Horoscop săptămânal, 12-18 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 12-18 august 2019


Horoscop 12-18 august 2019, Berbec:

În zilele de 16 şi 17 august, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că acest sfârşit de săptămână ar trebui să te surprindă odihnindu-te și restabilindu-ți echilibrul interior. Sunt multe de care trebuie să te ocupi săptămâna aceasta, iar timpul liber ar trebui dedicat, cel puțin într-o anumită măsură, momentelor în care te relaxezi și vezi de tine.


Horoscop 12-18 august 2019, Taur:

În ultima zi a săptămânii, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate să fii destul de reactiv(ă) la sfârşitul săptămânii, iar cel mai mic stimuls-ar putea să te scoată din pepeni. Este clar că ai nevoie de timp să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile. Altfel, se prea poate să spui sau să faci lucruri pe care le vei regreta cândva mai târziu.


Horoscop 12-18 august 2019, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din 15 august stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, dar mai cu seamă casa filozofiei tale de viață, este indicat să-ți personalizezi sistemul de valori, principii și credințe. Ai putea împrumuta câteva de la oamenii care-și celebrează unicitatea, dar n-ar fi rău să le descoperi pe acelea care vorbesc întru-totul despre tine. E momentul să-ți lărgești viziunile!






Horoscop 12-18 august 2019, Rac:

Casa în care se manifestă plenar Luna Plină din data de 15 mai simbolizează și trăirile profunde, indiciu că este posibil ca săptămâna aceasta să te confrunți cu unele trăiri și emoții contradictorii. S-ar putea să nu fie vorba despre ceva serios care le generează, ci doar de niște fluctuații de stare de spirit mai acute decât de obicei. Încearcă să te reechilibrezi privind realist contextul vieții tale din prezent.


Horoscop 12-18 august 2019, Leu:

În ziua de 13 august, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Dacă te confrunți adeseori cu dureri de încheieturi sau de spate, trebuie să știi faptul că s-ar putea ca, în prima parte a săptămânii, să te necăjească din nou. Poate că dacă ai face puțină mișcare ușoară, practicând un sport cu impact redus asupra articulațiilor, te-ai simți mult mai bine per ansamblu.


Horoscop 12-18 august 2019, Fecioară:

Din cauza Lunii Pline din 15 august, așteaptă-te la o a doua jumătate de săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă. Parcă nu mai contenesc sarcinile de muncă, nivelul lor de dificultate crește constant, iar așteptările superiorilor din ce în ce mai mari. Te-ar ajuta mult dacă ai învăța să ceri ajutorul colegilor de muncă. Nu-i nimic rău în a mai delega din responsabilități când simți că nu le poți face față.






Horoscop 12-18 august 2019, Balanţă:

În zilele de 16 şi 17 august, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, făcându-te să crezi că nu ți-a mai rămas pic de energie pentru vreo activitate care implică efort fizic. Aceasta se poate să fie doar o impresie falsă, cauzată de acest tranzit, deci găsește-ți motivația pentru o plimbare sau o mică drumeție. În cazul acesta, pofta s-ar putea să vină mișcându-te.


Horoscop 12-18 august 2019, Scorpion:

În ultima zi a săptămânii, tranzitul Lunii prin casa sănătății fizice din horoscopul general îți transmite faptul că te ajunge în sfârșit oboseala. Aceasta s-ar putea manifesta printr-o durere de cap sau o stare de agitație și iritabilitate crescută. Orice activitate care te ajută să-ți odihnești mintea și să-ți gestionezi mai bine stresul este recomandată pentru ziua de duminică.


Horoscop 12-18 august 2019, Săgetător:

Luna Plină din 15 stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa comunicării. Părerile apropiaților tăi te poate ajuta să afli-n ce direcție poți evolua cel mai bine în perioada următoare. Iată o ocazie mai mult decât bună să le ceri părerea sinceră în ceea ce te privește. Învață să accepți critica și să te folosești de ea.






Horoscop 12-18 august 2019, Capricorn:

Lunea aceasta, Luna mai tranzitează încă semnul nașterii tale, ceea ce indică faptul că se poate să stai destul de bine cu energia și tonusul mental. În felul acesta, îți permiți să faci progrese importante încă de la începutul săptămânii. Ai grijă însă cum îți gestionezi forțele! Există riscul să te suprasoliciți încă de luni și să-ți fie greu să mai dai dovadă de la fel de mult randament și mai încolo.


Horoscop 12-18 august 2019, Vărsător:

Luna Plină din 15 se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul tău general, motiv pentru care ai putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosește-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel riscă să te agite și să dai dovadă de irascibilitate. Administreaz-o cu cap și-n felul acesta poți realiza mai multe lucruri decât ți-ai propus să faci săptămâna aceasta.


Horoscop 12-18 august 2019, Peşti:

Luna Plină din 15 august interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării tale mentale. Nu-ți prea convine în mod normal să te simți diferit de ceilalți, dar cu această ocazie, ar fi bine să conștientizezi că tocmai acest lucru te face special. Apreciază-te cu totul!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS