Horoscopul zilei de marţi, 20 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 20 august 2019


Horoscop 20 august 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, luaţi astăzi decizii cu inima. Gândiţi-vă bine la ceea ce este cu adevărat în sufletul vostru şi nu acţionaţi impulsiv, altfel tindeţi să răniţi pe cineva apropiat vouă. Bucuraţi-vă de timp împreună şi planificaţi anumite activităţi care să vă ajute să vă destindeţi şi să scăpaţi de orice presiuni interioare sau de stresul acumulat la serviciu.


Horoscop 20 august 2019, Taur:

Taurii astăzi au mare noroc în dragoste. S-ar putea să vă măriţi veniturile sau să primiţi o veste foarte bună în dragoste. Fiţi însă raţionali, prioritizaţi-vă sarcinile şi misiunile, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi în relaţiile personale. Nu excludeţi o vacanţă scurtă, alături de prieteni sau de persoana iubită. Poate fi o idee foarte bună care vă poate ajuta să găsiţi soluţii pentru problemele voastre.


Horoscop 20 august 2019, Gemeni:

Gemenii refuză să asculte sfaturile prietenilor lor. Din respect ar trebui să ascultaţi şi să apreciaţi ajutorul din partea celor care ţin la voi, chiar dacă nu veţi pune nimic din toate acestea în aplicare. Evitaţi achiziţiile inutile, cel mai bine ar fi să mergeţi însoţiţi la cumpărături, pentru a nu vă avânta fără să analizaţi cât de folositoare sau nefolositoare pot fi anumite obiecte pentru voi.


Horoscop 20 august 2019, Rac:

Racii au nevoie de o pauză sau de un nou hobby. Încercaţi să ieşiţi mai mult, să vă distraţi şi să cunoaşteţi persoane noi, ori de ce nu, să ieşiţi la întâlniri romantice. Dacă aveţi o problemă de cuplu în schimb, indicat ar fi să purtaţi o conversaţie serioasă pentru a ajunge la un numitor comun. Orice neînţelegere vă poate afecta ziua.


Horoscop 20 august 2019, Leu:

Nativii din Leu îşi vor rezolva, astăzi, o mare problemă cu care se confruntă de mult timp. Veţi renunţa la propriul confort pentru a începe un nou capitol în viaţa voastră, cel puţin pe plan profesional. Un nou loc de muncă va veni cu noi provocări, dar şi cu numeroase satisfacţii. Independenţa financiară vă va aduce echilibrul după care tânjiţi de mult timp. Daţi tot ce aveţi mai bun, dovediţi că sunteţi demni de noua poziţia şi veţi câştiga respectul colegilor şi al şefilor.


Horoscop 20 august 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor fi puşi, astăzi, în faţa unei tentaţii irezistibile. Există riscul să fiţi puşi să alegeţi între ceea ce aveţi acum, respectiv o relaţie sau chiar o familie şi o nouă pasiune din viaţa voastră. Deşi preferaţi să petreceţi timpul cu noua persoană iubită, există riscul să pierdeţi foarte mult. Analizaţi foarte bine atât cu mintea, cât şi cu sufletul şi fiţi sinceri cu voi înşivă. Este foarte important să aflaţi ceea ce vă doriţi de la viaţă şi de la viitor.


Horoscop 20 august 2019, Balanţă:

Astăzi veţi simţi că plutiţi, veţi fi cu capul în nori şi veţi dori ca totul să treacă repede pentru a putea ajunge acasă. Aţi putea suferi o pierdere importantă, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, dacă nu reveniţi foarte repede. Coborâţi cu picioarele pe pământ şi mobilizaţi-vă pentru a da tot ce aveţi mai bun de oferit. Nu vă temeţi să acţionaţi instinctual pentru că s-a dovedit că aţi avut dreptate în numeroase alte ocazii.


Horoscop 20 august 2019, Scorpion:

Astăzi veţi fi în centrul atenţiei şi trebuie să profitaţi din plin de acest lucru. Faptul că sunteţi foarte sensibili, însă vreţi să păreţi altceva nu vă va aduce decât dezavantaje. Lăsaţi oamenii din jurul vostru să vă cunoască exact aşa cum sunteţi şi nu veţi avea decât de câştigat. Totodată, tot astăzi ar trebuie să vă dedicaţi o parte din timp pentru a vă odihni. Ultimele zile au fost foarte aglomerate şi aveţi mare nevoie să vă restabiliţi echilibrul fizic.


Horoscop 20 august 2019, Săgetător:

Săgetătorul astăzi va risca să intre în contact cu o persoană nepoliticoasă. Este posibil ca un e-mail, un sms sau un apel telefonic din partea acestei persoane să vă strice starea de spirit. Este indicat să ignoraţi cuvintele și faptele persoanei care aduce această veste. De asemenea, ar trebui să rămâneţi ca şi până acum, o persoană respectuoasă şi atentă cu cei din jur pentru că pădure fără uscături nu există.


Horoscop 20 august 2019, Capricorn:

Mulți Capricorni se vor găsi suficient de norocoși pentru a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Ziua va fi plină de noroc şi voie bună, aşa că nu luaţi prea tare în considerare reacțiile dvs. instinctuale și încercați să mergeți cu valul de bună dispoziţie. Singurul lucru care nu vă va aduce mult noroc astăzi este, din păcate, în plan financiar. Nu vă aruncați banii pe idei neverificate de investiții ale unui prieten sau în jocuri de noroc. Seara, persoana care v-a oferit întotdeauna sfaturi financiare poate solicita atenție. Ajută cât şi cum poţi, te vei bucura mai târziu.


Horoscop 20 august 2019, Vărsător:

Vărsătorul ar trebui să funcționeze astăzi într-un ritm moderat. Dacă reuşiţi să lucrați într-un ritm constant și să nu faceți prea multe pauze, aşa cum probabil veţi fi tentată să faceţi, veți cuceri ziua. De asemenea, va fi foarte util să faceți un plan detaliat pentru ziua respectivă și să-l urmați în consecință. Este esențial să nu vă abateți de la acest itinerar planificat, deși puteți întâlni circumstanțe care îngreunează lucrurile, cum ar fi lipsa de sprijin din partea celor pe care vă bazați și alți factori negativi. De asemenea, tot astăzi ar trebui să evitați să petreceți mult timp pe rețelele de socializare și pe alte site-uri web asemănătoare.


Horoscop 20 august 2019, Peşti:

Peștii astăzi riscă să se retragă în ei înșiși. Însă, fuga în lumea interioară ar fi o greșeală pentru orice nativ căruia i se încredințează un proiect de echipă, activităţi cu copiii sau îngrijirea unei persoane în vârstă. De asemenea, unii nativi din Peşti încep o legătură romantică serioasă. Există șanse ca, undeva în rutina ta zilnică, să întâlnești o persoană care este ideală pentru a fi partenerul tău de viață. Evitați să puneți întrebări inutile și nu vă lăudați cu realizările voastre inexistente.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS