Horoscopul zilei de miercuri, 28 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 28 august 2019


Horoscop 28 august 2019, Berbec:

Eforturile depuse de-a lungul timpului vă vor aduce succesul, dragi Berbeci. Singurul lucru de care aveţi nevoie este să credeţi şi să aveţi încredere în instinctele voastre. Aveţi grijă în compania celor din jur, nu toate sfaturile primite vor fi sincere şi folositoare. Printre evenimentele pozitive de azi se numără și posibilitatea de a primi mici cadouri de la rude și de a face o achiziție folositoare.


Horoscop 28 august 2019, Taur:

Taurii în această zi nu ar trebui să folosească un limbaj prea înflorit sau complicat în relațiile cu cei din jur. Acestora s-ar putea să le fie greu să înţeleagă exact ceea ce vreţi să spuneţi. Nu ocoliţi subiectele, fiţi calmi, sinceri şi deschis, pentru a evita confuziile. În general, ziua are toate șansele de a aduce atât confort spiritual, cât și succes financiar.


Horoscop 28 august 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi uşor dificilă. Dacă vă ascundeţi dorințele și vă abandonați ambițiile înalte, riscați să deveniți victima unei apatii irezistibile. Acest lucru nu se va întâmpla dacă vă stabiliţi în mod clar obiectivul și detaliile pentru ceea ce aveți nevoie. Este o idee bună să solicitați ajutor și sfaturi de la persoane care au trecut deja prin ceva similar cu situația voastră actuală. În relațiile personale, nu fiţi egoişti. Acest lucru nu va face decât să înrăutățească certurile cu cei dragi.


Horoscop 28 august 2019, Rac:

Racii astăzi trebuie să-şi menţină simţul umorului. Încercaţi să faceţi o glumă pentru a destinde atmosfera acolo unde tăcerea este stânjenitoare. Există o șansă de a găsi succesul în ceea ce priveşte sfera finanţelor şi în abordarea problemelor presante precum plata datoriilor. Seara, vă puteți gândi cu atenție la modul în care doriți să petreceți începutul de toamnă.


Horoscop 28 august 2019, Leu:

Nativii din Leu vor fi puşi, astăzi, în faţa unei decizii foarte grele. Pentru că aveţi tendinţa de a-i ajuta pe toţi cei din jurul vostru, riscaţi să pierdeţi foarte mult. Recomandarea de astăzi este să vă gândiţi mai mult la voi şi la familia voastră decât la prieteni sau oameni necunoscuţi. Aceştia din urmă vă vor cere ajutorul sau vă vor cere un împrumut. Nu trebuie să daţi curs acestor cereri şi să încercaţi să refuzaţi elegant. Tot astăzi trebuie să rezolvaţi anumite probleme casnice care vă dau mari bătăi de cap.


Horoscop 28 august 2019, Fecioară:

Un succes răsunător este pregătit de aştrii pentru nativii din zodia Fecioară. O persoană foarte importantă va remarca munca pe care o depuneţi şi vă va propune pentru un nou loc de muncă foarte bine plătit. Analizaţi foarte bine oferta şi gândiţi-vă la consecinţe. Dacă descoperiţi că totul merită, nu staţi pe gânduri. O schimbare în viaţa voastră este bine venită. Totuşi, este imperios necesar să faceţi un plan de acţiune pentru a fi siguri că totul se desfăşoară aşa cum vă doriţi.


Horoscop 28 august 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor simţi nevoia să se izoleze, astăzi, de restul lumii. Cel mai probabil, cauza acestui sentiment neplăcut este oboseala de la locul de muncă sau extenuarea emoţională. Dacă nu reuşiţi să vă refugiaţi într-un loc retras, încercaţi, pe cât posibil, să explicaţi celor din jurul vostru că aveţi nevoie de linişte şi pace pentru a vă reface puterile. Oamenii vă vor înţelege, iar uni dintre ei chiar vă vor ajuta în acest sens. Veţi rămâne plăcut impresionaţi de atitudinea unor persoane de la care chiar nu vă aşteptaţi să facă ceva pentru voi.


Horoscop 28 august 2019, Scorpion:

Evitaţi, astăzi, să daţi curs unor discuţii care se pot transforma în bârfe. Sunteţi conştienţi că bârfele nu fac altceva decât să provoace emoţii negative, în general pentru acele persoane care reprezintă subiectul discuţiilor. Amintiţi-vă că aţi putea deveni chiar voi subiectul unor bârfe. În altă ordine de idei, ar fi momentul să vă gândiţi foarte bine la viitorul vostru. Nu luaţi încă o decizie, însă concentraţi-vă şi găsiţi acele legături care v-ar putea ajuta în carieră.


Horoscop 28 august 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii se revoltă împotriva tuturor celor care îi deranjează. Sfatul aştrilor pentru voi este să evitaţi insultele. Nu jigniţi persoanele cu care vă confruntaţi, încercaţi să le explicaţi ce anume din comportamentul lor vă deranjează. Totul se poate rezolva cu tact. Azi nu e ziua cea mai bună pentru călătorii lungi şi obositoare. Dacă o puteți amâna, faceţi-o. Lucrurile pozitive vă aşteaptă acasă. Petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi şi planificați o cină romantică pentru partener.


Horoscop 28 august 2019, Capricorn:

Capricornii ar trebui să evite astăzi altruismul. Încercarea de a ajuta pe altcineva îți crește riscul de a neglija propriile probleme. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei s-au angajat în dezvoltarea de proiecte noi de afaceri. Timpul înseamnă bani, iar asta înseamnă că orice minut irosit te va costa scump. Capricornii mai în vârstă ar trebui să uite de necazuri. Gândiţi pozitiv şi veţi vedea că toate problemele îşi vor găsi rezolvare.


Horoscop 28 august 2019, Vărsător:

Pentru Vărsători, ziua de miercuri aduce întâlniri incredibile. Va apărea cineva din trecut, poate cineva cu care aţi fost prieteni buni în copilărie. La muncă, ai succes pe toată linia şi este foarte posibil ca şeful să te propună pentru o mărire de salariu. Aştrii vă recomandă să acordaţi mai multă atenţie prietenilor pe care i-aţi neglijat în ultima perioadă. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie se gândesc la căsătorie, iar Vărsătorii singuri ar trebui să se gândească la greșelile lor din trecut.


Horoscop 28 august 2019, Peşti:

Peştii sunt plini de energie în tot ce fac. Sunteţi foarte comunicativi, vă faceţi prieteni noi, iar şefii se gândesc să vă recompenseze cu o avansare. Astăzi este ziua perfectă pentru întâlniri romantice. Peştii care au trecut de prima tinereţe ar trebui să facă un set de analize. Peştii mai tineri trebuie să se pregătească pentru începutul noului an şcolar. Seara ar putea aduce un cadou neaşteptat sau o cerere în căsătorie.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS