Horoscopul zilei de joi, 22 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 22 august 2019


Horoscop 22 august 2019, Berbec:

Berbecii vor realiza joi că inima lor aparţine unei anumite persoane. Aveţi curaj şi lăsaţi ambiţiile, orgoliul, încăpăţânarea şi acceptaţi adevărul din faţa voastră. Discutaţi deschis şi puneţi la un loc toate problemele pentru a le putea rezolva împreună. La locul de muncă veţi avea parte de surprize frumoase şi de noroc în afaceri. Toate lucrurile merg bine.


Horoscop 22 august 2019, Taur:

Joi va fi o zi destul de monotonă se anunţă pentru aceşti nativi. Fiţi liniştiţi şi rezolvaţi toate treburile pas cu pas. Nu vă avântaţi în proiecte dificile pentru care trebuie să cereţi ajutor. Spre seară aţi putea ieşi alături de amici sau de persoana dragă în oraş, la o plimbare sau la un film. Veţi avea şansa să vă reîncărcaţi bateriile şi să vă relaxaţi.


Horoscop 22 august 2019, Gemeni:

Gemenii vor fi nevoiţi să renunţe la planurile stabilite anterior. Se poate ca un coleg de muncă să părăsească echipa. Dacă vă simţiţi trişti, nu este obligatoriu să ţineţi totul în sufletul vostru. Exteriorizaţi-vă, aveţi nevoie să vă descărcaţi. Fiţi aproape de persoanele apropiate, iar ei vă vor oferi sprijinul cuvenit.






Horoscop 22 august 2019, Rac:

După multe zile în care v-aţi simţit depăşiţi ori trişti, astăzi vă veţi reveni incredibil. Vă întoarceţi în zona voastră de confort şi veţi reuşi să câştigaţi teren în ceea ce înseamnă o afacere sau relaţiile cu prietenii. Aţi putea întâlni pe cineva din trecutul vostru, însă este recomandat să vă concentraţi pe prezent şi pe viitor. Este momentul ideal să cumpăraţi un cadou creativ pentru persoana iubită.


Horoscop 22 august 2019, Leu:

Leii vor reuşi, astăzi, să rezolve o mulţime de probleme supărătoare. Împreună cu familia ori cu câţiva prieteni apropiaţi, veţi avea ocazia unică de a desluşi anumite aspecte iritante din viaţa voastră. La sfârşitul zilei trebuie să petreceţi şi să le mulţumiţi tuturor celor care au pus umărul în rezolvarea problemelor. O ieşire în aer liber, o petrecere în club sau o excursie în afara oraşului sunt principalele lucruri pe care le puteţi face.


Horoscop 22 august 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor afla, astăzi, un secret înfiorător despre un prieten apropiat. Deşi credeaţi că ştiţi totul despre această persoană, veţi primi anumite informaţii care vă vor dovedi contrariul. Nu este datoria voastră să judecaţi, însă trebuie să luaţi o decizie rapidă despre viitorul relaţiei voastre. Această problemă vă va ocupa întreaga zi, însă nu uitaţi să şi trăiţi. Evitaţi astfel de subiecte negative şi încercaţi să înlăturaţi din viaţa voastră toate persoanele toxice.






Horoscop 22 august 2019, Balanţă:

Balanțele nu trebuie să pice pradă nostalgiei sau gândurilor negre. Sunt suficiente motive pentru a fi entuziasmat cu privire la viitor, iar micile neplăceri pe care le resimți în prezent vor dispărea la fel de repede precum au apărut. Ai grijă de propria sănătate, este necesar să te pui pe primul loc. Doar ajutându-te pe tine vei putea să fii un sprijin pentru cei dragi. Și nu te judeca prea aspru dacă anumite lucruri nu ies așa cum ți-ai propus.


Horoscop 22 august 2019, Scorpion:

Scorpionii au toate motivele pentru sărbători. Se înfiripă o frumoasă poveste de iubire cu o persoană din cercul de amici sau de la serviciu, iar sentimentele devin tot mai puternice. Nimic complicat sau tensionat în această nouă relație. Totul decurge cu o simplitate care cucerește, specifică doar acelor oameni care se înțeleg din priviri. Profită de aceste clipe, sunt unice. De altfel, este o perioadă bună și pentru cei aflați deja într-o relație de durată. Un mic gest făcut la momentul potrivit ar putea reaprinde într-o clipă scânteia iubirii.


Horoscop 22 august 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar face bine să nu ma amâne rezolvarea unor probleme de ordin sentimental. Mâine nu va fi mai ușor, ci mai greu, iar această povară nu va dispărea de la sine. Ascultă-ți cu atenție instinctul și procedează atent, dar ferm. Îți va spune exact ceea ce trebuie să faci. În orice caz, astfel de probleme nu se rezolvă cu logica, ci folosind intuiția. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.






Horoscop 22 august 2019, Capricorn:

Capricornii astăzi s-ar putea simți inconfortabil, din cauza unei alinieri nefavorabile a planetelor. Dacă trebuie să participați la un eveniment important, să ţineţi un discurs, sau să participați la o întâlnire importantă cu șefii dvs., amânați-le pentru o altă zi. Este esențial ca astăzi să vă dedicați timp aspectelor care necesită o atenție minuțioasă pentru detalii. Ar fi un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi planurile de viitor.


Horoscop 22 august 2019, Vărsător:

Unii Vărsătorii trebuie să fie astăzi extrem de rezervaţi în privinţa cuvintelor pe care le folosesc. Încercaţi să nu vă certaţi cu persoane importante şi să nu daţi ocazia interpretării a ceea ce spuneţi. Alegerea cuvintelor cu atenție vă va ajuta să obțineți rezultate impresionante. Tot ce a fost programat pentru ziua de azi va merge bine datorită concentrării crescute. Seara, ar trebui să privești spre cei dragi. Găsiți cuvintele pentru a susține un prieten apropiat sau alocaţi timp pentru a vizita o rudă bolnavă.


Horoscop 22 august 2019, Peşti:

Pentru Pești, ziua de azi va trece destul de monoton. Există riscul ca melancolia emanată de cei din jurul tău să îți provoace supărarea și iritarea. Încercați să nu-i lăsați să vă deranjeze. Este mai bine să vă gândiți la modalități de a vă face ziua mai vie și mai dinamică. Faceți-vă timp pentru a face ceva distractiv, pentru artă sau pentru hobby-ul dvs. preferat. Pe tărâmul sentimentelor, exercitați prudență maximă. Nu ar trebui să vă apropiați prea mult de cineva, doar pentru că încearcă să vă acopere cu complimente.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS