Horoscopul zilei de duminică, 25 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 25 august 2019


Horoscop 25 august 2019, Berbec:

Berbecii s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul unei persoane avizate. Mergeţi la cumpărături însoţiţi de cineva care vă poate oferi sfaturi în legătură cu produsul dorit. În caz contrar, s-ar putea să faceţi o achiziţie nefolositoare. Seara, petreceţi timp cu persoana iubită.


Horoscop 25 august 2019, Taur:

Dragi Tauri, în această zi aveţi şanse mari să vă întâlniţi sufletul pereche. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră însă. Evitaţi situaţiile stresante pentru a nu vă consuma din cauza unor probleme care ar putea dispărea de la sine. Nu este o zi prea bună pentru a forma parteneriate de afaceri.


Horoscop 25 august 2019, Gemeni:

Gemenii au motive să fie mândri de ei în această zi. Există posibilitatea să dezvoltaţi un proiect imens în care aveţi încredere că va aduce succesul. Cei din jurul vostru vor aprecia munca voastră, iar superiorii vă vor răsplăti pentru efortul depus. Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice bunadispoziţie. Fiţi pozitivi, totul va fi bine!






Horoscop 25 august 2019, Rac:

Pentru Rac nu sunt prevăzute tensiuni, drame sau situații neașteptate. În general, ziua va fi monotonă, într-un sens bun. Vă veți bucura de compania unor membri apropiați ai familiei. Dacă doriţi aventuri sau romantism, aştrii vă sfătuiesc să ieşiţi din casă. Puteţi organiza o călătorie cu prietenii sau cu cineva special.


Horoscop 25 august 2019, Leu:

Nativii Lei profită, astăzi, de momente de respiro binevenită după o perioadă mai dificilă. Scandalurile şi dramele s-au încheiat astfel că astăzi aveţi posibilitatea să aveţi grijă de voi înşivă. Mergeţi la sală, faceţi sport sau cel puţin bucuraţi-vă de o cafea băută în compania unui prieten. Timpul liber vă oferă posibilitatea să puneţi la punct planul de atac pentru îndeplinirea obiectivelor pe care vi le-aţi propus.


Horoscop 25 august 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt astăzi în pericol să piardă suportul unei persoane apropiate. Şi totul porneşte de la un conflict zgomotos sau o glumă nepotrivită. În rest, ziua trece fără mari probleme. Ba spre seară chiar aveţi timp pentru ceva cumpărături, o înnoire a garderobei ori produse achiziţionate special pentru începutul de An Şcolar. Dacă sunteţi la volan, evitaţi reacţiile. Spiritele ar putea să degenereze rapid.






Horoscop 25 august 2019, Balanţă:

Balanţele caută astăzi să amâne luarea unor decizii importante. Sunt multe probleme nerezolvate, dar nu aveţi inspiraţia necesară pentru a găsi rezolvări favorabile. Încercaţi pe cât posibil să nu aruncaţi cu jigniri aiurea şi să nu oferiţi reacţii exagerate. De asemenea, nu este o zi bună pentru a vă manifesta iubirea faţă de o persoană care v-a atras atenţia de ceva timp. Este foarte posibil să nu primiţi răspunsul dorit şi atunci intrăm într-o zonă plină de nefericire.


Horoscop 25 august 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni ziua de astăzi este una excelentă din punct de vedere financiar. Vă permiteţi câteva extravaganţe şi rămâne doar să alegeţi ce vă place mai mult, ce vă oferă mai multă satisfacţie. Ba chiar aveţi posibilitatea să cumpăraţi un cadou pentru o rudă cu care nu v-aţi înţeles foarte bine în ultima perioadă. Micile probleme care se ivesc în a doua parte a zilei pot fi ignorate fără dificultate. Sunt probleme care se rezolvă de la sine, aşa că nu aveţi de ce să vă bateţi capul.


Horoscop 25 august 2019, Săgetător:

Unii Săgetători astăzi vor trebui să caute o abordare pentru a trata cu cineva care v-a cauzat probleme. Este posibil să fie vorba despre un membru al familiei în vârstă, despre părinții unui partener nou într-o relație sau despre un vecin care are un statut social înalt. Printre evenimentele pozitive din ziua de astăzi se numără vizita unor prieteni vechi, cumpărături neașteptate, găsirea unor lucruri care s-au pierdut în timpul reparațiilor sau primirea de dividende la o contribuție de mult uitată.






Horoscop 25 august 2019, Capricorn:

Capricornii se vor simți astăzi absolut despotici. Încercarea de a comanda altora, în special rude, va duce la critici și resentimente. Cel mai bun mod de a-și petrece ziua aceşti nativi va fi în compania membrilor apropiați ai familiei, la cumpărături sau la îngrijirea copiilor. Cei care așteaptă un apel telefonic important ar trebui să aibă răbdare și să își țină telefonul lângă ei. Există o șansă de succes pentru cei care au nevoie de un împrumut astăzi.


Horoscop 25 august 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorul nu ar trebui să-și irosească energia cu oameni răi și cauze nedrepte. Dacă un proiect important a fost programat pentru această duminică, precum un eveniment zilnic, o reparație sau o reamenajare importantă, ar trebui să vă concentrați asupra obiectivului pentru această sarcină. O glumă necorespunzătoare sau un comentariu incomod vor interfera cu această zi. Mare grijă la persoanele cu care interacţionaţi verbal.


Horoscop 25 august 2019, Peşti:

Peştii astăzi pot deranja pe cineva cu simţul umorului. Puteți face o glumă despre ceea ce a fost considerat întotdeauna a fi defectul principal al cuiva. Nu este recomandat să începeți o discuție serioasă, sau să faceți cumpărături scumpe. Este posibil ca cineva să te determine să cheltui mulți bani pe un lucru inutil ţie, dar foarte folositor lui.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS