Horoscop săptămânal, 5-11 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 5-11 august 2019


Horoscop 5-11 august 2019, Berbec:

Miercuri și joi, se formează aspecte astrale care favorizează timpul petrecut cu persoana iubită și/ sau copiii. Așadar, dacă nu ți-ai făcut planuri referitoare la ce vei face după programul de la serviciu din acele zile, ia în calcul ideea de a organiza o activitate care v-ar putea aduce împreună. Fie că mergeți la film sau trageți o fugă la un parc acvatic, vă va face bine să stați împreună.


Horoscop 5-11 august 2019, Taur:

Mercur reintră în aceeași zi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că dacă în urmă cu câteva săptămâni te-ai confruntat cu probleme de comunicare ori de câte ori interacționai cu cei dragi, s-ar putea ca în perioada următoare să rezolvați aceste probleme de relaționare printr-o mai mare deschidere afișată unii față de ceilalți. Mizați întotdeauna pe sinceritate.


Horoscop 5-11 august 2019, Gemeni:

Duminică, Jupiter revine la traiectoria sa firească prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce poate să însemne că eventualele tensiuni experimentate în raport cu persoana iubită în ultime luni se reduc sau poate chiar dispar miraculos începând cu sfârșitul acesta de săptămână. Gândește-te care ar fi învățămintele pe care ar trebui să le tragi după această perioadă.






Horoscop 5-11 august 2019, Rac:

Marți și miercuri, Luna se mișcă tocmai prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care n-ar fi rău să profiți de acest lucru și să petreci mai mult timp cu cei dragi, mai ales dacă sunt în așteptarea unui eveniment care le dă emoții ori pur și simplu nu ați mai stat de ceva timp unii în compania celorlalți, făcând ceva care vă creează plăcere tuturor în aceeași măsură.


Horoscop 5-11 august 2019, Leu:

Jupiter revine duminică la mersul direct prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semnal că burlacii(ăcițele) care se simt pregătiți(te) pentru o relație ar putea avea parte de mult succes în rândul admiratorilor(oarelor) în următoarea perioadă. Cuplurile consacrate care caută să-și extindă familia pot primi și ele o veste bună cândva începând de la finalul acestei săptămâni.


Horoscop 5-11 august 2019, Fecioară:

Joi, Luna intră în casa familiei din horoscopul tău general, iar duminică Jupiter se întoarce la mersul direct prin acest sector, fapt pentru care s-ar putea să resimți o ameliorare clară a unor tensiuni de care ai avut parte în raport cu cei dragi. Îți este poate mai ușor să renunți la orgoliu și să fii dispus(ă) a lăsa de la tine pentru binele comun al casei. Totuși, nu sacrifica prea multe.






Horoscop 5-11 august 2019, Balanţă:

De joi până duminică, rudele apropiate și prietenii vechi pot ajunge să joace un rol central în viața ta. Acest lucru se datorează poate unor evenimente de familie care fac din ei o prioritate pentru tine în această perioadă. Iată un prilej bun să vă reapropiați, să comunicați mai mult și să închegați legăturile, mai ales dacă nu v-ați prea îngrijit prea mult de ele în ultima vreme.


Horoscop 5-11 august 2019, Scorpion:

Revenirea lui Mercur în casa figurilor cu autoritate din viața ta indică faptul că, de duminică încolo, trebuie să aduci unele ajustări atitudinii pe care o afișezi în raport cu acele persoane din familie de la care aștepți confirmări sau care au un impact mai mare decât ceilalți asupra felului în care tu vezi viața și ți-o evaluezi. Este important să nu se creeze o relație de dependență.


Horoscop 5-11 august 2019, Săgetător:

Dacă pleci în concediu duminică sau te întorci dintr-o excursie exotică atunci, s-ar putea să sesizezi că opiniile tale referitoare la anumite persoane care provin din alte culturi, care au un sistem de referință diferit sau care pur și simplu văd viața altfel față de tine s-au schimbat destul de mult. Deschide-te relațiilor cu oameni care te provoacă să privești lucrurile dintr-un alt unghi.






Horoscop 5-11 august 2019, Capricorn:

În acele zile, reflectorul cosmic se ațintește și asupra relației cu prietenii care poate trece prin niște transformări pozitive. Constați poate o mai mare deschidere a grupului de persoane pe care îl frecventezi față de tine sau poate tu ești acela(ea) care decide să-i încurajeze pe ceilalți să nu se mai ascundă vizavi de anumite chestiuni. Vă va face bine pe termen lung apelul la sinceritate.


Horoscop 5-11 august 2019, Vărsător:

Și în cazul tău se observă schimbări în bine pe plan social. Poate că reușești în sfârșit să te desparți de unele persoane cu care nu mai aveai atât de multe lucruri în comun. La fel de posibil este să cunoști alte persoane, cu care simți că poți forma o conexiune reală la nivel emoțional și mental. Uneori, se întâmplă ca viața să vă poarte în direcții opuse și atunci trebuie să le dai drumul.


Horoscop 5-11 august 2019, Peşti:

Aștrii nu ne oferă prea multe informații despre cum ți-ar putea merge pe acest plan, dar s-ar putea ca faptul că te concentrezi mai mult decât în mod obișnuit pe carieră să ducă la unele problemele în familie. Caută așadar să-ți ordonezi timpul cu mai multă atenție, astfel încât cei dragi ai casei să nu se simtă neglijați. Este în puterea ta să faci acest lucru zilele acestea.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS