Horoscopul zilei de luni, 2 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 2 septembrie 2019


Horoscop 2 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar face bine să spargă pușculița, dacă se ivește ocazia de a ieși cu o persoană specială. Astfel de șanse vin rar, profită din plin și fă tot ce-ți poftește inima. E uluitor cât de mult se poate schimba viața atunci când cunoști pe cineva cu adevărat potrivit. Dacă simți că e momentul pentru a-ți mărturisi sentimentele, nu ezita nicio clipă. În cel mai rău caz se va lăsa cu hohote de râs.


Horoscop 2 septembrie 2019, Taur:

Taurii care sunt nemulțumiți la locul de muncă ar face bine să-și ia inima în dinți și să plece fără a se uita înapoi. Fără o doză de risc succesul nu va veni niciodată. E suficient să crezi în forțele proprii și să fii încrezător în viitor. Nu lăsa micile probleme de zi cu zi să te împiedice din a-ți urmări visele. Spre seară e posibil ca o veste neașteptată să dea totul peste cap. Tratează situația cu calm și nu te lăsa copleșit de emoții.


Horoscop 2 septembrie 2019, Gemeni:

Gemenii care regretă o fostă iubire să nu uite că toate lucrurile se întâmplă cu un sens. Și, cel mai probabil, nu regretă acea persoană, ci o variantă idealizată, care există doar în mintea lor. O împăcare nu va fi deloc așa cum și-o imaginează, ci plină de probleme și neînțelegeri, la fel ca înainte. Viitorul oferă mult mai multe oportunități și bucurii, trebuie doar să renunți la iluziile trecutului pentru a te bucura de ele.






Horoscop 2 septembrie 2019, Rac:

Racii sunt plini de dorințe, dar fac prea puține pentru a și le îndeplini. Totul începe cu un prim pas, însă cine nu îl face nu ajunge nicăieri. Nu contează cât de repede mergi spre țelul tău, dar e necesar să o faci zilnic, fără oprire. Mai devreme sau mai târziu, vei ajunge unde îți propui. Și nu uita ca, în aventura ta, să îi iei și pe cei dragi. Măcar în suflet. Altfel, riști să ajungi sus, dar să fii singur.


Horoscop 2 septembrie 2019, Leu:

Pentru nativii din zodia Leu, această zi de luni ar putea fi benefică în plan financiar. O sumă pe care o așteptați v-ar putea intra în cont sau ați putea descoperi o nouă sursă de venit. Horoscopul vă recomandă însă să nu exagerați în schimb cu cumpărăturile. Cheltuielile mari v-ar putea lăsa fără câștig.


Horoscop 2 septembrie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară ar putea să-și revizuiască programul cu atenție astăzi. Mai ales în plan profesional ar putea să aveți foarte multe de făcut. Așa că ați putea să mai dați la o parte unele probleme și să vă concentrați asupra situațiilor urgente, pentru a nu vă extenua. Câștigați pe cât munciți? Sau faceți lucruri folositoare pentru cariera voastră sau cariera altora?






Horoscop 2 septembrie 2019, Balanţă:

Pentru nativii din Balanță, o surpriză plăcută le-ar putea face ziua fericită. O problemă la care ați muncit din greu și-ar putea găsi rezolvarea astăzi, iar asta v-ar putea aduce o răsplată. Dacă simțiți că ați primit prea mult, ar fi bine să lăsați la o parte modestia și să vă bucurați de moment, recomandă horoscopul.


Horoscop 2 septembrie 2019, Scorpion:

Aștrii par a fi de partea celor din zodia Scorpion astăzi. În plan profesional, noi oportunități v-ar putea ajuta să faceți un pas înainte. Poate fi o promovare, o mărire sau o schimbare de job ori un nou proiect ce v-ar putea aduce beneficii. Și în viața personală se anunță armonie. Astăzi, o relație bună ați putea avea cu nativii din Taur.


Horoscop 2 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor avea de dat nişte explicaţii dacă dacă trişează la locul de muncă. Aștrii vă avertizează că sunt şanse mari să fiţi prinşi. Aşadar, fiţi cinstiţi, chiar dacă asta înseamnă să nu primiţi avansarea pe care o visaţi de atâta timp. Spre seară aţi putea face o plimbare şi v-ar prinde bine compania unei persoane cu care comunicaţi foarte bine. De asemenea, nu începeţi ceva dacă nu sunteţi siguri că nu vreţi să-l duceţi la bun sfârşit.






Horoscop 2 septembrie 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să ştie că este foarte important ca astăzi să iasă din zona lor de confort. Probabilitatea de a găsi bani pe marginea drumului este foarte mare. Asta ar putea să însemne un cadou scump sau înapoierea unor sume împrumutate, pe care nu aţi crezut că le veţi mai primi înapoi. Spre seară, v-aţi putea pune în practică latura romantică, încercând să vă surprindeţi partenerul cu o cină sau poate chiar o călătorie, mai ales că aștrii sunt de partea voastră şi la capitolul bani.


Horoscop 2 septembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se simt un pic strâmtoraţi, chiar dacă situaţia financiară este bună. Este în regulă să cereţi ajutorul altora și să nu ascundeţi această problemă persoanelor dragi. Mai multă atenţie la sănătate le recomandă aștrii Vărsătorilor. Munca depusă în ultima perioadă începe să îşi spună cuvântul, iar asta s-ar putea răsfrânge şi asupra performanţelor de la serviciu.


Horoscop 2 septembrie 2019, Peşti:

Aveţi noroc cu carul şi reuşiţi în tot ce vă propuneţi. Şansa vă surâde şi în plan financiar, însă aștrii vă recomandă chibzuinţă. Peştii îşi pot lua, astăzi, un angajament pe termen lung. Spre seară vă veţi bucura de atenţia unei persoane misterioase, aşa că pregătiţi-vă, o poveste de iubire este pe cale să înceapă!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS