Horoscopul zilei de vineri, 9 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 9 august 2019


Horoscop 9 august 2019, Berbec:

Berbecii par cuprinși de regrete și simt nevoia de a recupera timpul pierdut. Nu sunt recomandate deciziile radicale, luate sub impulsul emoțiilor negative, sau gesturile extravagante. Astfel de stări sunt firești și au rolul de a ne readuce cu picioarele pe pământ. Câteva ore de relaxare sau o discuție cu un prieten apropiat ar putea spulbera starea de melancolie.


Horoscop 9 august 2019, Taur:

Taurii să nu se sperie dacă rezultatele muncii lor nu se fac văzute sau eforturile depuse pe plan sentimental par a fi inutile. Fiecare faptă bună va fi răsplătită, mai devreme sau mai târziu. De altfel, este posibil să culegi deja roadele, dar să nu îți dai seama de acest lucru. Modurile în care viața răsplătește deciziile corecte este unul complex și imposibil de anticipat. Trebuie doar să ai răbdare și să continui pe acest drum.


Horoscop 9 august 2019, Gemeni:

Gemenii simt nevoia unei schimbări de ritm, vor o nouă viață, însă nu prea știu cum să ajungă la ea. Cert este că lucrurile nu se vor schimba peste noapte. Un mic pas în direcția corectă, dar făcut zilnic, indiferent de greutăți, îi va duce pe nativii din zodia Gemeni exact acolo unde își doresc. Cu o singură condiție: să nu uite nicio clipă încotro se îndreaptă, dar, în același timp, să trăiască fiecare zi la potențialul maxim. Altfel, viața se transformă într-un drum obositor, lipsit de semnificație.






Horoscop 9 august 2019, Rac:

Racii ajung în punctul în care nu mai pot amâna o decizie referitoare la persoana iubită. Relația pare că a ajuns într-un impas, iar asta se datorează și lipsei de inițiativă. Atunci când partenerii de viață uită încotro se îndreaptă și pentru ce fac sacrificii, sentimentele se sting, iar încrederea este înlocuită de bănuială. Indiferent de ce se va întâmpla, spune ceea ce crezi cu sinceritate, chiar dacă doare la început. Din astfel de situații se iese comunicând corect și complet sau nu se iese deloc.


Horoscop 9 august 2019, Leu:

Nativii din zodia Leu trebuie să fie atenţi, astăzi, la sfaturile pe care le primesc de la familie sau prieteni. Nu ignoraţi recomandările celor apropiaţi cu referire la o problemă care vă frământă. Încercaţi să priviţi problema şi din punctele lor de vedere pentru a vă face o imagine completă a situaţiei. De multe ori, acest lucru vă poate ajuta. La sfârşitul zilei, luaţi decizia pe care o credeţi de cuvinţă.


Horoscop 9 august 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară trebuie să îşi stabilească, astăzi, un scop măreţ. Încercaţi să nu mai pierdeţi timpul şi să nu realizaţi nimic. Stabiliţi-vă o ţintă şi faceţi totul pentru a o depăşi. Astfel veţi reuşi să economisiţi, să vă cumpăraţi acel obiect pe care nu credeaţi că vi-l veţi permite vreodată sau să schimbaţi ceva foarte important în viaţa voastră. Ar fi foarte important dacă în acest plan i-aţi include şi pe cei apropiaţi. Munca în echipă va grăbi procesul.






Horoscop 9 august 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor descoperi, astăzi, o nouă calitate pe care nu credeau că o au. Puşi în faţa unor probleme ce par a fi imposibil de rezolvat, veţi reuşi să găsiţi soluţii în timp util. Prietenii, colegii sau chiar şefii vor remarca aptitudinile voastre şi veţi primi o şansă de nerefuzat. Mergeţi pe acest drum şi profitaţi de faptul că aştrii vă favorizează. Pe plan personal, acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite. S-ar putea simţi lăsată pe dinafară, iar acest lucru vă va afecta puternic.


Horoscop 9 august 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la prieteni. Unii dintre ei ar putea profita de relaţia pe care o aveţi, motiv care v-ar putea ridica un semn de întrebare. Dacă nu sunteţi convinşi că trebuie să aveţi încredere în ei, puteţi să puneţi la cale un test de fidelitate. Voi ştiţi cel mai bine ce trebuie să aflaţi pentru a-i putea ţine pe „subiecţi” în cercul vostru de prieteni. Pe plan sentimental, încercaţi să fiţi mai deschişi şi mai îndrăzneţi.


Horoscop 9 august 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să facă ce cred ei că este mai bine. Nu te lăsa influenţat de nimeni. Iar dacă decizia pe care ai luat-o se dovedește a fi una greșită, cel puțin nu te poți învinovăți că nu ai făcut ce ai crezut pe deplin. De asemenea, este important să rămâi tu în orice situaţie. Nu încerca să fii altcineva. Seara, relaxează-te cu o carte bună.






Horoscop 9 august 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să ştie că problemele nu se rezolvă singure. Crezând asta, că totul se va rezolva de la sine, vei avea un sentiment de linişte, însă nu este decât o amăgire. Nu va trece mult timp până când vei fi confruntat cu aceleaşi dificultăţi. Drept urmare, nu fugi de probleme pentru că te vor prinde din urmă. Rezolvă-le ca să poţi merge mai departe.


Horoscop 9 august 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii primesc veşti de la un vechi prieten sau rudă care v-a fost în minte în ultima vreme. Dacă au nevoie de ajutor, nu ezita să le oferi acest sprijin. Însă, nu lua toată povara asupra ta. De asemenea, evaluează relațiile şi oamenii din viaţa ta şi decide care dintre ele sunt nesănătoase şi toxice. Seara, o plimbare în parc este perfectă.


Horoscop 9 august 2019, Peşti:

Peștii ar trebui să-și petreacă această zi având grijă de ei înșiși și de bunăstarea lor personală. Meditația și exercițiile fizice sunt câteva dintre cele mai bune metode de a-i face să depăşească orice situații stresante cu care se confruntă. Sfatul aştrilor pentru Peşti este acesta: spune da lucrurilor pe care le doreşti în viață și spune nu celor pe care nu vreţi să le faceți. Astfel, îţi creezi propria fericire.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS