Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 7 septembrie 2019


Horoscop 7 septembrie 2019, Berbec:

Berbeci, în această zi trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să purtaţi acea discuţie de care v-aţi tot ferit în ultima vreme. Există posibilitatea ca o persoană importantă din viaţa voastră să fie supărată pe voi din anumite motive. Dacă aveţi răbdare, înţelegere şi discutaţi deschis tot ceea ce vă deranjează pe amândoi, s-ar putea să ajungeţi la un consens, iar tot acest război tacit să înceteze.


Horoscop 7 septembrie 2019, Taur:

Tauri, fiţi atenţi, mai ales la serviciu. Chiar dacă mintea vă stă în altă parte şi vă simţiţi cu capul în nori, ocupaţi-vă de sarcinile importante pe care le aveţi de rezolvat. În caz contrar, superiorii voştri nu vor fi mulţumiţi şi aţi putea fi sancţionaţi. În dragoste lucrurile sunt bune, ba chiar aţi putea ieşi în oraş spre seară, e o idee bună pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă limpezi mintea.


Horoscop 7 septembrie 2019, Gemeni:

Gemeni, lăsaţi frustrarea deoparte, indiferent de cât de mult vă macină anumite lucruri. Învăţaţi să vă iubiţi mai mult şi să vă apreciaţi pe voi ca persoane. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi înţelege că sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Oamenii vin şi pleacă, doar voi rămâneţi la finalul zilei, voi şi gândurile voastre. Astfel, aveţi grijă de cum vă comportaţi şi cât de buni sunteţi, cu voi.


Horoscop 7 septembrie 2019, Rac:

Astăzi vă veţi simţi stresaţi şi frustraţi de faptul că sunteţi obligat să faceţi anumite lucruri pe care nu doriţi să le faceţi. Nu este cazul să vă consumaţi şi nici să recurgeţi la gesturi sau cuvinte pe care le-aţi putea regreta. Resemnaţi-vă şi găsiţi cea mai bună soluţie pentru a ieşi din impas. Calmaţi-vă şi apelaţi la forţa voastră interioară pentru a putea trece peste această zi agitată.


Horoscop 7 septembrie 2019, Leu:

Sunteţi epuizaţi de toate problemele pe care le aveţi de rezolvat şi care par a nu se mai termina. Aveţi încredere în forţele voastre, dar şi instinct. Apelaţi la ajutorul unor prieteni pentru a putea rezolva anumite situaţii şi încercaţi, pe cât posibil, să fiţi drăguţi şi să nu vă enervaţi. Pentru voi urmează şi zile senine în care vă veţi relaxa şi veţi reuşi să vă odihniţi. Până atunci însă, pregătiţi-vă de luptă!


Horoscop 7 septembrie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea parte de o zi minunată. Împreună cu cei dragi, veţi ieşi în afara oraşului, în căutarea unei aventuri. În cazul celor singuri, destinul v-ar putea surâde. O persoană pe care o cunoaşteţi de foarte mult timp îşi va arăta interesul. Flirtul se va transforma rapid într-o pasiune arzătoare. Bucuraţi-vă din plin de aceste momente de care aveaţi atâta nevoie şi încercaţi să faceţi planuri de viitor împreună. Fiţi totuşi cu ochii în patru la detaliile care ar putea demasca o farsă.


Horoscop 7 septembrie 2019, Balanţă:

Vei fi ignorat astăzi, cei din jurul tău sunt supăraţi, dar asta e în regulă, pentru că observându-i, ceea ce se întâmplă în viaţa ta astăzi îţi va părea simplu şi uşor. Cel mai bine e să te concentrezi pe un hobby, să organizezi o întâlnire cu prietenii şi să ieşiţi din casă. Astfel, ei se vor bucura că le distragi atenţia de la ceea ce îi frământă.


Horoscop 7 septembrie 2019, Scorpion:

Astăzi vrei să îţi faci de cap într-un stil mare, nu te gândeşti să eviţi excesele. E mai bine decât să începi să răneşti sentimentele prietenilor. Totuşi, e cazul să îţi asumi dialogul cu cei apropiaţi, ai de făcut nişte anunţuri majore. Găseşte o modalitate de comunicare care să nu şi se pară celorlalţi prea violentă.


Horoscop 7 septembrie 2019, Săgetător:

Nimic nu ţi se pare că merge bine azi, nimic nu are sens, oamenii din jur îţi par nepoliticoşi atunci când nu mai sunt la ei acasă. E posibil ca într-un bar să găseşti persoana care să te liniştească, cel mai probabil o Balanţă. Va fi exact omul de care aveai nevoie, veţi avea discuţii drăguţe. Un sfat: n-ar strica să faci ceva straniu, care să te scoată din ritmul tău obişnuit.


Horoscop 7 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii care se joacă de-a dragostea riscă să fie prinși între ciocan și nicovală. Toate deciziile vor avea un impact, mai devreme sau mai târziu, așa că momentul ideal pentru a face lucrul corect este chiar acum. Cu cât vei ezita mai mult, cu atât riscul de a o da în bară va crește. Acționează curajos, ferm și cu diplomație, altfel cei din jur ar putea avea de suferit.


Horoscop 7 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii par a fi imuni la toate farmecele, însă adevărul este că nu prea dau atenție la ce se întâmplă. În jurul lor sunt inimi frânte, care abia așteaptă un zâmbet complice. Dacă un lucru se întâmplă de mai multe ori, cu aceeași persoană, s-ar putea să nu fie o simplă coincidență. Ca de obicei, secretul stă în detalii, așa că ai face bine să nu le pierzi cu vederea.


Horoscop 7 septembrie 2019, Peşti:

Peștii nu ar trebui să se simtă vinovați dacă au parte de un noroc fenomenal. Mai ales că, de obicei, nativii din această zodie sunt specializați pe ghinioane. Acum, însă, e un moment bun, în special pe plan sentimental. Cei singuri și-ar putea cunoaște în cele din urmă sufletul pereche, dacă renunță la timiditate și pesimism. Pentru cei aflați într-o relație de cuplu o veste surprinzătoare le-ar putea schimba viața într-un mod imposibil de imaginat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS