Horoscopul zilei de joi, 5 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 5 septembrie 2019


Horoscop 5 septembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, în această zi se prea poate să realizaţi care trebuie să fie parcursul vieţii voastre şi ce drum trebuie să alegeţi pentru a obţine succesul. Fiţi demni, înţelegători şi răbdători cu cei din jur, indiferent de situaţie. Bunătatea se va întoarce cu vârf şi îndesat când veţi avea mai mare nevoie.


Horoscop 5 septembrie 2019, Taur:

Tauri, fiţi calmi, orice problemă se va rezolva curând. Până atunci însă, adoptaţi o atitudine uşor umilă, nu vă făliţi în faţa celor din jur cu reuşite pe care nu le aveţi. Spre seară, un nou prieten vă va aduce starea de bunădispoziţie. Ieşiţi în oraş, distraţi-vă, reîncărcaţi-vă bateriile pentru a ţine piept stresului de la serviciu.


Horoscop 5 septembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, s-ar putea să vă simţiţi copleşiţi de evenimente care vă scapă de sub control. Lăsaţi totul în urmă, priviţi viitorul şi faceţi planuri mici pe care să le îndepliniţi uşor. Aduceţi bucurie în viaţa cuiva de care vă pasă. Dacă există un conflict nerezolvat, încercaţi să domoliţi situaţia prin bună comunicare.






Horoscop 5 septembrie 2019, Rac:

Nativii din zodia Rac vor descoperi, astăzi, că sunt mai puternici decât credeau. Veţi fi puşi la încercare de viaţă şi aşa veţi afla că puteţi să realizaţi mult mai multe lucruri atunci când vă propuneţi acest lucru. Acum este momentul să vă dovediţi vouă, dar şi persoanelor dragi din viaţa voastră, că puteţi să luptaţi pentru ceea ce vă aparţine. Nu vă lăsaţi doborâţi şi găsiţi soluţia perfectă pentru a rezolva o problemă uriaşă. Aveţi încredere în voi!


Horoscop 5 septembrie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. O persoană dragă v-a pregătit un cadou, o excursie sau o vacanţă de câteva săptămâni. Nu este cazul să vă faceţi probleme cu privire la locul de muncă. Viaţa este scurtă şi nu înseamnă doar bani şi un loc de muncă bine plătit. Faceţi-vă timp şi pentru voi. Detaşaţi-vă complet de actualitatea care v-a transformat efectiv într-un robot şi bucuraţi-vă de viaţă. Planurile de viitor pe care le-aţi pus la cale sunt pe cale să se îndeplinească.


Horoscop 5 septembrie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară îşi vor găsi, astăzi, sufletul pereche. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, veţi realiza cât de fericiţi sunteţi de fapt în locul în care vă aflaţi acum. Pentru cei singuri, fiţi atenţi la toate semnele. Coincidenţele nu există în cazul vostru, astfel că trebuie să profitaţi din plin de orice şansă primită. Fiţi voi înşivă şi veţi primi înapoi toată dragostea pe care, la rândul vostru, o dăruiţi.






Horoscop 5 septembrie 2019, Balanţă:

Atunci când un lucru nu îţi place, asta provoacă un dezechilibru, iar astăzi e una din acele zile când îţi e greu să obţii acest lucru. Aşa că ar fi indicat să lucrezi la găsirea echilibrului propriu, înainte să vrei să te vezi cu prietenii. Un sfat: ai putea să postezi pe social media ceva care face viaţa să arate frumos şi echilibrat, ar putea să te ajute, chiar dacă nu e aşa.


Horoscop 5 septembrie 2019, Scorpion:

Astăzi controlezi totul şi pe toată lumea. Eşti cu ochii pe premiul cel mare, indiferent ce ar putea însemna asta pentru tine. Nu uita însă să ai grijă şi de tine, în acelaşi timp. Trebuie să vorbeşti cu oamenii din jur, sau măcar să fii atent la mesajele pe care le primeşti de la ei. Nu te izola, poţi răspunde cel puţin la mesajele scrise.


Horoscop 5 septembrie 2019, Săgetător:

Azi eşti într-o dispoziţie atât de bună încât atunci când intri într-o cameră, o luminezi. Şi dacă nimeni dintre cei care se află acolo nu observă, tu intri din nou pe altă uşă. Dacă nici asta nu funcţionează şi eşti ignorat, ţine minte că nu merită să te superi doar pentru că nu eşti remarcat. Mai ales că vei primi aceea atenţie pe care o doreşti exact când te aştepţi mai puţin.






Horoscop 5 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii vor fi binecuvântaţi cu o idee incredibilă, un adevărat dar al destinului. Evitaţi să vorbiţi despre asta cu alţii. Doar puneţi-o în aplicare. Aştrii vă recomandă să aveți mai multă grijă față de familie și prieteni. Profitaţi de orice ocazie ca să petreceţi împreună cu ei. Seara, veţi primi o veste neaşteptată sau veţi primi o sumă importantă de bani.


Horoscop 5 septembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor da dovadă de egoism. Iar asta iese la iveală când o persoană care a ignorat apelul vostru de ajutor se află într-o situaţie dificilă. Sfatul aştrilor este să nu procedaţi la fel, ci să daţi dovadă de bunătate. Din fericire, această dispoziție egoistă nu va afecta relaţiile cu familia. Nu neglijați situaţia financiară şi căutaţi o sursă alternativă de venituri.


Horoscop 5 septembrie 2019, Peşti:

Peştii vor încerca să scape de un obicei prost. La locul de muncă vă impuneţi punctul de vedere, iar asta atrage în mod pozitiv atenţia şefilor. În drum spre casă, cumpărați un bilet de loto. Aştrii spun că exista şansa de a câștiga o sumă mare de bani. Seara, sunteţi invitaţi la o petrecere unde apare oportunitatea unui flirt. Dacă sunteţi singuri, nu vă sfiiţi să faceţi primul pas. Sunt toate şansele să începeţi o poveste de iubire de neuitat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS