Horoscopul sănătății, 26 august - 1 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 26 august - 1 septembrie 2019


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Berbec:

Luna Nouă din 30 august se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce semnifică că se anunță o săptămână în care trebuie să faci unele schimbări la stilul tău de viață și/sau alimentație. Poate că de curând ai prins unele obiceiuri nu prea bune, iar dacă nu sunt de prea multă vreme, vei reuși să le schimbi sau să scapi de ele destul de ușor.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Taur:

Cu excepția zilei de 1 septembrie, atunci când Luna pătrunde în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu ai motive să-ți faci griji cu privire la modul în care îți va merge pe acest plan în această săptămână. Evită excesele în ultima zi a săptămânii și nu te deda răsfățurilor care depășesc limitele. Altfel, se prea poate să dai startul unor obiceiuri nu prea bune.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Gemeni:

Luna Nouă din 30 august se formează tocmai în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că în a doua parte a săptămânii, dar mai cu seamă la sfârşitul ei, ai putea fi tentat(ă) să te dedai nostalgiei și melancoliei vizavi de unele episoade mai mult sau mai puțin plăcute din copilărie. Este în regulă să te simți așa doar dacă este vorba de ceva trecător care te poate ajuta să evoluezi.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Rac:

Dacă te confrunți cu unele probleme și nu știi cum să le dai de capăt, încearcă să te destăinui cuiva în legătură cu ceea ce simți. Acesta este unul dintre sfaturile pe care ți le oferă Luna Nouă de vinerea aceasta. Nu prea ești tu comunicativ(ă), mai ales atunci când treci prin situații limită. Caută să te porți acum contrar pornirilor tale și vei vedea cât de bine îți va face acest lucru.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Leu:

Zilele de luni și marți s-ar putea să nu te găsească cu prea multă energie la pachet. Ba mai mult, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei la reacțiile celorlalți și riști să le iei personal atunci când nu este cazul. Miercuri și joi, cât Luna se plimbă prin semnul nașterii tale, ți se schimbă atât tonusul mental, cât și cel fizic. Ai mai multă încredere în tine și se vede aceasta.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Fecioară:

Luna Nouă de vineri are loc tocmai în casa vitalității și a imaginii tale, deci iată un moment mai mult decât potrivit să te ocupi puțin de tine. Fie că faci mai multă mișcare, mănânci mai atent, dormi la ore mai potrivite sau îți faci o schimbare de look, cert este că îți va face foarte bine să se dedici și ție însuți(ăți). De obicei, tinzi să te cam lași la coada listei de priorități.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Balanţă:

Luna Nouă de vineri ocupă tocmai casa subconștientului tău, semn că există riscul să fii prea critic(ă) cu tine însuți(ăți) în această săptămână. Indicat ar fi să nu te supui la presiuni inutile, mai ales dacă, obiectiv privind, nu sunt motive de îngrijorare în viața ta. Caută așadar să remediezi ceea ce e de remediat și după caută să bucuri de lucrurile mărunte.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Scorpion:

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la începutul acestei săptămâni, s-ar putea să experimentezi unele evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să schimbe ceva la sistemul tău de valori, principii și credințe. Poate că nu vor fi prea mari, dar își vor pune amprenta pe felul în care vezi lumea.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Săgetător:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general. Așadar, te bucuri de un tonus mental bun și ai un nivel de energie extrem de ridicat. Ai grijă totuși pentru că s-ar putea să-ți disipezi forțele fără să realizezi nimic notabil. Ai mare grijă cum îți gestionezi forțele, mai ales în momentele care solicită mult din partea ta la nivel fizic și mental.






Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Capricorn:

Luna Nouă de vineri se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn că dacă vrei să faci unele schimbări binevenite în viața ta, ar trebui să începi cu perspectiva în care vezi lucrurile. Caută să urmărești un standard ridicat de calitate în tot ceea ce faci și nu vei fi deloc dezamăgit(ă) de rezultate. Străduiește-te să privești viața și din alte unghiuri.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Vărsător:

Luna Nouă de vineri se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta la finalul acestei săptămâni. Acest lucru s-ar putea datora faptului că lucrurile nu merg chiar așa cum îți dorești în plan relațional, dar mai ales în raport cu partenerul. Supărarea ta poate avea și o componentă financiară puternică.


Horoscop 26 august - 1 septembrie 2019, Peşti:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar organul sensibilizat de tranzitul ei este inima. Dacă te știi că suferi de o afecțiune cardiovasculară, ține-te departe de stres și eforturi neobișnuit de mari. În plus, caută să te ferești prin orice mijloace cu putință de caniculă, mai ales în orele critice ale după-amiezii. Ai mai multă grijă de tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS