vă gândiți foarte bine la consecințe și reacții adverse. Sunteți calculați și puteți rezolva orice dacă vă concentrați suficient.


Horoscop 9 septembrie 2019, Balanţă:

Echilibrul și stabilitatea sunt cele mai importante lucruri pentru voi. Astăzi veți fi puși în fața unor situații care ar putea să vă dăuneze stabilității emoționale. O persoană din anturajul vostru ar putea începe să filtreze cu voi, motiv pentru care trebuie să luați o decizie rapidă. Pentru cei singuri, decizia este clară, însă pentru cei care sunt deja într-o relație, lucrurile ar putea să nu fie chiar atât de simple. Depinde doar de voi. Până la urmă este viitorul vostru în joc.


Horoscop 9 septembrie 2019, Scorpion:

Astăzi veți fi visători și veți încerca să evadați, ori de câte ori veți avea ocazia, în acel loc în care vă simțiți liberi, iubiți și fericiți. Nimeni și nimic nu vă poate împiedica să mergeți acolo. Totuși, trebuie să reveniți cu picioarele pe pământ pentru a vă putea continua lucrurile cotidiene. Într-o bună zi, veți ajunge în acel loc și nu va mai fi nevoie să vă imaginați. Fericirea este atât de aproape de voi, încât nici nu vă închipuiți.


Horoscop 9 septembrie 2019, Săgetător:

Pentru Săgetători, astăzi apar noi oportunităţi de dezvoltare. Depinde doar de voi să faceţi alegerile corecte. Sunt provocări care vă vor forţa să vă întindeţi limitele, atât fizic, cât şi mental, însă, la final, ştiţi cum este, cine râde la urmă, râde mai bine. Pentru că aceste provocări vă vor ajuta să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă daţi seama, în final, că este doar o chestiune de timp până când reuşiţi să rezolvaţi chiar şi cele mai dificile sarcini.


Horoscop 9 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii şi-ar dori să facă, astăzi, cu totul altceva faţă de ceea ce trebuie să facă. Păstraţi-vă calmul şi concentrarea pentru că nu este loc de paşi greşiţi. Cine greşeşte, plăteşte, iar nota de plată poate depăşi, în anumite cazuri, aşteptările. Totuşi, nu trebuie să vă faceţi griji prea mare, perioada complicată trece rapid şi urmează zile cu soare şi pe strada voastră.


Horoscop 9 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii au parte de multă muncă astăzi. Lipsa de productivitate vă dă peste cap, mai ales că vorbim despre perioade lungi în care uitaţi de propriile interese şi necesităţi. Trebuie să vă hrăniţi şi hidrataţi constant pentru că altfel nu puteţi ajunge la randamentul dorit. Spre seară, când trebuie să trageţi linia, s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute, însă din fericire vorbim doar despre un episod izolat.


Horoscop 9 septembrie 2019, Peşti:

Este o minune că Peştii sunt în acţiune astăzi. Vă simţiţi mai obosiţi decât de obicei şi simţiţi nevoia unei vacanţe, dar şansele de îndeplinire a unui astfel de vis sunt minime. Începutul de an şcolar vă produce mai mulţi nervi decât să vă aducă fericire. Nu trebuie să uitaţi că problemele altora nu sunt şi problemele voastre, aşa că ar fi mai bine să vă concentraţi pe ce aveţi de făcut şi să evitaţi conflictele inutile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS