Horoscopul zilei de marți, 1 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 octombrie 2019


Horoscop 1 octombrie 2019, Berbec:

O zi benefică, productivă pentru Berbeci în ceea ce priveşte sfera financiară. Ţineţi minte, comunicarea este esenţială, mai ales când lucraţi în echipă. Aveţi răbdare şi acceptaţi sfatul celor din jur. Spre seară aveţi ocazia de a ieşi la o plimbare în aer liber sau la cină romantică alături de o persoană specială.


Horoscop 1 octombrie 2019, Taur:

Tauri, evitaţi conflictele sau situaţiile care vă pot pune într-o postură delicată, mai ales în dragoste. Nu este un moment bun pentru a deschide anumite subiecte sau pentru a discuta lucruri serioase cu persoana iubită. Lăsaţi ziua să treacă în linişte şi relaxaţi-vă. Veţi avea destul timp să vă rezolvaţi orice problemă, neînţelegere.


Horoscop 1 octombrie 2019, Gemeni:

Gemeni, axaţi-vă pe cariera voastră profesională. Lăsaţi în urmă trecutul şi acordaţi o şansă unei persoane care îşi doreşte să vă cunoască. Profitaţi de oportunitate şi ieşiţi la o cină romantică. S-ar putea să rămâneţi plăcut surprinşi, iar atmosfera să fie extrem de bună încât să acceptaţi şi o revedere.


Horoscop 1 octombrie 2019, Rac:

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de aglomerată, însă, cu toate acestea, vor fi cu capul în nori. La locul de muncă, sarcinile se vor înmulţi necontrolat, iar problemele pe care le aveţi de rezolvat vă vor stresa. Totuşi, nu vă veţi simţi în stare să rezolvaţi niciuna dintre aceste situaţii. Este momentul să vă mobilizaţi şi să ieşiţi cât mai repede din starea de melancolie. Pe plan personal, aşteptaţi o mare bucurie care nu va întârzia să apară.


Horoscop 1 octombrie 2019, Leu:

Veţi descoperi că munca în echipă este mult mai productivă decât munca pe cont propriu. Împreună cu colegii de muncă, astăzi veţi rezolva numeroase lucruri pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Acasă, trebuie să găsiţi acele obiceiuri care vă ţin ocupaţi şi care vă aduc bucurie. Totuşi, nu trebuie să evitaţi să rezolvaţi anumite situaţii tensionate pe care chiar voi le-aţi provocat în familie. Este momentul perfect pentru a vă cere scuze.


Horoscop 1 octombrie 2019, Fecioară:

Un prieten sau un coleg vă va provoca şi veţi lua parte la un conflict inutil. Încercaţi, pe cât posibil, să explicaţi situaţia şi să îl faceţi să înţeleagă că nu vă doriţi o ceartă. Dacă este posibil, aţi putea să recunoaşteţi că aţi greşit şi să vă asumaţi responsabilitatea. Nu veţi pica în ochii nimănui, ci din contră, veţi fi priviţi ca o persoană puternică. Pe plan personal, este ocazia perfectă de a începe o nouă relaţie sau, în cazul celor care sunt deja într-o relaţie, să reaprindă pasiunea.


Horoscop 1 octombrie 2019, Balanţă:

Cel mai probabil vei avea o zi perfectă la locul de muncă, unde vei simţi cu adevărat că i-ai convins pe colegi de ideile tale şi vei putea implementa câteva lucruri interesante, în curând. Şi de la şefi câteva veşti bune, care te vor face să te simţi special. Acasă însă lucrurile s-ar putea să fie mai complicate, dar buna ta dispoziţie te va ajuta să treci cu bine peste situaţiile tensionate.


Horoscop 1 octombrie 2019, Scorpion:

Poate te vei simţi puţin pus în umbră astăzi, dar asta ţi se potriveşte de minune. Vei lucra stând "ascuns" şi asta îţi va prinde bine. E posibil să se petreacă nişte drame în jurul tău şi vei dori să păstrezi o ureche aplecată spre bârfele legate de aceste drame. Dar nu te implici şi asta e cel mai înţelept lucru.


Horoscop 1 octombrie 2019, Săgetător:

O stare de îngrijorare e generată de un comentariu făcut în treacăt de un coleg sau un prieten, dar ţi se pare că de fapt e o problemă mai gravă, una personală pentru tine. Nu eşti însă sigur dacă ar trebui să vorbeşti cu cel care a făcut acest comentariu, sau să vorbeşti despre el altora. Dacă decizi să spui unui prieten, asigură-te că ai ales prietenul potrivit, altfel vei da naştere multor bârfe, extrem de greu de stins apoi.


Horoscop 1 octombrie 2019, Capricorn:

Deşi au foarte multă treabă la serviciu, Capricornii îşi găsesc timp să-şi asculte colegii şi să încerce să-i ajute în cazul în care au probleme. Sunteţi persoane cu suflet bun şi încercaţi să ajutaţi cum puteţi. În rest, preocupările voastre se concentrează astăzi asupra casei. Aveți de făcut unele reparații, așa că este momentul bun să treceți la treabă și să rezolvați până când vine frigul. Spre seară, o plimbare vă va face foarte bine!


Horoscop 1 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor trebui să se împartă între problemele de la muncă şi cele de la locul de muncă. Ca să vă puteţi concentra la sarcinile de serviciu, ar trebui să lăsaţi deoparte orice chestiune personală. Dacă plecați într-o excursie, nu încercaţi sporturi extreme. S-ar putea ca cei care vă însoțesc să nu guste aceste activități recreative. Aştrii vă recomandă să fiţi echilibrat în tot ce faceţi pe parcursul acestei zile.


Horoscop 1 octombrie 2019, Peşti:

Peștii nu se simt în largul lor niciunde. Simţiţi nevoia să fiţi singuri. Şi poate aţi face bine dacă v-aţi lua o zi liberă de la serviciu, ca să vă puteţi ocupa de treburile și proiectele restante pe care nu le-aţi putut duce la capăt din cauza muncii solicitante de la serviciu. Singuri, departe de zgomotul de la birou, veți fi surprinși cu câtă rapiditate găsiți soluțiile. Seara, dacă un prieten vă propune să ieşiţi, acceptați fără ezitare invitația!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS