Horoscopul sănătății, 19-25 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 19-25 august 2019


Horoscop 19-25 august 2019, Berbec:

Luna se mișcă luni și marți prin semnul nașterii tale, indiciu cum că stai relativ bine cu energia la începutul acestei săptămâni. Ba mai mult, ar fi chiar indicat să-ți programezi unele activități solicitante în această zi, astfel încât să fii sigur(ă) că bateriile tale sunt suficient de încărcate pentru a le duce la bun sfârșit. Caută așadar să-ți ordonezi programul în acest mod.


Horoscop 19-25 august 2019, Taur:

În primele două zile ale săptămânii, ai putea fi destul de reactiv(ă) la ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce nu îți prea stă în fire. Lucrurile se schimbă miercuri, atunci când Luna ajunge în semnul nașterii tale, și-ți restituie calmul legendar. Dar luni și marți trebuie să ai grijă să nu spui sau să faci lucruri de care ar putea să-ți pară rău în zilele care urmează. Gândește de două ori, vorbește o dată.


Horoscop 19-25 august 2019, Gemeni:

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, iar prin aceasta ți se transmite faptul că ai putea fi destul de refractar(ă) la alte puncte de vedere. Acest lucru nu-ți face bine deloc, mai ales dacă perspectiva de a te deschide în fața unor noi viziuni te-ar scuti de riscul să ajungi într-o situație în care lucrurile iau o întorsătură mai nepotrivită.






Horoscop 19-25 august 2019, Rac:

Vineri și sâmbătă, ai putea fi extrem de activ(ă) din punct de vedere mental, dar ține cont de faptul că s-ar putea ca nu toate gândurile care ți se derulează prin minte în aceste zile să fie cele mai constructive. Ai putea fi tentat(ă) să-ți faci tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate și să nu mai faci distincția între frici justificate și temeri nejustificate.


Horoscop 19-25 august 2019, Leu:

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu ai motive de îngrijorare cu privire la tonusul tău mental sau nivelul de energie de care te bucuri în această săptămână. Dar în ultima zi din săptămână se manifestă o hipersensibilitate care te poate face să exagerezi în legătură cu anumite privințe. Caută să nu acționezi sub impuls.


Horoscop 19-25 august 2019, Fecioară:

Venus poposește miercuri în semnul nașterii tale, iar pe lângă faptul că-ți potențează șarmul și carisma, te ajută, de asemenea, să-ți regăsești încrederea de sine și să privești viața cu alți ochi. De menționat este și faptul că acum se creează o perioadă numai bună pentru a face schimbări în ceea ce privește look-ul. O garderobă înnoită sau o frizură nouă îți conferă un alt suflu.






Horoscop 19-25 august 2019, Balanţă:

Intrarea lui Venus în casa subconștientului din horoscopul tău general coincide cu faptul că, începând din a doua parte a acestei săptămâni, ești mai critic(ă) cu felul în care te afișezi în fața celorlalți. În felul acesta, s-ar putea să-ți impui unele standarde greu de atins și astfel să-ți cultivi o stare emoțională destul de fragilă și ușor inflamabilă. Caută să fii ceva mai realist(ă).


Horoscop 19-25 august 2019, Scorpion:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca începutul de săptămână să vină în cazul tu cu unele dureri de cap, accentuate probabil de stresul resimțit la locul de muncă. Înainte de a pune totul pe seama organismului, caută să vezi dacă nu cumva este vina unor factori exteriori sau a felului în care reacționezi la ei.


Horoscop 19-25 august 2019, Săgetător:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar din pricina specificului zodiei peste care cade acest sector s-ar putea să nu dispui de prea multă energie la mijlocul acestei săptămâni. Ba chiar ai putea fi tentat(ă) să te dedai la dulciuri, mâncăruri grase sau sărate, care nu fac bine la siluetă și nici la starea de bine la nivel fizic din cauza căldurii.






Horoscop 19-25 august 2019, Capricorn:

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, iar cum membrele superioare sunt punctul tău slab, există riscul unor mici accidentări în ultima parte a săptămânii. Există așadar posibilitatea ca, din neatenție, să-ți produci răni care îi creează ușoare neplăceri în acest weekend. Caută să fii mai atent(ă) când manevrezi obiecte contondente.


Horoscop 19-25 august 2019, Vărsător:

Exceptând ziua de duminică în care intră Luna în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu ai motive să îți faci griji cu privire la tonusul mental sau nivelul de energie de care te bucuri săptămâna aceasta. Ține cont însă de faptul că te-ar putea ajunge oboseala în ultima zi a săptămânii și riști să nu mai poți să te ții de angajamentele sociale mai solicitante.


Horoscop 19-25 august 2019, Peşti:

În cursul sau în jurul zilei de miercuri, nativii(ele) acestui semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie mai atenți(te) cu cât timp petrec la soare, cât efort fac și care este nivelul de stres la care se expun. Există riscul să întâmpine neplăceri dacă exagerează într-o privință sau alta. Li se recomandă așadar să dea dovadă de moderație și să se odihnească suficient.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS